Ya yaptıgım testler googlede taklit olarak geçiyor,En sağlamı kanda çıkan sonuç sanırım
Artık dogrumu degil mi günümde belli olur,
sürekli bi agrı gidip geliyor adet agrısı gibi ama bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yaptıgım testler googlede taklit olarak geçiyor,En sağlamı kanda çıkan sonuç sanırım
Günüm geçsinde gelmezse yaparım.Tatlim kan testi yap üzme kendini o tek cizgiyi her gördügümde dünyam yikiliyo yapma böyle üzme kendini canim
Teste kaç gün kaldıYa yaptıgım testler googlede taklit olarak geçiyor,
Artık dogrumu degil mi günümde belli olur,
sürekli bi agrı gidip geliyor adet agrısı gibi ama bakalım.
Eylül 4 te aşılamam oldu salı günü diyebiliriz.Teste kaç gün kaldı
Evet oda doğru sizdeki sorun neydi 7 senedir uğraşıyormuşsunuzEylül 4 te aşılamam oldu salı günü diyebiliriz.
Ama progestana 1 gün sonra başladım.
Çarsambada olabilir.
Varsa zaten iyi kötü çizgi çıkar ya.
Eşimde problem var.Evet oda doğru sizdeki sorun neydi 7 senedir uğraşıyormuşsunuz
Allah emeklerinizi yemesin canım tüp bebek denediniz mi hiçEşimde problem var.
Bende de hormonlar düzensiz öyle.
Hayır.Allah emeklerinizi yemesin canım tüp bebek denediniz mi hiç
Geç kalmayın tüp bebeğe canım şansınız artacak rahim filmi çekildin mi?Hayır.
Aşılamadan sonra belki.
inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla bebeğin seninledir aminKızlar bugün aşılama oldum düşündüğüm kadar korkunç değilmiş evde uzanıyorum şimdi
doktor ilişki önerdi mi size dinlenin mi dedi aşılamadan sonra hastanede biraz dinlendin miKızlar bugün aşılama oldum düşündüğüm kadar korkunç değilmiş evde uzanıyorum şimdi
Aminnninşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla bebeğin seninledir amin
Insallah biraz tedirginlik başladı bende .. işlem çok kısa sürdü şaşırdımDemistim canim sana on dakkalik bi islem hadi isallah ondörtgün sonra koca bi hamileyim yazisi yazarsin allahim melegne kavustursun seni
Bugün önerdi çatlama günü de ilişki olsun demişlerdi... hastanede yapılan yerde yarım saat uzandım bacak bacak üstüne attirdi hatta doktorum üstümü örttüdoktor ilişki önerdi mi size dinlenin mi dedi aşılamadan sonra hastanede biraz dinlendin mi
Bilmiyorum bakalım haftaya salı günü bende doktora gidecek aşılama için bende heyecanlıyım çokAminnn
Insallah biraz tedirginlik başladı bende .. işlem çok kısa sürdü şaşırdım
Bugün önerdi çatlama günü de ilişki olsun demişlerdi... hastanede yapılan yerde yarım saat uzandım bacak bacak üstüne attirdi hatta doktorum üstümü örttüsoğuktu içerisi sizde ne önermişlerdi biz yarında ilişki düşünüyoruz
Ilk mi olacak ? Bende çok heyecan yapmıştım şimdi test gününü bekliyorum hissizlestim sanki ...Bilmiyorum bakalım haftaya salı günü bende doktora gidecek aşılama için bende heyecanlıyım çok
Benimde ilk aşılama oldu .. çatlama iğnesinden sonra daha çok stres yaptım folik asite başla bol su iç su vücut için çok önemliEvet canım ilk asilamam olacak inşallah
Haftaya salı günü randevum