Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canim sagol bilgilendirdigin için. Nasil gecti asilaman simdi nasilsin :) neler hissediyosun benim arkadasim 1 hafta once asilama yapti ilk gun cok agrisi vardi. Ama herkes de etkileri ayri tabi
Hiç ağrım felan yok sadece catlatma iğnesının etkisi var vücutta bı hassasıyet olusturuyo işlem on dakıka bıle sürmüyo inan sadece vajınaya aletler yerlesırken bıraz rahatsız oluyosun hepsı bu yasayınca anlıcaksın o kadar basıtki sonrası ilaclar insanı yoruyo

bana da 41 farklı kişi bul dediler ama bulamadım :KK43: anca kendimize kendimiz dualar edersen birkaç eş dost arkadaş öyle
Bende yetmiş dıye duydum ama tabıkı bulmak zor bızde eş dost okuyo allah kabul ederse senın söyledıklerınıde yapıcam cumaya allah nasıb ederse saol canım:)

Hiç ağrım felan yok sadece catlatma iğnesının etkisi var vücutta bı hassasıyet olusturuyo işlem on dakıka bıle sürmüyo inan sadece vajınaya aletler yerlesırken bıraz rahatsız oluyosun hepsı bu yasayınca anlıcaksın o kadar basıtki sonrası ilaclar insanı yoruyo
Anladim canim hayirlisi.hadi bakalim ilk mujdeyi senden aliriz:)

benim de yarım kalmış hatimim var yarın temizlendikten sonra okumaya devam edeceğim inşallah..
bir de cuma günü sabah namazından sonra Yusuf suresi ile Meryem suresi okumak çok iyiymiş bebek için okunuyormuş okuyacağım inşallah ben de
Sagol canim bilgin için

Kızlar bıde aşılama yapanlara destek olurmusunuz dıye bir platform var orda cok atladasımız var ordanda yazabılırsınız aynaaaaaaa sen orda varmıydın yanlışmı hatırlıyorum

Bende yetmiş dıye duydum ama tabıkı bulmak zor bızde eş dost okuyo allah kabul ederse senın söyledıklerınıde yapıcam cumaya allah nasıb ederse saol canım:)
ben de çok niyetledim olmadı bir okuyamadım ama bu sefer inşallah okuyacağım ben de

Kızlar bıde aşılama yapanlara destek olurmusunuz dıye bir platform var orda cok atladasımız var ordanda yazabılırsınız aynaaaaaaa sen orda varmıydın yanlışmı hatırlıyorum
büyük ihtimal varım heralde olmadı linl at canım oraya da bakalım

Iyiyim canim sagol sen nasilsin
Evet yarin sabah kontroll var. Heycan var merak var :) sende ne var ne yok
Ben ılk günden beri böbrek agrısı cekiyorum ilacta alamiyorum bugün daha iyiyim şükür işallah yarın ıkı gelişmiş yumurtayla dönücrksın en gec pazartesı asılamanda olur allahın izniyle:)

Ben ılk günden beri böbrek agrısı cekiyorum ilacta alamiyorum bugün daha iyiyim şükür işallah yarın ıkı gelişmiş yumurtayla dönücrksın en gec pazartesı asılamanda olur allahın izniyle:)
Ayy cok geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin. Insallah canim bakalim yazarim buraya ;)

benim de pazartesi günü kontrolüm var yumurtalarım bakılacak

Allah iyiligini versin güldüm :) sen normal Hayatina devam ediyomusun yoksa cok dikkat mi ediyon
İlkinde cokkkkkkkk dıkkat etmedım ıkıncısınde cokkkkkkkk dıkkat ettım bu seferde kendımı serbest bıraktım canım zaten doktor normal yasantına dön dıcek sen istemesende daha dıkkatlı ve temkınlı olcaksın kadınsal içgüdü ya tuttuysa ya bişey olursa dıye ama tek tavsıyem kendını dınleme insan kendını dınlemeye baslayınca psıkolojik olarak hamilelik belirtılerı yaratıyo ve eğer sonu kötü biterse ki işallah müjdeyle biter yıkım oluyo yanı ama senın işallah tutucak içimden geldi:)

Back
X