Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben Hannoverdeyim canım eşim çok duygusaldır zaten hiç bilmiyorum ne yapicam neyi çok istersen o senin imtihanın olurmus ya benimde bu hayırlısı diyorum ama içim paramparça

Ayy kiyamam canim yaa Rabbim en kisa zamanda nasip etsin size saglikli hayirli guzel evlatlar canim uzme kendini. Evet herkesin imtihani ayri ayri.

Amın canım hayırlısı olsun cok yorma kendını dıkkat et stres yok beslenmeye dıkkat etceksın bol su içiçeksin ilacını saatı saatıne almassan işe yaramaz tamam mi tatlım hadı kulucka dönemın hayırlı olsunda hamılelık müjdesı alalım:) bu arada hareketsız cok kalma kaslarını calıstır sürekli uzanmak ta ıyı deıl
Hadi hayirlisi olsun canim :)
ALLAH RAZI OLSUN kuzucuklar inşallah hep beraber sevineceğiz güzel hayırlı sağlıklı haberlerimize ben de sizlerinkini bekliyorum sonuçları gelişmeleri ...
ayaklandım canım hep yatakta da değilim ağrım daha azaldı sadece midem çok yanıyor kıvrandırıyor beni bir de gegirme oluyor söylemesi ayıp aşırı gaz yapıyor midem

Merhaba kızlar bnde ilk aşılamamı yaptırdım Almanyadayim yarin test günüm ve çok korkuyorum lütfen bana da moral olun
hoşgeldin canım aramıza inşallah tutar bebeğin seninledir hayırlarla sağlıcakla bizimle paylaş burada dert ortağı olduk

Bu ilk aşılamam 2.5 yıldır evliyim eşimde sperm azlığı var ve hareket sorunu benimde sağ tüpüm tıkalı evet özel bir center var oraya ama devlet yarısını karşılıyor sadece aşılamanın önce histereskopi ve laparoskopi oldum prosedür böyleymiş sağ tüp tıkalı çıktı bu ay sadece 5 gün klomen hap kullandım sol dan yumurtlamışım bu ay 21 mm olmuş doktor hemen yapalım dedi yarim saat snr eşimden test aldı aşılamayı yaptı hiç yatırmadı bile eve git yarim saat uzan dedi aksamda catlatma igneni yap dedi iliski flnda demedi 1 hafta sonra kan vermeye çağırdı gittim snr sonuç için aradım progestan verdi değerimi öğrenmek istedim hiçbirşey söylemiyorlar ki ayın 2 sinde aşılama oldum 18 inde sabah ilk idrarınla test yap pozitifse bizi ara dedi bu kdr bnde hic bisey anlamadim
ben de aşılamadan önce çatlatma iğnesini vuruldum sana neden sonrasında yaptı acaba gerçi herkesin tedavi stili farklı farklı

Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor
canım ben ğek testlere güvenmiyorum geçen ay da bende iki kez pozitif çıktı kanda nefatifti yani bence kana bakıt adetin geldi mi_

Iyiyim sen nasilsin :) nasil gidiyor bekleme
bilmiyorum canım karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi yarın bir hafta olacak aşılama yapılalı..
son bir hafta bakalım nasıl geçecek canım önceden adet olmazsam bazen çok umutluyum bazen umutsuz bilemedim nezle çok yıprattı beni..
sen ne yaptın canım yeniden aşılama için tedavi başlanacak mı

bilmiyorum canım karnım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi yarın bir hafta olacak aşılama yapılalı..
son bir hafta bakalım nasıl geçecek canım önceden adet olmazsam bazen çok umutluyum bazen umutsuz bilemedim nezle çok yıprattı beni..
sen ne yaptın canım yeniden aşılama için tedavi başlanacak mı
Ooo masallah 1haftyi gecirdin canm. Umut edip sonrasında uzulmek kotu oluyo ama sen yinede umutlu ol ;)
Nezle olman kotu olmus gecmis olsun.
Ben adet olmayi bekliyorum. Baslamak icin

Ooo masallah 1haftyi gecirdin canm. Umut edip sonrasında uzulmek kotu oluyo ama sen yinede umutlu ol :KK66:
Nezle olman kotu olmus gecmis olsun.
Ben adet olmayi bekliyorum. Baslamak icin
adet günün geçti mi canım?
ay evet nezle olmak çok kötü oldu canım ya havalar soğudu oralarda nasıl
biribirimizi unutmayalım ya destek olalım inşallah sevineceğiz

meraba arkadaslar gorunce dayanamadim geldim bn pcoluyum yillarca bebek icin herseyi yaptim ilac la olmayinca asilamaya gecmek zorunda kalmistim 2014 de bn hic istemiyodum yuzdelik orani cok az oldugu icin mecbur kalinca karar verip asilama oldu ilk asilamada tuttu bizde sok olduk hic beklemiyodum hic stres yapmadim sonrasi kafami bebekle asilamayla falan yormadim nette baska seylerle ugrastim baska aktiviteler yaptim belirtileri cok erken baslamisti adet olmadan once hep usurdum asilamadan sonra vucudum gun gectikce sicak oluyodu geceleri uyuyamiyodum midem bulaniyodu bogazimda hep bi dügüm olmustu kasik bel agrisi asiri derecedeydi evde test yapmamistim kan tahlili yaptirmistim kesin cikiyo diye insaAllah hepinizin tutar rabbim herkesin kucagini hayirlisiyla doldursun

adet günün geçti mi canım?
ay evet nezle olmak çok kötü oldu canım ya havalar soğudu oralarda nasıl
biribirimizi unutmayalım ya destek olalım inşallah sevineceğiz
Hayir gecmedi daha canim. Burdada sogudu baya. Dikkat etmek gerek 2 kat. Olur canim burda paylasiriz.

meraba arkadaslar gorunce dayanamadim geldim bn pcoluyum yillarca bebek icin herseyi yaptim ilac la olmayinca asilamaya gecmek zorunda kalmistim 2014 de bn hic istemiyodum yuzdelik orani cok az oldugu icin mecbur kalinca karar verip asilama oldu ilk asilamada tuttu bizde sok olduk hic beklemiyodum hic stres yapmadim sonrasi kafami bebekle asilamayla falan yormadim nette baska seylerle ugrastim baska aktiviteler yaptim belirtileri cok erken baslamisti adet olmadan once hep usurdum asilamadan sonra vucudum gun gectikce sicak oluyodu geceleri uyuyamiyodum midem bulaniyodu bogazimda hep bi dügüm olmustu kasik bel agrisi asiri derecedeydi evde test yapmamistim kan tahlili yaptirmistim kesin cikiyo diye insaAllah hepinizin tutar rabbim herkesin kucagini hayirlisiyla doldursun
Ayy ne güzel masallah canim Rabbim yavrunu sana bagislasin. Insallah bakalim nasip

ay inşallah bizler de seviniriz canım benim...
kçıncu gün test yaptırdın canım?
benim de bir hafta kaldı test gününe

Ayy ne güzel masallah canim Rabbim yavrunu sana bagislasin. Insallah bakalim nasip
Amiin insaAllah canim nasipten otesi yok zaten vakti zamani oluyo bide asilamadan once bitki kuru hurma filan tukettim cunki her ay adet olsakta yumurtlasakta bi hormon yuksek yada dusuk olunca tutmuyo o yuzden hormon dengeleyici seyler kullandim

Amiin insaAllah canim nasipten otesi yok zaten vakti zamani oluyo bide asilamadan once bitki kuru hurma filan tukettim cunki her ay adet olsakta yumurtlasakta bi hormon yuksek yada dusuk olunca tutmuyo o yuzden hormon dengeleyici seyler kullandim
Bende hurma incir falan yemek istiyorum ama prolaktinim yükselir diye korkuyorum acikcasi

ay inşallah bizler de seviniriz canım benim...
kçıncu gün test yaptırdın canım?
benim de bir hafta kaldı test gününe
Hic umidinizi kaybetmeyin bn hic bi zaman pes etmedim vucudum yiprandi psikolojim bozulmustu yinede pes etmedim insaAllah sevinirsiniz 15.gunde yaptirmistim sanirim hatta onceden gittim dayanamadim

Back
X