Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah aşılama ile olumlu sonuç alanlar çok beklememek lazım bana da 4 seneden sonra nasip oldu aşılama şimdi beklemedeyim
Rabbim yüzünü güldürür inş canım. diğer doktorlar aşılama yapalım demedi hatta tüp bebek yaptır dedi. başka doktora gittim denemekten zarar gelmez dedi bende yaptırcam inş. kontrole diye gittiğimde klomenle başlarız dedi sen iğne mi kullandın klomen mi?

Rabbim yüzünü güldürür inş canım. diğer doktorlar aşılama yapalım demedi hatta tüp bebek yaptır dedi. başka doktora gittim denemekten zarar gelmez dedi bende yaptırcam inş. kontrole diye gittiğimde klomenle başlarız dedi sen iğne mi kullandın klomen mi?
ben 2 kez klomen kullanmıştım nasip olmadı onunla aşılamada iğneli tedavi oldum

Daha önce 3 ay klomen kullandım 2. ayımda gelişme oldu ama nasip olmadı. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inş.
inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur seviniriz ben bir yandan çok umutluyum bi yandan endişeli karışık

inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur seviniriz ben bir yandan çok umutluyum bi yandan endişeli karışık
Doktor bana aşılama dediğinden beri nedense kalbimde kelebekler uçuşuyo :) Herşeyin vakti saati var Rabbim sabredenlerden eylesin bizi

Benim bugün catlatma iğnesinin 12.gunu sabah test yaptım negatifti cuma kan testi günü bakalım nasip Allahdan

Kızlar bugun asılamamin 4.cu gunu dun ve bugun kasigimda aşırı şekild e ağrı var hareket bile edemiyorum yatakta dönemiyorum bile sizde de var mi bu sıkıntı cok zorlanıyorum jel ve vitamin kullanıyorum ilk gun ve ertesi gun hic ağrım olmadi ilk aşılamam tecrübesizim

Kızlar bugun asılamamin 4.cu gunu dun ve bugun kasigimda aşırı şekild e ağrı var hareket bile edemiyorum yatakta dönemiyorum bile sizde de var mi bu sıkıntı cok zorlanıyorum jel ve vitamin kullanıyorum ilk gun ve ertesi gun hic ağrım olmadi ilk aşılamam tecrübesizim
Yumurtalar ilaçlarla fazla uyarıldığı icin ağrı yapabiliyo kişiden kisiyede degisiyo sanırım bende aşırı bi ağrı olmamıştı sizinde muhtemelen yumurtalardan dolayı bi ağrı vardır

Back
X