Ben devlet ücretsiz yaptırdım. Folic asit vitamini iğnesi 400 lira tuttu.Hanımlar merhaba direk konuya gireym doktorm asilama dedi reçetemi yazdı hastaneden çıktık ilaçların fiyatni öğrenmek için eczanye girdik sorduk 2500 flan dedi sadece ilaçlar aşılama nekadar acaba bilgisi olan varmı napıcamzi sasrdik suanda durumumuzda iyi değil karmaşada kaldk iyice
Yani hemen hemen gozden 5000i cikarticaz galiba öylemiMerhaba, hastane işlem için 2750 TL almıştı, ilaçlar 200 TL civarında tutmuştu.
Ilaclar cok fazla geldi bana ya 2500 tutar ama 2000e kdar indirim yapabilrm size dedi eczacıTedavide 2000e yakın canım
İğneli yumurta geliştirici mi reçete de yazılıydı. Çünkü onun fiyatı 800 lira . Ama onun için de rapor çıkartıyorlar.Benim ilaclar neden okadar tuttuki acaba ?
Canım ilaçlar çok pahalandı ama bnce aşılama yerine biraz daha ilaçlarla deneyp olmazsa tüp bebege başvururdunuz aşılamanın şansı çok düşük çünkü tüp bebektede aynı süreç iğneler aynı para sadece tedavi masrafı biraz daha yüksek ama şansı çokIlaclar cok fazla geldi bana ya 2500 tutar ama 2000e kdar indirim yapabilrm size dedi eczacı
Selam canım bende 4 gün önce aşılama yaptım hangi ilacı verdi doktorun? Ve neden rapor çıkarmadı onu mutlaka sorun çıkarması lazımZaten ignenin birinden 5 kutu yazms devlette karslamyo dedi eczacı rapir lazm dedi raporda cikartmadi doktormz oyuzdnmi fazla tuttuki
Gunal-f 300 unite biri bu bundan 5 kutu yazmışSelam canım bende 4 gün önce aşılama yaptım hangi ilacı verdi doktorun? Ve neden rapor çıkarmadı onu mutlaka sorun çıkarması lazım
Neden bu kadar çok yazmış ki ? Çok şaşırdım bende gonalf kullandım 900 luk kalem verdi onun raporlu fiyatı 450 civarı daha sonra yetmediği için bir 450 lik daha yazdı onun da raporlu fiyati 250 civari ovitrelle 130 TL o rapora girmiyor zaten duphaston da çok uygun 30 civari senin niye bu kadar çok tuttu ki ? Ve neden aşılamaya yönlendirdi doktor ne gibi bir sıkıntı var ?Gunal-f 300 unite biri bu bundan 5 kutu yazmış
Chornmon 500 unite veya ovitrelle ampul yazmış
Duphaston birde estrofem yazmış receteden okuyabildiklerim yanlislik varsa k.bkmayn artk
Canım merhaba hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben geçtigimiz cuma aşılama oldum ilac olarak sadece femora kullandım birde çatlatma iğnesi toplam da 300 lirayı falan buluyor.. aşılama işlemi 1500 sperm yıkama 700 tl yani 2500 tl toplam ücret oldu özelde ..Hanımlar merhaba direk konuya gireym doktorm asilama dedi reçetemi yazdı hastaneden çıktık ilaçların fiyatni öğrenmek için eczanye girdik sorduk 2500 flan dedi sadece ilaçlar aşılama nekadar acaba bilgisi olan varmı napıcamzi sasrdik suanda durumumuzda iyi değil karmaşada kaldk iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?