Gerçekten de öyle ya daha koskoca 4 gün varZaman geçmek bilmedi hiç cuma olmayacakmis gibi
Bende aşılamaya başlıycam diye istifa ettim daha başlamadan zorlanmaya başlamıstim zatenGerçekten de öyle ya daha koskoca 4 gün varisteyken zaman çabuk geçiyordu da istifa ettim bugun evdeyim, değil gün saat bile geçmiyor
Bende yoruluyorum diye istifa ettimBende aşılamaya başlıycam diye istifa ettim daha başlamadan zorlanmaya başlamıstim zaten
Ayy bende hiç pozitif hissetmiyorum nasıl bi his onuda bilmiyoruz ya hersey regl belirtisi gibi geliyoBende yoruluyorum diye istifa ettimmuhtemelen bu tutmadı hiç pozitif hissetmiyorum çünkü bari 2. Asılma da dinlenirim dedim
Bugün hiç ağrımayan yirmilik disim sisti bunu bile belirtimi acaba diye dusunuyorum iyice kafayı yedimBende yoruluyorum diye istifa ettimmuhtemelen bu tutmadı hiç pozitif hissetmiyorum çünkü bari 2. Asılma da dinlenirim dedim
Kesinlikle sanki çok büyük biseyler hissetmemiz gerekiyor gibi geliyor oysa hiç hissetmeden 2 aylık hamile olanlar bile varAyy bende hiç pozitif hissetmiyorum nasıl bi his onuda bilmiyoruz ya hersey regl belirtisi gibi geliyo
Karnım ağrıyor diye gidip doğuranı bile duymuştunKesinlikle sanki çok büyük biseyler hissetmemiz gerekiyor gibi geliyor oysa hiç hissetmeden 2 aylık hamile olanlar bile var
Onu bende duydum ama biraz saçma ve abartı gibiKarnım ağrıyor diye gidip doğuranı bile duymuştun
Aynen yani benim regl daha gelmeden ben elimde testle geziyorum 9 ay nasil fark etmezlerOnu bende duydum ama biraz saçma ve abartı gibi
Aynen öyleAynen yani benim regl daha gelmeden ben elimde testle geziyorum 9 ay nasil fark etmezler
Peki tüp bebek mi yaptıracaksınız. Doktorlar kişinin durumuna göre karar veriyordur herhalde zaman ve para kaybıysa bu kadar doktor neden tercih ediyor bu yöntemi..Bende aşılama düşünüyordum doktor zaman ve para kaybı dedi tüp benek yapalım dedi kızlar burayı takip edeceğim inşallah hamile kalırız
Yani doktor çikolata kisti var olmaz demiyorum olur ama zaman kaybetmek istemiyorum derseniz tüp bebek aşılama da düşük şansın var dedi bir de ilişkide biraz kasılma oluyor o yüzden aşılama yapsak da tutmaz dedi spermler dışarı çıkıyor o da etkiliymişPeki tüp bebek mi yaptıracaksınız. Doktorlar kişinin durumuna göre karar veriyordur herhalde zaman ve para kaybıysa bu kadar doktor neden tercih ediyor bu yöntemi..
Anladım dedigim gibi ozaman size göre öyle konusmus demek. Hakkınızda hayırlısı inşaallah bu işler cok zormusYani doktor çikolata kisti var olmaz demiyorum olur ama zaman kaybetmek istemiyorum derseniz tüp bebek aşılama da düşük şansın var dedi bir de ilişkide biraz kasılma oluyor o yüzden aşılama yapsak da tutmaz dedi spermler dışarı çıkıyor o da etkiliymiş
Adetin kaçıncı günü aşılama oldun canım adet tarihin gelmiş olabilir mi seni üzmek istemem ama az çok hesaplayınca öyle gibi duruyorHanımlar benim aşılama sonucu idrar da negatif ama bugun 16. Gunum afedersiniz iliskiden sonra kanamam basladı banim hafif bi ağrım ve açık renk az az kanamam var yaşayan varmı regl degil ağrıda regl ağrısı degil aşılamadan sonraki o rahim ağzı ağrısı var ya onu yasiyorum ve gitgide artan bir agrim ve kanamam var yasayan varmı beni korkuttu bu durum ....
Yok canım adet değil bu adet kanaması gibi degil.. hamile olmadiğima inandım zaten negatifi gördüm başka birsey olmasindan korkuyorum çünkü aşılamam sırasinda da rahim ağzın dar kesi atıyorum demisti doktor aşılamadan sonra da yogun kanamam olmustuAdetin kaçıncı günü aşılama oldun canım adet tarihin gelmiş olabilir mi seni üzmek istemem ama az çok hesaplayınca öyle gibi duruyor
Anladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diyeYok canım adet değil bu adet kanaması gibi degil.. hamile olmadiğima inandım zaten negatifi gördüm başka birsey olmasindan korkuyorum çünkü aşılamam sırasinda da rahim ağzın dar kesi atıyorum demisti doktor aşılamadan sonra da yogun kanamam olmustu
Bugün pazarAnladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diye
Elimde olsa hemen gidicem canım ağrım da arttı kanamm devam ediyor ama bugun pazarAnladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diye
Korkmaya başladım aklıma hersey geliyoAnladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?