Aşılama Ilk aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gerçekten de öyle ya daha koskoca 4 gün var isteyken zaman çabuk geçiyordu da istifa ettim bugun evdeyim, değil gün saat bile geçmiyor
Bende aşılamaya başlıycam diye istifa ettim daha başlamadan zorlanmaya başlamıstim zaten

Bende aşılamaya başlıycam diye istifa ettim daha başlamadan zorlanmaya başlamıstim zaten
Bende yoruluyorum diye istifa ettim muhtemelen bu tutmadı hiç pozitif hissetmiyorum çünkü bari 2. Asılma da dinlenirim dedim

Bende yoruluyorum diye istifa ettim muhtemelen bu tutmadı hiç pozitif hissetmiyorum çünkü bari 2. Asılma da dinlenirim dedim
Ayy bende hiç pozitif hissetmiyorum nasıl bi his onuda bilmiyoruz ya hersey regl belirtisi gibi geliyo

Bugün hiç ağrımayan yirmilik disim sisti bunu bile belirtimi acaba diye dusunuyorum iyice kafayı yedim

Ayy bende hiç pozitif hissetmiyorum nasıl bi his onuda bilmiyoruz ya hersey regl belirtisi gibi geliyo
Kesinlikle sanki çok büyük biseyler hissetmemiz gerekiyor gibi geliyor oysa hiç hissetmeden 2 aylık hamile olanlar bile var ‍♀‍♀

Bende aşılama düşünüyordum doktor zaman ve para kaybı dedi tüp benek yapalım dedi kızlar burayı takip edeceğim inşallah hamile kalırız

Bende aşılama düşünüyordum doktor zaman ve para kaybı dedi tüp benek yapalım dedi kızlar burayı takip edeceğim inşallah hamile kalırız
Peki tüp bebek mi yaptıracaksınız. Doktorlar kişinin durumuna göre karar veriyordur herhalde zaman ve para kaybıysa bu kadar doktor neden tercih ediyor bu yöntemi..

Peki tüp bebek mi yaptıracaksınız. Doktorlar kişinin durumuna göre karar veriyordur herhalde zaman ve para kaybıysa bu kadar doktor neden tercih ediyor bu yöntemi..
Yani doktor çikolata kisti var olmaz demiyorum olur ama zaman kaybetmek istemiyorum derseniz tüp bebek aşılama da düşük şansın var dedi bir de ilişkide biraz kasılma oluyor o yüzden aşılama yapsak da tutmaz dedi spermler dışarı çıkıyor o da etkiliymiş

Anladım dedigim gibi ozaman size göre öyle konusmus demek. Hakkınızda hayırlısı inşaallah bu işler cok zormus

Hanımlar benim aşılama sonucu idrar da negatif ama bugun 16. Gunum afedersiniz iliskiden sonra kanamam basladı banim hafif bi ağrım ve açık renk az az kanamam var yaşayan varmı regl degil ağrıda regl ağrısı degil aşılamadan sonraki o rahim ağzı ağrısı var ya onu yasiyorum ve gitgide artan bir agrim ve kanamam var yasayan varmı beni korkuttu bu durum ....

Adetin kaçıncı günü aşılama oldun canım adet tarihin gelmiş olabilir mi seni üzmek istemem ama az çok hesaplayınca öyle gibi duruyor

Adetin kaçıncı günü aşılama oldun canım adet tarihin gelmiş olabilir mi seni üzmek istemem ama az çok hesaplayınca öyle gibi duruyor
Yok canım adet değil bu adet kanaması gibi degil.. hamile olmadiğima inandım zaten negatifi gördüm başka birsey olmasindan korkuyorum çünkü aşılamam sırasinda da rahim ağzın dar kesi atıyorum demisti doktor aşılamadan sonra da yogun kanamam olmustu

Anladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diye

Anladım canım bi doktorunla görüş istersen benimde şuan lekelenme tarzı geldi namaza kalkınca bende onu merak ettim normalmi diye
Bugün pazar
Elimde olsa hemen gidicem canım ağrım da arttı kanamm devam ediyor ama bugun pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…