Aşılama Ilk aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın yorucu bir süreç canım çok iyi anlıyorum ama madem bukadr ugrastın sonuna kadar git inanarak dene derim enazından onuda yapmadım demezsin sonrasıda Allah kerim o ol derse olacak her halukarda zaten
Çok haklısın canım insallah rabbim hepimize nasip eder

Iki kez yaptirdim iki dolmusla git gel yapilio devlette yaptirdik hastane parasi ilac igne yol dahil 400 500 tutmustur taş catlasin belki tutmamistir bile

Bende ilkkez aşılama oldum ana doktorum yönlendirdi herseyi yazdı ona göre aldık yaptık. Sen kendin kafana göremi iki tane yaptın anlamadım canım
Hayır, olur mu öyle şey tabi ki doktor yazdı ama sorgulamadım neden iki tane diye normal diye düşündüm demek istemiştim.

Hayır, olur mu öyle şey tabi ki doktor yazdı ama sorgulamadım neden iki tane diye normal diye düşündüm demek istemiştim.
Hmm demekki var onun da bi sebebi iki tane vuruldugunu bilmiyordum acaba sansı arttırmak için falanmı ben merak eder sorardım herhalde

Gerçekten de öyle ya daha koskoca 4 gün var isteyken zaman çabuk geçiyordu da istifa ettim bugun evdeyim, değil gün saat bile geçmiyor
[/QUOTE]

Kızlar mesajları felan okudum. Bende ilk defa aşılama yaptırdım 5.günüm bugün. Siz tahlil yaptırdınız mı sonuçlarınız nasıl. Kaçıncı gün yaptırdınız tahlili ve kaçıncı aşılamanızdı.

Kızlar mesajları felan okudum. Bende ilk defa aşılama yaptırdım 5.günüm bugün. Siz tahlil yaptırdınız mı sonuçlarınız nasıl. Kaçıncı gün yaptırdınız tahlili ve kaçıncı aşılamanızdı.

Benim ilaclar neden okadar tuttuki acaba ?

Benim doktorm da aşılama dedi fakat erteledık fiyattan dolayı suan calısmıyorum dıe.. Özel kadın hastanesı 600 alıyordu ilaçlar ocın rapor yazıyoruz 750 yedusuyor demıstı

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız gülüm. Çpk korkuyorum yine adet olacağım diye. Bizde 2 yıllık evliyiz. İlk aşılamam. Aşılama esnasında da çok ağrılı oldu katateri takarken. İnşallah tutar ama aksi olursa 2. Aşılamayı yaptırmaya korkuyorum inanki. Senin ilk aşılaman mı

İlk aşılamam benim de ama aşılama esnasında hiçbir sıkıntım olmadı hissetmedim bile. Ama onuncu günüm bugün on gündür kasık ağrısı yaşıyorum. Siz sonrasında bir farklılık yaşadınız mı ?

Bugün kan testi verdim ve maalesef negatif henüz adet olmadım ama nasip değilmiş

Hayırlı Bayramlar, benim de eşimin de hiç bir problemi olmadığı halde dört yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Geçen ay ilk defa aşılama yaptırdık ama maalesef olmadı. Şimdi tekrar aşılama öı yaptırmalıyız yoksa tüp bebeğe mi geçiş yapmalıyız kararsız kaldık. Sizce aşılama tedavisi etkili bir tedavi şekli midir ?

Canım bi doktorunla görüşün isterseniz ama bence tekrar deneyin aşılama. tüp bebekte sancılı bi dönem artık herseyi tam denedikten sonra gecilmeli bence ama benim fikrim tabi hayırlısıyla nasip etsin Rabbim. hiç bişeyin garantisi yok Allah ol derse oluyor. Benimde ilk aşılamamdı tuttu çok şükür

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin ben de bir kere daha aşılama yaptıracağım sanırım hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…