İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de 7.gun aynen adet sancısı gibi kasık bel ve göğüs ağrım var (((
Bende baştan beri var Can'ım ütün bunlar ilaçlardan oluyormus bide jel falan Bebiş belirtisi olanlar Nasıl hissediyor ben anlamadım gitti

Bende baştan beri var Can'ım ütün bunlar ilaçlardan oluyormus bide jel falan Bebiş belirtisi olanlar Nasıl hissediyor ben anlamadım gitti
Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı. Aşılamada ağrılar kullanılan ilaçlardan dolayı oluyor.

kızlar yarın 13:00'te aşılama olacağım. siz neler yaptınız, neler yediniz, nelere dikkat ettiniz sonraki süreçte? hangi jel ve ilaçları kullandınız?

ben geçen hafta 5 gün boyunca femara hap kullandım sadece 1 yumurtam büyümüş ama doktorum rahim içi hazır dedi, yumurtan da iyi durumda dedi. inşallah tutar

Çoğul gebelik istemiyordum, o yuzden tek yumurta gelistirmek icin cok ugrastik, benim de tek yumurtam vardi. Gonalf kullanmistim, sonra da çatlatma ignesi ovitrelle ve 34 saat sonra aşılama.
Aşılamadan sonra 45 dk kadar muayene koltuğunda yatirmaya devam ettiler.
Aşılama esnasinda biraz tuvalete sıkışık olmanızı istiyorlar. Sonrasında oturarak yikanmak dışında hersey serbest dediler bana. Rahim açıldığı için olasi bi enfeksiyona karşı 5 gun antibiyotik kullandim. 6 gun sonra kan tahlilim var,o zamana kadar da sabah aksam progestan kullanıyorum.
Doktor bana sadece oturarak yikanma onun disinda tum hayatına devam et dedi. Hastaneden çıkıp yemege gittik,o derece,hic yatmadim.
Ben biraz internetten arastirdim acikcasi, taze nane, maydanoz, bitki çayları, sirke, eksi, tursu vs gibi genel olarak hamile kalmak isteyenlerin biraz uzak durmasi gereken şeyleri yemiyorum.
İnşallah sevindirici haberler alırsınız

Bilgiler icin tesekkurler insallah siz de guzel haber alirsiniz hersey yolunda gider

merhaba bende aşılama oldum bugün 3. günüm ama doktor bana ne antibiyotik ne progestan ne de jel hiç bi ilaç vermedi

merhaba bende aşılama oldum bugün 3. günüm ama doktor bana ne antibiyotik ne progestan ne de jel hiç bi ilaç vermedi

Acikcasi antibiyotik pek gerekli gibi gelmiyor bana. Ama tedbir olsun diye veriyorlar galiba. Progestan da progesteron hormonu iceren bi ilac, bebegin tutunmasi icinmis. Belki size gerek gprmemislerdir. Ama benim doktorum her aşılama hastasına direk rutin olarak veriyor

burda okuyorum genelde herkes kullanmış antibiyotik bana hiç bişe vermeyince doktor ne bilim iste. inşallah enfeksiyon filan olmaz ya herseyden evham yapar oldum

Merhaba,öncelikle tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına al bebişlerini.

kızlar ya ben kan verdim diretti hastane yarın ögleden sonra diye çok sinşrliyim ya Ağrı'mda var

Çıktı mı sonucunuz? Benim kan tahlili gunume 5 gun var daha beklemek cok zor. Idrarla bakmak istiyorum galiba dayanamayacagim

Ben 2 Mart tarihinde aşılama oldum. Dün 14. Günümdü adet olmadım ve beta hcg yaptırdım. Çok umutluydum, adet olmayınca.ama sonuc negatif <0,1 yani. Bugün 15.günüm, adet yok, bel agrısı, hafif karın agrısı, sol tarafa çok hafif iyne batar gibi durumları oluyor ara sıra.ve lekelenme yok ama 1 haftadır ıslak akıntım var, yumurtlama dönemindeyiz gibi. Doktorum 4-5 gün daha bekle, testi yaptır dedi.belki mucize olur dedi. Olur mu acaba

İnşallah olur canım belli olmuyor bu işler hayırlısı sağlıkla en yakın zaman da olur inşallah

Maalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. Reglim de 3 gün gecikti, gecikmesi çok normalmiş. Özellikle progesteron kullanıyorsanız gecikme yapıyormuş.

Maalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. Reglim de 3 gün gecikti, gecikmesi çok normalmiş. Özellikle progesteron kullanıyorsanız gecikme yapıyormuş.
Ben ilaç kullanmadım nede jel, hiçbişey vermedi doktor. Çatlama iğnesi yaptılar karnıma, yarın gelin dediler.ve aşılama yaptılar. Yani ilaç vermediler. Her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyormuş.
Adet belki çatlama iğnesinden gecikiyor, bilmiyorum
Hayırlısı,
2. Aşılamayı yaptınız mı

Yeni mi yaptirdiniz? Ilk aşılamanın tutma oranı epey düşük diyorlar. İnşallah ikincide güzel haberler alırsınız. Benim de ilk aşılamanın 9.günü, tahlil gününü bekliyorum ama umutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…