Benim de 7.gun aynen adet sancısı gibi kasık bel ve göğüs ağrım varYarın vercem Can'ım kan ama kasıgım çok agrıyor olcak gibiyim ben ya
Bende baştan beri var Can'ım ütün bunlar ilaçlardan oluyormus bide jel falan Bebiş belirtisi olanlar Nasıl hissediyor ben anlamadım gittiBenim de 7.gun aynen adet sancısı gibi kasık bel ve göğüs ağrım var(((
Hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı. Aşılamada ağrılar kullanılan ilaçlardan dolayı oluyor.Bende baştan beri var Can'ım ütün bunlar ilaçlardan oluyormus bide jel falan Bebiş belirtisi olanlar Nasıl hissediyor ben anlamadım gitti
Aynı bu kadar aynı olmaz heralde demi Can'ım yaHamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı. Aşılamada ağrılar kullanılan ilaçlardan dolayı oluyor.
Ben iki hamileliğimde de aynı belirtileri yaşadımAynı bu kadar aynı olmaz heralde demi Can'ım ya
kızlar yarın 13:00'te aşılama olacağım. siz neler yaptınız, neler yediniz, nelere dikkat ettiniz sonraki süreçte? hangi jel ve ilaçları kullandınız?
ben geçen hafta 5 gün boyunca femara hap kullandım sadece 1 yumurtam büyümüşama doktorum rahim içi hazır dedi, yumurtan da iyi durumda dedi. inşallah tutar
Bilgiler icin tesekkurler insallah siz de guzel haber alirsiniz hersey yolunda giderÇoğul gebelik istemiyordum, o yuzden tek yumurta gelistirmek icin cok ugrastik, benim de tek yumurtam vardi. Gonalf kullanmistim, sonra da çatlatma ignesi ovitrelle ve 34 saat sonra aşılama.
Aşılamadan sonra 45 dk kadar muayene koltuğunda yatirmaya devam ettiler.
Aşılama esnasinda biraz tuvalete sıkışık olmanızı istiyorlar. Sonrasında oturarak yikanmak dışında hersey serbest dediler bana. Rahim açıldığı için olasi bi enfeksiyona karşı 5 gun antibiyotik kullandim. 6 gun sonra kan tahlilim var,o zamana kadar da sabah aksam progestan kullanıyorum.
Doktor bana sadece oturarak yikanma onun disinda tum hayatına devam et dedi. Hastaneden çıkıp yemege gittik,o derece,hic yatmadim.
Ben biraz internetten arastirdim acikcasi, taze nane, maydanoz, bitki çayları, sirke, eksi, tursu vs gibi genel olarak hamile kalmak isteyenlerin biraz uzak durmasi gereken şeyleri yemiyorum.
İnşallah sevindirici haberler alırsınız
merhaba bende aşılama oldum bugün 3. günüm ama doktor bana ne antibiyotik ne progestan ne de jel hiç bi ilaç vermediÇoğul gebelik istemiyordum, o yuzden tek yumurta gelistirmek icin cok ugrastik, benim de tek yumurtam vardi. Gonalf kullanmistim, sonra da çatlatma ignesi ovitrelle ve 34 saat sonra aşılama.
Aşılamadan sonra 45 dk kadar muayene koltuğunda yatirmaya devam ettiler.
Aşılama esnasinda biraz tuvalete sıkışık olmanızı istiyorlar. Sonrasında oturarak yikanmak dışında hersey serbest dediler bana. Rahim açıldığı için olasi bi enfeksiyona karşı 5 gun antibiyotik kullandim. 6 gun sonra kan tahlilim var,o zamana kadar da sabah aksam progestan kullanıyorum.
Doktor bana sadece oturarak yikanma onun disinda tum hayatına devam et dedi. Hastaneden çıkıp yemege gittik,o derece,hic yatmadim.
Ben biraz internetten arastirdim acikcasi, taze nane, maydanoz, bitki çayları, sirke, eksi, tursu vs gibi genel olarak hamile kalmak isteyenlerin biraz uzak durmasi gereken şeyleri yemiyorum.
İnşallah sevindirici haberler alırsınız
merhaba bende aşılama oldum bugün 3. günüm ama doktor bana ne antibiyotik ne progestan ne de jel hiç bi ilaç vermedi
kızlar ya ben kan verdim diretti hastane yarın ögleden sonra diye çok sinşrliyim ya Ağrı'mda varBen iki hamileliğimde de aynı belirtileri yaşadım
burda okuyorum genelde herkes kullanmış antibiyotik bana hiç bişe vermeyince doktor ne bilim iste. inşallah enfeksiyon filan olmaz ya herseyden evham yapar oldumAcikcasi antibiyotik pek gerekli gibi gelmiyor bana. Ama tedbir olsun diye veriyorlar galiba. Progestan da progesteron hormonu iceren bi ilac, bebegin tutunmasi icinmis. Belki size gerek gprmemislerdir. Ama benim doktorum her aşılama hastasına direk rutin olarak veriyor
Merhaba,öncelikle tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağına al bebişlerini.İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
kızlar ya ben kan verdim diretti hastane yarın ögleden sonra diye çok sinşrliyim ya Ağrı'mda var
Ben 2 Mart tarihinde aşılama oldum. Dün 14. Günümdü adet olmadım ve beta hcg yaptırdım. Çok umutluydum, adet olmayınca.ama sonuc negatif <0,1 yani. Bugün 15.günüm, adet yok, bel agrısı, hafif karın agrısı, sol tarafa çok hafif iyne batar gibi durumları oluyor ara sıra.ve lekelenme yok ama 1 haftadır ıslak akıntım var, yumurtlama dönemindeyiz gibi. Doktorum 4-5 gün daha bekle, testi yaptır dedi.belki mucize olur dedi. Olur mu acabaYani Yok ilk aşılama da olmaz demeyin ben 1 yıl klomen kullandım olmadı en son artık yumurta büyümeyince aşılama yaptırdık çok ben de polikistik vardı sadece aşılama yaparken 6cm folikul kistim vardı yumurtam sonradan büyümüştü doktor bişey olmaz dedi ve yaptı
İnşallah olur canım belli olmuyor bu işler hayırlısı sağlıkla en yakın zaman da olur inşallahBen 2 Mart tarihinde aşılama oldum. Dün 14. Günümdü adet olmadım ve beta hcg yaptırdım. Çok umutluydum, adet olmayınca.ama sonuc negatif <0,1 yani. Bugün 15.günüm, adet yok, bel agrısı, hafif karın agrısı, sol tarafa çok hafif iyne batar gibi durumları oluyor ara sıra.ve lekelenme yok ama 1 haftadır ıslak akıntım var, yumurtlama dönemindeyiz gibi. Doktorum 4-5 gün daha bekle, testi yaptır dedi.belki mucize olur dedi. Olur mu acaba
İnsallah cnmİnşallah olur canım belli olmuyor bu işler hayırlısı sağlıkla en yakın zaman da olur inşallah
Ben ilaç kullanmadım nede jel, hiçbişey vermedi doktor. Çatlama iğnesi yaptılar karnıma, yarın gelin dediler.ve aşılama yaptılar. Yani ilaç vermediler. Her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyormuş.Maalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. Reglim de 3 gün gecikti, gecikmesi çok normalmiş. Özellikle progesteron kullanıyorsanız gecikme yapıyormuş.
Maalesef benim de ilk aşılamam tutmadı. Reglim de 3 gün gecikti, gecikmesi çok normalmiş. Özellikle progesteron kullanıyorsanız gecikme yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?