Can'ım aşılaman oldu mu nasıl geçti acıyor muEvet benimde aşılamam yarın öğlen olucak heycanlıyım.Merak ediyorum aşılamayı muayne odasındamı yapıyolar orda yapıyolarsa doktor hastaları muayne edio doğumhane dicem ama oda saçma bana 45 dakka dinleniceksin sonra evde yatıcaksın dedi
Oldum canm oldum bi saat oldu doktor muayne odasında yaptı 40 dakka yan yattım bacak bacak üstüne atıp doktorumda rahat rdim die dışarı çıktı arkadaşımla beraber bekledik spektum takarken baya acıdı öksürüyosun canm baya zorlayarak öksür ben öksürdüm doktorum kayıyo bi daha dedi tamam şimdi oldu dedi iğneyle şırıngayla berdi böylr hissediyosun canm benim.Bide önden muayne etti hiç bişey sıkmadan spermlere etki etmesin dedi biri çatlamış biri çatlamamıştı daha şunu söylim doktor çok önemli kesinlikler herkeze tavsiyem arkadaşlar nisa hastanesi necla ülker böyle bir doktor olamazCan'ım aşılaman oldu mu nasıl geçti acıyor mu
Hadi hayırlı olsun Can'ım inşallah pozitif sonuç olurOldum canm oldum bi saat oldu doktor muayne odasında yaptı 40 dakka yan yattım bacak bacak üstüne atıp doktorumda rahat rdim die dışarı çıktı arkadaşımla beraber bekledik spektum takarken baya acıdı öksürüyosun canm baya zorlayarak öksür ben öksürdüm doktorum kayıyo bi daha dedi tamam şimdi oldu dedi iğneyle şırıngayla berdi böylr hissediyosun canm benim.Bide önden muayne etti hiç bişey sıkmadan spermlere etki etmesin dedi biri çatlamış biri çatlamamıştı daha şunu söylim doktor çok önemli kesinlikler herkeze tavsiyem arkadaşlar nisa hastanesi necla ülker böyle bir doktor olamaz
tamam canım yazarım tabi hayırlısıyla bir yapılsınİnşallah canım benim yarın sende yaz dinlen rahat hissetmeye çalış inşallah hayırlı olur
Can'ım ilişki önerdi mi drİnşallah canım benim yarın sende yaz dinlen rahat hissetmeye çalış inşallah hayırlı olur
Can'ım moralini bozma senin durumunda olup hamile kalan arkadaşım var senin problemin belli hani ona göre tedavi olursun benimki hep sebepsiz beklemekten başka bişey yapamıyoruz yarın aşılama yapılıcak inşallah iyi sonuç alırımMerhabalar 1 yıllık evliyim korunmadik hiç doktora gittik sağ yumurtalikta 2 cm çikolata kisti sol yumurtalikta folik over kist var ddi prolaktin hormonum 46 çıktı sadece dostinex verdi doktorum başka bi doktora sordum aşılama ddi ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm aynı durumda olup tedavi gören yada görmeden bebek sahibi olan var mı
Canım sana da çok geçmiş olsun dualarimizdasin seninle senin için yasin falan okucam inş sende dualarında beni unutmaCan'ım moralini bozma senin durumunda olup hamile kalan arkadaşım var senin problemin belli hani ona göre tedavi olursun benimki hep sebepsiz beklemekten başka bişey yapamıyoruz yarın aşılama yapılıcak inşallah iyi sonuç alırım
Allah razı olsun Can'ım bende bu akşam okicam Yasin fetih suresi ve diğer duaları hepimize dua edicem Allahım kabul etsinCanım sana da çok geçmiş olsun dualarimizdasin seninle senin için yasin falan okucam inş sende dualarında beni unutma
Canım medikal park ta Mustafa Kemal takal adı çok pahalıya gelmiyor bence bi dene derim inşallah olur
Amin canım inşallah isteyen herkes hemen hamile kalır ben zaten bundan dolayı bu konuyu açmak istedim çünkü herkes umutsuz konuşuyor rahat olun diycem ama biliyorum olmuyor canım bi de ben 41 gün Meryem suresi okudum ondan sonra aşılama olduMerhaba arkadaslar. Benim de cuma gunu tup bebek icin ilk randevum vardi ama dr bence once asilama ile sans verelim deyince ikna oldum asilamaya. 3-4 gün sonraki adetimle birlikte ignelere baslayacagim nasipse. Hep asilamada sans cok dusuk diye okusam dagul_l arkadasim umut oldu bana. Hepimiz saglikli bebeklere hamile kalalim insallah.
aynen canım inşallah en kısa zaman da kavuşursun evladınacok sagol canim bu ay bi deneyeyim olmazsa obur ay usaga gelirim insallah
Ben de okuyayim canim. Insallah olumlu sonuc aliriz hepimiz sen de saglikla kucagina alirsin insallah. Iyiki boyle bi konu acmissin umut oldun, sagol. Ben gecen yil nisanda klomen kullanmistim 2 sag 2 solda yum olustu ve o ay hamile kalmistim kucagima almak nasip olmadi. Klomenle hamile kaldiysam asilamayla tutma ihtimali daha yuksek olur insallah diyorum.Amin canım inşallah isteyen herkes hemen hamile kalır ben zaten bundan dolayı bu konuyu açmak istedim çünkü herkes umutsuz konuşuyor rahat olun diycem ama biliyorum olmuyor canım bi de ben 41 gün Meryem suresi okudum ondan sonra aşılama oldu
İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
Hangi sehirdesin canim? Ankara ise Baskent Unv tavsiye edebilirim.Birde özellikle arkadslar hepinize sorayım sizin tavsiye edebileceğiniz bi hekim hastane yada merkez var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?