Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
07hso7 canım senin karnında da aşırı gerginlik var mı?ben nefes bile alamıyorum.....çatlıcam sanki bütün karnım geriliyo her nefes alışımda ve yırtılacak gibi olıuyo acaba jelden mi diyorum...

:1ninca:Canım ben jel kullanmıyorum ama bendede var bu şikayetlerr.Belkide aşılamadan kaynaklanıyordurr..Karnım çok şiş gerginn gazz felaket var off allahım sen bize dayanma gücü ver sağlıkk sıhhat ,huzur ver:Saruboceq:

amin balsuratım yaaaaaaa........vallahi çektiğimiz eziyetleri boşa çıkarmasın yarabbim

balsuratım gerçektem kıs senin ne çabuk geçti vakit maşallah sanki benden daha çabuk geçti haaaaaa........benimki sanki asır oldu gibi.....benim de yarın değil öbür gün test....yarabbim bari o güne kadar olamyalım dimi...hiç olmazsa içimizdeki umutlar bir süre daha sürsün...

kızlar ne durumdasınız yaaaaaaa......bi haber verin umarım adet olan yoktur...benim test yarın...dua edin...

hihoyyytEvet canım bende inanamıyorum 10 gün nasıl odlu allahım yardım etti sabrınıda verdii.Hala sabırlaa bekliycem test yapmak yoknaniknanik

sakın balsuratım ha.....bak benim de 13. gün ama sabredebiliriz bekle.....aidarra testi falan yok ona göre zaten onda adet gecikmeden çıkmıyo her zaman....boşuna moralini bozarsın...

günaydınlar herkeze...kızlar benim aşırı bir şişkinliğim yok ama felaket durumda uyku bozukluğum var....gece boyu 4-5 kez uyanıyorum ve takrar uyumaya çalışıyorum....gaz sorunu hep dert ...kabızlık öylesine....göğüslerim 2 gündür acıyor hemde çoookkk ne olcak bu halimiz .....sanki bana tutmamış gibi geliyor.....uf uffff perşembe günü test var ..az kaldı allahın izniyle....inşallah hepimiz için hayırlısı olur...

Günaydın herkese. Benim hiçbir belirtim yok. Sadece gaz sorunum var. Benimde tutmamış gibi bakalım cuma günü regl günüm. Ne olacak göreceğiz?

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

selam, bugün benim ilk aşılamam oldu. doktor yarı tekrar yapıcaz dedi. hepimiz için hayırlısı olur inşallah sevgiler

canalr ben test sonucumu aldım bu başlığa benim yazacağımı düşünmemiştim ben açtım ama...
benim ilk aşılamam ve ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

Burdanda tebrikk edeyimm seni..Evett bu başlığıı umutla açtın ve rabbim yüzünü güldürdüü şükürler olsunn.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahha.s.

bir şey sorucam aşılamadan sonra benim doktorum yarım saat yatırdı sonra günlük hayatıma devam ettim. sen nekadar dinlendin sena?

çok tebrik ederim
allahım sağlıkla kucağına da lamyı nasip etsin inş.
bende bu ay ilk kez aşılama yaptırıcam
inş. benimki de ilk seferde tutar
tecrübelerinize çok ihtiyacım olucak
çok umut oldunuz bana

inşallah tutar cimbomcum
canlarım ben de 15 dk yattım aşılamadan sonra ondan sonra 1 gün izin aldım işten ama açıkcası pek dikkat etmedim kendime

:
canalr ben test sonucumu aldım bu başlığa benim yazacağımı düşünmemiştim ben açtım ama...
benim ilk aşılamam ve ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

:teytey::teytey::teytey
allahım nasıl sevindim anlatamam..hayırlı uğurlu olur inşallah allah hayırla kucana almak nasip etsin inşallah....

bugün siteden aldığım 2 hamilelik haberi ümütlerim çoğalıyor böyle okuyunca...:1rolleyes:

07hs07 inşallah senden de alırız en yakın zamanda güzel haberi canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…