- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
hamile kalan arkadaşları kutluyorum.hayırlı olsun hangi merkezlerde bu başarıyı yakaladığınızı paylaşırsanız mutlu olacağım.ben aranıza yeni katıldım.ve şu an iyi bir yer araştırması içindeyiz.
Teşekkürler canım ben aşılamamı ege üniversitesi tüp bebek merkezinde oldum ve cok memnun kaldım doktorları ve hemşerileri harika tavsiye ederim hemde polikilinik hastasıydım özel değil.
arkadaşım ilk aşılamandı sanırım.sorununuz neydi sakıncası yoksa sorabilirmiyim.tekrar hayırlı olsun allah bize de nasip etsin inşallah.
morpheous canım kaç haftalıksın şimdi........allah bağışlasın bebişini peki sende aşılamadan sonra teste kadar bişi oldu mu belirti adına
evet ilk asılamamdı. bende endometroiz var . kacıncı evrede olduğunu bilmiyorum ama. hatta gecen mayıs laporoskopi oldum ama doğal yoldan yine hamiş kalamadım veee aşılamam tuttu şükürler olsun
benimde ilk aşılamam oldu ve büyük bir merakla test gününü bekliyorum....benim hafif kahve rengi kanamam oldu çok hafifti ama il iki gün devam etti... inşallah kötüye işaret değildir.....birde benim fazla ağrım olmadı aşılamadan sonra gayet rahatım aslında ama yinede hareketlerime dikkat ediyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?