- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Pco cocuk icin engel bir rahatsizlik degil hic kafaniza takmayin. Benm 2. Asilamam tuttu cok sukur. Ilknde cok yikilmistim. Sonra kendme gelip rahatladim ve 2. De asilama sonrasi hic ustne gtmedm konunun. Artik tupe hazirlaniyordum cnku. Rabbim nasip etti ama. Benmde sdc pco idi. Insallah Rabbim nasip etsin evladinizi.
bizlere de dua et canım ben de aşılama yaptıracağım devlet hastanesinde mi yaptırdın aşılamanıAllah razi olsun evet canim ilk asilamamdo daha adetim Yarin ama ben duramadim bugun test yaptrdm 14. Gunum 29.1 cikti
Etmez olurmuyum hic rabbim aratmasin evlat yoklugunu tez vakitte saglikli salih evlat nasip etsin ins sanada isteyen hefkesede bn ozelde yaptrdim 400 tlyebizlere de dua et canım ben de aşılama yaptıracağım devlet hastanesinde mi yaptırdın aşılamanı
ilaç parası muayene parası hepsi içinde mi bu masrafın canım hangi ildesinEtmez olurmuyum hic rabbim aratmasin evlat yoklugunu tez vakitte saglikli salih evlat nasip etsin ins sanada isteyen hefkesede bn ozelde yaptrdim 400 tlye
Kastamonudayim igne ilac dagil 600 tl tuttu herseyim ignem 170 liraydi raporla aldim yoksa 355 liraydi igne rapor yazinca 170e indi ilaclarimda progestan ve vitamin ilaci ovitrella catlatma ignesi 29 lira tutmustuilaç parası muayene parası hepsi içinde mi bu masrafın canım hangi ildesin
Canım belirtilerin nelerdi merak ediorum tam 14 gün mu bugnKastamonudayim igne ilac dagil 600 tl tuttu herseyim ignem 170 liraydi raporla aldim yoksa 355 liraydi igne rapor yazinca 170e indi ilaclarimda progestan ve vitamin ilaci ovitrella catlatma ignesi 29 lira tutmustu
Sana bisey diyimmu hicbir belirtim yok aslinda buralarda kafayi yedim benm belirtm yok diye ne bel agrisi ne göğüs ağrısı ne adet hali hic bir belirtim dahi yokC
Canım belirtilerin nelerdi merak ediorum tam 14 gün mu bugn
Tam 14 gun tatlim bi ara 12. Gunumde isyerinde uykum geldi bide bizim orasi cok kalabalik gunlk kuserj sayisi 2bini gecio mümkün degil uykmn gelmesi sabh 6.30 kalkmustin ona bagladim aksam 8de eve geldigimde uyukluyodum onun disinda karnmda zamn zamn seyirme oldu ama ben bunuda ilaca flaaan bagladim oyle ay ben bi garibim ne oldu bi kacgun dieyebilecgim hicbir belirtim yoktuu kendimi dinouyodum surekliC
Hani herks diyo ya hamilelginde birkacgun bi degisiklik var bende diye bende oylw bi halde yokC
Merhba sabrszlanmanz cok normal bende sizn gibydm gunler gecmek bilmyodu zor dayandm ama dayandm ilk asilamamda tuttu cok sukur insallah siznde tutar icnzi ferah tutn14 gün çok uzun ya sabirsizlaniorum cok
Canim degerin kac cikti seninMerhba sabrszlanmanz cok normal bende sizn gibydm gunler gecmek bilmyodu zor dayandm ama dayandm ilk asilamamda tuttu cok sukur insallah siznde tutar icnzi ferah tutn
Ilk degerm 33.6 ckmsti cnmCanim degerin kac cikti senin
Ayy ınsalah canım benim inanki artık düşünmeyim Diorum aklımdan hiç cikmio ki anlamıorum biraz rahat olsam tmm ama olmuo isteMerhba sabrszlanmanz cok normal bende sizn gibydm gunler gecmek bilmyodu zor dayandm ama dayandm ilk asilamamda tuttu cok sukur insallah siznde tutar icnzi ferah tutn
Benimkide 29.1 cikti sence nasil degerim kan alan kiz 5ten yukari olmasi gerekiyor demistiIlk degerm 33.6 ckmsti cnm
Canım hamilesinBenimkide 29.1 cikti sence nasil degerim kan alan kiz 5ten yukari olmasi gerekiyor demisti
Evet tatlim daha inanamiyorumm yaaaSende asilama mi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?