İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

8 senedir isteyip daha yeni asilama asamasinda olmaniz neden ? Sorun yok deseler bile cok zaman gecmis baska baska doktorlara hatta sehirlere gidebilirdiniz? Yardimci olabilmek acisindan soruyorum. En once kismet tabi ki...

8 senedir isteyip daha yeni asilama asamasinda olmaniz neden ? Sorun yok deseler bile cok zaman gecmis baska baska doktorlara hatta sehirlere gidebilirdiniz? Yardimci olabilmek acisindan soruyorum. En once kismet tabi ki...
Devlete gittim muane sperm örneği hiçbişey yok dediler fitil veriolar yada Klomen okadar sonra maddi dururumuz okadar iyi degildi ozman lar ozele Gidememistim sonra allah çok sukur dedim ki ozele gidicem ne olursa olsun Allah yardım etti birclarimiz bitti özelde de bişey yok dediler şaşırdım artık fakayi yicek tim sonra sule hanımı bulana denk o dedi sağ taraf pko ama sol taraf normal zaten aşılamada da sol da 3 tane yumurtam vardı suan beklemedeyim tabiki hersey allahtan zamanı bar diorum meleğimin ama beni bekletigi için çıkınca isircam heryerini ope ope

Pco cocuk icin engel bir rahatsizlik degil hic kafaniza takmayin. Benm 2. Asilamam tuttu cok sukur. Ilknde cok yikilmistim. Sonra kendme gelip rahatladim ve 2. De asilama sonrasi hic ustne gtmedm konunun. Artik tupe hazirlaniyordum cnku. Rabbim nasip etti ama. Benmde sdc pco idi. Insallah Rabbim nasip etsin evladinizi.

Amin amin nerde varsa nerde kim istiosa allah evlat sevgisiyle sınamasin kullarıni inşallah bebegim benledir bekliorum inşallah gusel haber veirirm dün çok gaz sancim vardi ama bugun yok sadece iki gündür belim çok ağrıo sizin nasıl di belirtileriniz

Ben tutmasini beklemiyordum oyuzden hic vucudumu takip etmedim. Sadece idrar testinden 2 gun once oyle bir kramp vardi ki midemde bagrsaklarmda. Gece uyanip yere comelir halde kivrandim. Iki gunde oturamadim bagirsakalrimda batma meydana geldi. Ama usuttum heralde diye dusundum hep. Belkide gercekten alakasi yoktu. Sonra suphelenip idrar testi yaptim cook silik cikti. Asilamnin 12. Gunu yapmistim.baskada hic belrtm olmadi

merhaba hayırlı upurlu olsun siz hangi hastanede yaptırdınız aşılamanızı ben de karar verdim aşılamaya birkaç aya kadar yaptırmayı istiyoruz 2 seneyi geçti bebeğimiz olmadı 3 senelik evliyim

Bende az önce yaptım canım bugün beşinci günü silik ikinci çizgi çıktı ignenin etkisi mi acaba yoksa çıkmaz mi bilmiorum o beş tl olan ucuz testten aldım

Arkadaslar asilamami beşinci günü ikinci çizgi silik çıktı normal mi yoksa gebelik olabilirmi doktor aradım 14 gunu beklememız lazım kesin sonuç için dedi ama ben heycandan günler uzun gelio

Arkadaslar asilamami beşinci günü ikinci çizgi silik çıktı normal mi yoksa gebelik olabilirmi doktor aradım 14 gunu beklememız lazım kesin sonuç için dedi ama ben heycandan günler uzun gelio
O ilaclarin etkisi canim moralini bozmak istemem ama cikmaz hemen sonuc idrarda gununu gecirmen lazim bide.

Allah razi olsun degerinin artmasi lazim dedi sali gunu cagirdi tekrar kan vercekmisim 2 kati olmasi lazim ama suan hamilelik gorunuyor dedi doktor sonucuna gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…