İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

Inan suan tam hatrlamiorum. Ama sizin durumunza gore degskenlik gosterir kac kez gdecegnz. Benm ek bir tadavim yoktu direk basladik yumurta buyutmeye. 122 tl muayene. 15 gun icinde gttgnzde 75 tl zaten. Rapor u hastane cikartiyor hemen. Eger hic cocgnz yok ise. Ama zekai tahirden de ben cok memnundum. Sadece orann prosedurune dayanamadim. 3 kez klomen , 3 kez igneli istiyor. Ve uzun suruyor her sey. Mesela kist olusunca 1 ay atiyor ileriye. Ama gogsen hoca hemen ilac verip hallediyor. Maddi olarak yipratici bir surec. Hangsnde ruhen iyi olacaksanz orada baslayin. En onemlisi o.

Teşekkür ederim canim ınsalah tutmustur senin ne gibi belirtin oldu peki bugn benim 7 gunum

15 gün içinde 2. ye gittiğinde muayene ücreti 75 tl oluyor yani ..aslında durumu olan kesinlikle başkente falan gitmeli hem de iyi diyor herkes bir de bülent hocayı övüyorlar orada

Arkadaşım bende 2 senedir Göğşen hocaya gidiyorum şimdi oğluşum kucağımda ..yaşım 38 problemim tek tüp tıkalıydı, yaş itibarıyle tüp bebek denedik ilk denemem tuttu 5.5 aylıkken erken doğumla kaybettim yavrumu, teşhis rahim ağzı yetmezliğiydi ağrısız olduğundan erken teşhis edilemedi 2. Deneme başlarken ilaç tedavim başladı bi mucize oldu , Göğşen hoca Prof tur muayene ücreti 122 tl 10 gün boyunca geçerli, memnun kalacağına eminim herşeyden önce insandır, iyi kalplidir çok yoğun ama teşhis ve tanıları doğrudur ,gitmeni kesinlikle tavsiye ederim, Ankara'yla Maltepe durağında iniyorsun hemen arka sokakta başkent üni nin kadın doğum polikliniği var , önceden randevu al ama üni hastanesi başkent üni hastanesi , inşallah bekleyen herkes bu muhteşem duyguyu tatsın Amiiinn

çok teşekkür ederim canım ben de 31 yaşındayım 3 senelik evliyim 2 seneyi geçti bebeğimiz olmayalı bir sürü test yaptırdık rahim filmi de çekildi tüplerim de açık eşimde de sorun olmamasına rağmen kısmet olmadı...
hacettepeye mi gitsek diyoruz bir yandan da başkent için birkaç ay daha kemerler hep sıkılı da direk oraya mı gitsek diyorum kafam çok karıştı ya rüyalarımda gördüğüm oğlumu kucağımda görür müyüm ya da tokalarla süsleyeceğim saçlarını kızımı ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inşallah cümlemize isteyenlere de olanlara da..

Amin canın aminn nerde varsa Rabbin dualarınizi dualarımizi boşa cikarmasin

Teşekkür ederim canim ınsalah tutmustur senin ne gibi belirtin oldu peki bugn benim 7 gunum
Benim tek belirtim goguslerimdi normelde adetime 1 hafta kala agrirdi bu sefer 2 hafta kala yani yumurtlama doneminde agrimaya basladi ve damarlari belirginlesti goguslerimin okadar onun disinda yoktu

Benim tek belirtim goguslerimdi normelde adetime 1 hafta kala agrirdi bu sefer 2 hafta kala yani yumurtlama doneminde agrimaya basladi ve damarlari belirginlesti goguslerimin okadar onun disinda yoktu
Bende de adet olcagim bir hafta önce ağrımaya başlayan hatta üstüne bile yatmam ama suan sadece sol göğüsum ara ara batma dışında bişey yok acimio böyle gergin ama

Bende de adet olcagim bir hafta önce ağrımaya başlayan hatta üstüne bile yatmam ama suan sadece sol göğüsum ara ara batma dışında bişey yok acimio böyle gergin ama
Birde göğüs ellememek lazımmış ya düşük oluyomus bende kontrol ederken bile korkuo rum göğüsum acio mu acimio mu die

Arkadaslar arkadaşım beni rüyasında hamile haberi verirken görmüş inşallah o ayan olmuştur eğer ayin 12 pozitif görürsem güzel haberi veririrm size

Kızlar bugün idrar testi yaptim 8 gün negatif cikti ozman ignenin etkisi geçmis mi oluo yarın kan tahlili yaptirsam cikarmi

Çünkü daha önce yapmıştım dayanamayıp pozitif çıktı idrarda demekki ignenin etkisi dedim şimdi negatif çıkınca kanda baktır ıyim sabah diorum

Bu şekilde yaptırıp sonucu öğrenen oldumu aramızda çok merak ediorum
Canm.. cok stres yapyosun kendine ama tutacagi varsada tutmaz ama. Bu sekilde yapma tamam meraklaniyosun,normalde bende senin gibi cok taktim ama 1kere bile test yapmadim gunum gelmeden 12.gunu doldurmadan net bi sonuc alamazsn bu boyledir hatta 13. 14.gunu ogrenen bile var. Oyuzden beklemeni tavsiye ediyorum

Bu şekilde yaptırıp sonucu öğrenen oldumu aramızda çok merak ediorum

Ben ilk aşılamada olumlu sonuç aldım canım inşallah sende güzel haberler alırsın. Stres yapma 12. gün kan testi yaptırabilirsin. Bende 12. gün evdeki testte silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsun.

Ay
Tsk ederim çok sagolun meraktan işte uzun zaman oldu ya istiyeli insanın elinde değil işte napiyim

Ozman 12 gün idrar testi yapıyim bari sinra kana gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…