- Konu Sahibi Derya Karademir
-
canım sorununuz neydi özel olmassa9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
2.ci aşılamada başarı şansı nedir yaptırmalımıyım yoksa tüp bebek tedavisinemi başlamalıyım ..
Yaşla illaki alakası var fakat amh değeriniz nedir yani yumurta rezerviniz ve diğer hormon sonuçlarınız?1.5 yıllık evliyim herhangi bir sorun yok yaş 39 olunca sanırım ondan olmuyor
kaç yıllık evlisiniz?doktor dediyse bence deneyinBütün testlerim yapıldı rahim filmim cekildi eşimin morfolojisi % 1 iken ilaç ve doğal ilaçlarla %3 oldu .
Doktor 3 kere aşılama deneyelim dedi yaptırmalımıyım
doktorum bana dedi ki; bir kere çatlatma yaparız bir kere aşılama sonra tüp bebek.Ama ben 6 aylık evliyim acele ettiğim için söyledi bunları.Aşılama ile ilgili başlıklarda deneyimli arkadaşlar var.Onlara danış istersen.1.5 yıllık evliyim .2.aşılamada tutma şansı varmı yada hemen tüp bebek tedavisinemi başlıym ne yapsam karar veremedim
Lütfen tüpe başla aşılama eğer eşinde sıkıntı varsa tamamen zaman kaybı.9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
2.ci aşılamada başarı şansı nedir yaptırmalımıyım yoksa tüp bebek tedavisinemi başlamalıyım ..
Benim hersey normal eşimin morfolojisi yüzde 2 idi. Aşılama tutmadı tüp bebek ilk denemede tuttuBütün testlerim yapıldı rahim filmim cekildi eşimin morfolojisi % 1 iken ilaç ve doğal ilaçlarla %3 oldu .
Doktor 3 kere aşılama deneyelim dedi yaptırmalımıyım
Bence yaşınız gençse ve över rezervini iyi ise aşılma yaptırın. 1 tane az. Ben 35 yaşındayım. 2. Aşılamamın sonucunu bekliyorum. Bundan sonraki ikisini fsh hormonu ile devam edeceğim. 2 tane de öyle yaparım. Sonra tüp bebek9 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım beta hcg sonucum negatif cıktı 0.281
Hayirlisi olsun ins Allah gonlune gore versin canimKızlar doktordan geldim. Üç yumurtam varmış. Cumartesi iğnem.vurulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?