ilk asilamasi basarisiz olanlar

eylul2008

MELEGİM GEL ARTIK
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
201
0
66
slm kizlar ben daha yeni üye oldum ilk asilamam 28 haziranda yapildi ve asilamamim 15. gunu yani dun malesef regl oldum. moralim cok bozuk bundan sonra hangi yolu izleyecegiz tekrar denermiyiz bilmiyorum bu konuda deneyimi olanlar lütfen yazsinlar moralmen cökmüs durumdayim güzel seyler duymaya cok ama cok ihtiyacim var allah beni ve tüm hamislik isteyenlerin duasini kabul etsin hayirli bir kapi acsin hepimize amin:4::4::4::4::4::4: ikiser ikiser olur insallah:4:

benim ilk gebeliğim aşılamayla oldu.ikinci aşılamam tuttu şimdi 2,5 yaşında oğlum var.ve yarın ikinci doğumumu yapıcam kızım bana süpriz yaptı kendiliğimden hamiş kaldım.kalbinin ferah tutu inşallah sanadas nasip eder yüce mevlam.

ben iki defa aşılama oldum. ikiside tutmadı.ikinci aşılamadan üç ay sonra normal yoldan hamile kaldım.ama boş gebelikmiş düşük yaptım.inşaallah sizde bekleme aşamasındayken normal yoldan hamile kalırsınız bu şekilde hamile kalan çok var.RABBİM hepimizede normal yoldan sağlıklı gebelikler nasip etsin.

cevabin icin tesekkurler ikinci bebeginin geliyor olmasi cok güzel allah hayirlisiyla eline almayi nasip etsin...böyle seyler duymak biraz olsun moralimi düzeltmeye yetiyor ikinci asilamayi hemen mi yaptin yoksa biraz bekledinizmi...bende beklemek istemiyorum ama bakalim yarin doktorumuzla konusmaya gidecegiz bakalim o ne diyecek.....kücük melegede sevgiler öpün benim icin:98:

7 ay arayla oldum çünkü doktorum ilk aşılamadan sonra laparoskopi ameliyatı olmamı önerdi.sol tüpüm tamamen tıkalı sağda da daralma vardı.şansım çok düşüktü.laparoskopi oldum açıldı sonra aşılama oldum ve tuttu.inşallah seninde tutar canım rahat olmaya çalış

ilk aşılamamı 20 Haziran 2009 da yaptırmıştım ve 10.günü adet oldum..daha adetime 5 gün vardı ama ben zaten tutmadığını biliyordum.sürpriz olmadı yani..daha sonrada aşılama falan denemedik,tüp bebek yöntemiyle ilk denemede kavuştum yavrularıma..ama hem eşimde hem bende sorun vardı,o yüzden aşılama bizim için uygun değildi.

Gülümse Sevdiğim, Sadece Gülümse

Bir şeyleri değiştirme çabasındaydım.
İsteğim yazgının kirli, kara yazılarını biraz renklendirmekti.
Olmadı...
Eskiden kendime sözüm geçerdi,şimdi kimseye anlatamadığım gibi,
kendime de geçmez oldu. Ruhumun dümeni kırıldı, serseri bir gemi oldum.

Sen....
Yaşamımı az da olsa renklendiriyordun.
İyi biriydin. Aklın başındaydı. Ne, kim olduğunu biliyordun.
Bense olmayacakları gerçekleştirmeye çabalayan biriydim.
Patika köy yolarını hava alanı gibi kullanmak,
uçak indirip, uçak kaldırmak istiyordum.
Ya da...
Fatih`in İstanbul`u fethi gibi, gönülleri fethetmekti isteğim.....
Oysa ki, Fatih`in gemileri vardı. Dolaştığı denizin kıyıları vardı.
Kalaslara dökecek zeytinyağı, gemileri çekecek leventleri vardı.
Benimse, denizim yok, gemim yok, leventlerim, zeytinyağım da yok.
Üstelik sultan da değilim, olamam da.
Olsam, olsam Don Kişot olabilirdim, olmayacak hayallerin peşine düşen.
.
Seninle `birşeyler değişir mi? ` demiştim, hiçbir şey değişmedi..
Üzgünüm ki, herşey olduğu gibi, eskisi gibi, hatta eskisinden de beter gitti. Umudum... Bir iddiam, bir beklentim kalmadı.
Şimdi ötekiler var ya, hani aramıza girmeye çalışan ötekiler,
bu halimle ister saysınlar beni, ister ayıplasınlar, hatta küfür etsinler bana. Umrumda değil..
Ben seni sevdim, seviyorum ya, tek gerçeğim bu.
Yalnız sevdamı iki kişilik değil, tek bana ait...
Asl`on da öyle değil mi?
Sen de, kimse de anlayamıyor, duyamıyor.
Yalnız geldiğim yaşamdan yalnız da gideceğim anlaşılan.
Yaşarken yalnız olmak, ölünce garipler mezarlığına gömülmekten daha zormuş be sevgili....
Düşünüyorum da, ya ben insanları kabullenemedim, ya da onlar beni istemedi.
Bakma zekice göründüğüme, aklımın kısalığından hepsi.
Aptallar yarışı yapılsa, dünya şampiyonluğunun favori adayı olurdum ben.

Yıkılmış bende, eski benden bir eksiğim de var.
Önceleri haftalar, aylar boyu, hatta yıllarca süren bir sarhoşluğum vardı.
Şimdiyse, hüzünlerimi taşıyamayınca, yeniden içmek istiyorum, olmuyor, içemez oldum.
Ah, bir sarhoş olabilsem kalan ömrümde dünyayı unutacak kadar !!!
Daha ne isterdim ki?
Dertler, hüzünler şişeleri mi sakladı, yoksa kırdılar mı? .
Bilemez oldum.
Başımın belası beynimle, gönlümü uyuşturmaya neyin gücü yeter acaba?
Bir Türk sanat müziği bestesi olan ben, şimdi gazel oldum, hatta arabesk, hoyrat oldum.

Benim için son tren seninle kalktı sevgili..
Senden başka uğrayacak istasyonum, sığınacak limanım da yok.
Senin limanında da yerim ne kadar, istasyonundaysa ne kadar kalabilirim?

Bana aldırma sen sevgili, nasıl olsa anlayamazsın..Takma kafana.
Sil gözyaşlarını, akıtma benim için...
Sen sadece gülümse, istemesen de sus ve gülümse,
hiç birşey söyleme, sen söyleme:4::4::4::4::4::4::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: canim kocacigim seni cok ama cok seviyorum sen bana allahin vermis oldugu cok özel bir hediyesin....atesböcegi halilime

Benim 2.aşılamamda negatif sonuçlandı artık kendi haline bıraktım 1yıl beklicem doktora gitmicem pko var bende 25yaşındayım 2yıldır uğraşıyorum bebek için siz?

benim kanallarım tıkalıydı hsg çekildim.aşılama oldum tutmadı. bende kendi haline bıraktım .8 ay sonra hamile kaldım.ila.çların etkisi sonrada devam ediyormuş.tabi sorununun ne olduğuna bağlı. içini ferah tut dua et canım.

Back
X