İlk aşk ilk sevgili ..

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
İyi geceler hanımlar.
Dert değil sadece yazmak istedim.
Mühim bır şey olmasa bile insan içini dökmek ister ya.

Lise 1 de ilk aşkım ilk sevgilim olan kişiden ayrılmak zorunda kalmıştım şehir değişikliği yüzünden.

Böyle saf duygularla seviyoduk birbirimizi el ele tutusma falan yok . Birbirimizi görüp mutlu oluyorduk.

1 yıl sürdü ve ayrıldık .
12 yıl hiç haber almadım .
Oda ulaşmadı zaten . Araya başka şeyler girdi çıktı ve olmadı. Ve cok gariptirki ben bunla sevgiliyken hep soyadını unuturdum sorardim. Oda gülerdi yine mi diye :)

Komik gelebilir ama garip bi soyadı vardı taaa 12 yıl sonra bile hatırlayamadım.
Son 1 haftadır aklıma takıldı . Faceden ekleyecem bulamıyorum. En sonunda onun bi arkadaşını buldum geze geze onun ftg beğenmistir dedim mutlaka isimden gider bulurum. Öyle de çıktı. İsmi osman olsun. Bır sürü osman var ekledim benzettigimi. Ki doğru kişi çıktı.

Msj attım mrb osman soyadını hatırlayamadım ama doğru kisisindir umarım diye. Gece kabul etmiş. Gülmüş evt esra doğru kişiyim nasılsin yazmış.
Neyse yani iyiyim yazdım sen nasılsın napiyosun.

Böyle kısa kısa cevaplar veriyo. Öyle olunca bende bişey sormadım.
Sen napiyosun yazmış bende aynı şeyler dedim. İyi Allah kolaylik versin yazmış.

Çok enteresan değil mi. Yani 12 yıl olmuş insan bi merak etmez mi. Benim için önemli biriydi . Asla bi beklentim yoktu eklerken sadece neler yaptı ne yaşadı anlatmak ve ondanda duymak isterdim.

Bu kadar kaldı konuşma.
Bu arada polis olmuş. Çok girmiyo faceyede.

Neyini dert ettin esra derseniz başta da dediğim gibi dert mert etmedim:)

Ben bi an eskilere gittim. Ftg görünce bi tuhaf oldum. Keşke dedim usulca... keşke ...

He o zaman yıllar osmandan cok sey alip götürmüş bana da yine de beklenti yoksa boyle bir hareket gereksiz geldi, bilemedim.
Belki ilerleyen gunlerde o yazar, bekleyin bakalim.
Dedigim gibi açık açık söylüyorum belki yeniden olur diye eklemedim.
Ben sadece o tatlı saf duyguları hatirlayip mutlu oluyorum.
Belki de ilerleyen zamanda beklenti içine girerim onu da bilmiyorum. Sadece şu an amacım onun aklına girmek değil. O mutlu olsun yeter zaten.
Uzulmustu ayrılırken . İnsan hiç mi sormaz ne yaptın bunca zaman diye

Ya valla düşünüyorum simdi bana oyle bir mesaj gelse ben de sormam herhalde. Zaten bayram degil seyran degil eniştem beni niye optu gibi bir his uyandiriyor. Ya da sevgilisi yoksa da gonlunde biri yatıyordur. Ask acisi cekiyordur. Biriyle flortlesme aşamasındadır.

Olabilir canım .
Gönlünde biri olmasa lafı uzatirdi onca yıl olmuş. Zamanında benim için ölen adam şimdi umursamaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…