Çok enteresan değil mi. Yani 12 yıl olmuş insan bi merak etmez mi.
Bu ne yaman çelişki böyle :)Asla bi beklentim yoktu eklerken
Karısı falan yok. Sevgilisi de yok eminimE adamin sevgilisi, nisanlisi karisi marisi vardir belki. Tuhaf degil bence. Bana da 12 sene onceki sevgilim mesaj atsa, cevap bile yazmadan engellerim. Çünkü kocama ayip olur bence.
Hehehehe :)Bu ne yaman çelişki böyle :)
Karısı falan yok. Sevgilisi de yok eminim
Dedigim gibi açık açık söylüyorum belki yeniden olur diye eklemedim.He o zaman yıllar osmandan cok sey alip götürmüşbana da yine de beklenti yoksa boyle bir hareket gereksiz geldi, bilemedim.
Belki ilerleyen gunlerde o yazar, bekleyin bakalim.
Dedigim gibi açık açık söylüyorum belki yeniden olur diye eklemedim.
Ben sadece o tatlı saf duyguları hatirlayip mutlu oluyorum.
Belki de ilerleyen zamanda beklenti içine girerim onu da bilmiyorum. Sadece şu an amacım onun aklına girmek değil. O mutlu olsun yeter zaten.
Uzulmustu ayrılırken . İnsan hiç mi sormaz ne yaptın bunca zaman diye
Haklısınız olabilirBelki birini seviyordur
Olabilir canım .Ya valla düşünüyorum simdi bana oyle bir mesaj gelse ben de sormam herhalde. Zaten bayram degil seyran degil eniştem beni niye optu gibi bir his uyandiriyor. Ya da sevgilisi yoksa da gonlunde biri yatıyordur. Ask acisi cekiyordur. Biriyle flortlesme aşamasındadır.
Nasıl bu kadar eminsin?Karısı falan yok. Sevgilisi de yok eminim
:) acı ama gerçek malesefEsra , Osman o eski Osman değil ..saf duygular yerini cesur ilişkilere bırakalı çok olmuştur :))
Olur çok ta güzel olur . Yani benim açımdan . Aklımı çelme kız :)Ama tekrar olsa çok tatlı olmaz mı :)
Boşversene , sana Osman mi yok:) acı ama gerçek malesef
Evli olsa beni kabul etmezdi. Ünv geçen yıl bitirmiş en fazla sevdiği biri vardır.Nasıl bu kadar eminsin?
Haklısın canım valla da.Boşversene , sana Osman mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?