- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Az çok tanımaktan kastınız 12 sene farkında mısınız? Benim lise biteli 5 sene oldu,lisedeki halimle düşüncelerimle uzaktan yakından alakam yok kişiliğim karakterim herşeyim değişti. Adam ayni mi kaldı sanıyorsunuz? Şaka gibi:)Evli olsa beni kabul etmezdi. Ünv geçen yıl bitirmiş en fazla sevdiği biri vardır.
Onu az çok tanidiysam zaten böyle bişey olsa kabul etmezdi.
Çok sevindim hep mutlu olun inşallah. .Bende şuan ilk aşkımla evliyim :) ondan sonra hic bir ilişkimi uzun süre yürütemedim cünki kimseye onun gibi aşık olamadım
Sonra birden karşıma cıktı sizin gibi bana mesaj atmışdı neler yaptığımı sordu ama ben pek ilgilenmedim
O mesajlardan üç yıl sonra karşıma birdaha cıktı ve aniden evlenme teklifi aldım:) iyikide beni unutmamış
Haklısın canım da ben ona napiyosun yazdığımda hiç bişey anlatmayip kısa kesti bende o yüzden kısa yazdım.Bide sen napıyosun deyince iyi aynı şeyler demişsin,
Sanki 12 sene degil 12 saat :)
Ekleme amacını merakını yazsaydın keşke.
Profili o kadar sade ki. Hiç Kiz yok listesinde hemen hemen.Belli olmaz. Yaa 12 yıl sonra adam hemen hiç bir şey olmamış gibi derin sohbete dalacak değil. Polis olmuş diyodun. Temkinli olmaları gerekir. Her Esra’ya hemen açılsa çekeceği vardır.
Allah allah çok enteresan neden kactiniz :)lise 1 deki aşkımı sorsanız onun için dünyaları falan yakardım heralde. öğle yemeğini birlikte yemezsek çok kötü olurdum falan.
geçen gün yolda gördüm kamufle olmak in iguana taklidi falan yapıcaktım. çünkü kendileri o zaman için iyiydi bana göre. şuan benim için bir şey ifade etmiyor. Osman yine nezaketen de olsa cevap vermiş.
Evet canım 26 yaşındayım.Şu an yaş kaç? Evlenip ayrıldınız sanırım değil mi? Adımlarınızı sağlam atmalısınız artık daha çok üzülmemek için.
Vay be ..ben de geçen sene bu zamanlar ortaokuldaki sevgilimin doğum gününü kutlamıştım. ama bizimki ne aşktı beeeokul bizim yüzümüzden birbirine girmişti, kavgalar mavgalar çıkmıştı yıllaaarca sevdik birbirimizi. aşırı yakın arkadaştık ve çok iyi anlaşıyoduk
çocuktuk, üzerinden kaç sene geçti. doğal olarak çocukluk aşkıma karşı içimde bi sevgi ya da barışma isteği kalmadı, zerresi bile yoktu. ama yıllarca en yakın olduğumuz, çocukluğumun en güzel anlarını beraber geçirdiğimiz ve çocukken en sevdiğim insan olduğu için kendisi gözümde değerliydi. bi “naber napıyosun?”luk konuşmak istemiştim, eski dostlar gibi işte. en yakın arkadaşımdı o benim ya, insan bi merak etmez mi? etmedi paşa bey. sormadı halimi hatrımı. ben de üzülmüştüm. bi de “ilk aşk unutulmaz” derdi hep
Az çok tanımaktan kastınız 12 sene farkında mısınız? Benim lise biteli 5 sene oldu,lisedeki halimle düşüncelerimle uzaktan yakından alakam yok kişiliğim karakterim herşeyim değişti. Adam ayni mi kaldı sanıyorsunuz? Şaka gibi:)
Ben atmiyorum atmamda artık.Çok dizi izliyorsunuz çok. Hep ondan oluyor bunlar.kadınların arayışı.. Arkadaşlar romalılar hemcinslerim yapmayın böyle şeyler. Birbirinizi sevin, çay koyun, kek yapın.. mutluluğu erkeklerde aramayın. erkeklere bu kadar derin manalar yüklemeyin. Sen msj atıyosun, o msj atıyo, ötekine atıyo adam kendini bi bk sanıyor. Tek sen diilsin yani, geçen üç çocuklu arkadaşımın orta okul arkadaşı ile yazıştığını öğrendim, kötü amaçlı diil. Ama işin suyun çıktı.
Allah allah çok enteresan neden kactiniz :)
Lisede 3 senelik sevgilim geçtiğimiz sene bana mesaj atmıştı,halimi hatrimi sormuştu ve biraz duygu içerikli yazı yazmıştı sevgilim olmadığı halde sevgilim var lütfen kafana göre yazma demiştim. Muhabbete gerek olmadığını düşünüyorum,bahsettiğiniz odun benim galiba:) Ne olursa olsun bi ilişki yaşanmış,arkadaş olmaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum,geriyor beni istemsiz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sırf sorup etmesin diye gördüğüm yerde kaçıyorum :)Kesinlikle haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum zaten.
Yani bazen çok ayrıntılı düşünüyoruz ondan böyle nedenini niçinini soruyoruz.
Sanıyoruz ki herkes bizim gibi.
Oysa odun ve duygusuz insanlarda var
Anlıyorum sizi .sonuçta eski bir arkadaşınız. Ortak geçmişiniz var hocalar arkadaşlar vs. Bir sohbet ortamı oluşsun istemişsin.Profili o kadar sade ki. Hiç Kiz yok listesinde hemen hemen.
Yani paylaşım falan da yok sade ftg .
10 saat girmediği oluyor face.
Bide ben şunu fark ettim mesaj attığımda geç giriyordu ve msj görüp cvp veriyordu. Yani girip yazıp cikiyo hemen .
Bide açılma gibi yok yahu ben sadece muhabbet etmek istedim :)
Benimki de benle konuşma geregi duymuyor :)eskisi gibi olmadığını biliyorum. şuan hayat görüşlerimizin uyuşmadığının vs farkındayım. selam vermeye bile gerek duymadım açıkçası :)
Estağfurullah canım :)Lisede 3 senelik sevgilim geçtiğimiz sene bana mesaj atmıştı,halimi hatrimi sormuştu ve biraz duygu içerikli yazı yazmıştı sevgilim olmadığı halde sevgilim var lütfen kafana göre yazma demiştim. Muhabbete gerek olmadığını düşünüyorum,bahsettiğiniz odun benim galiba:) Ne olursa olsun bi ilişki yaşanmış,arkadaş olmaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum,geriyor beni istemsiz. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sırf sorup etmesin diye gördüğüm yerde kaçıyorum :)
Aksine hala hatırlar gülerim,yüzümde tebessüm bıraktırır ama konuşma görüşme muhabbet etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum:)Estağfurullah canım :)
Doğrusunu valla .
Ama ben sâyet sevmediğimi anladigim kişiyi görmezden gelirim.
Güzel biten duygular için geçerli değil bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?