İlk aşk ilk sevgili ..

Belki de birlesiyordur bilemezsin :)

Evli olsa beni kabul etmezdi. Ünv geçen yıl bitirmiş en fazla sevdiği biri vardır.
Onu az çok tanidiysam zaten böyle bişey olsa kabul etmezdi.
Aynı yastığa baş koyduğun insana “seni tanıyamamışım” diyor insan, onca yıl geçmiş, sizin tanıdığınız insanın yerinde yeller esiyordur muhtemelen.
Evli ve meraktan kabul ettiğini düşünüyorum.

acaba yalnızlık mı çekiyorsunuz?
yani şu anda biri olsaydı, içinizde o kelebekler mümkün değil uçuşmazdı
benim eski sevgilim bana yazsa cevap bile vermek istemem yani, okumamış gibi yaparım, görmemiş gibi yaparım
lisede ayrıldığınız birine karşı böyle şeyler hissediyor olmanız tuhaf geldi bana, bilemedim

Yani “nerde görev yapıyosun, çok zorlanıyo musun” bu tarz konuşmalar başlatıp denenebilir. Saf aşklara yakışır benceee
Canim ya iyi güzel akıl verdinde sorun şu ki.
Bana polis oldum demedi. Hiçbişey demedi.
Ben profilinden ftolardan gördüm.
Yani bi açık kapı yoktu soramadim laf uzasin.
Nasılsın dedi iyiyim sen nasılsın napiyosun dedim
. NolSun esra istanbuldayım işte dedi.
Sen napiyosun dedi .
O kısa cvp verince bende meraklı gibi olmak istemedim.
Bende aynı şeyler işte hayat dedim.
Oda Allah kolaylik versin yazdı.
:))))
Var mı böyle bi sohbet konuşma kız söyle.
Biraz cekinikti eskiden ondan olabilir mi ?

Yok bu o değil canım.
O zaten bundan çok sonra olan bişey ve ben ona karşı hissizdim.
Dedigim gibi bu ilk sevgilim.

Öyle aman aman bır şey yok aslında.
Sadece ilk aşık olduğum insandı ve ftg görünce güzel şeyler hissettim.
Gülümsedim.
Yani kendimi çok iyi ifade edemiyo olabilirim.
Bu yeniden aşık olmak değil.
Eskiydi neden şimdi olmasın umududa değil.
Ben sadece biraz sohbet edip mutlu oldum.
Kısacık bi nasılsın bile.
Belki de fazla anlam yükledim.
Bilmiyorum.
Ama yasadiklarimdan sonra böyle insan diyor ki.
Eskiler güzelmiş ... kader ayırmasaydi iyi olurdu diyorum

Bende şuan ilk aşkımla evliyim :) ondan sonra hic bir ilişkimi uzun süre yürütemedim cünki kimseye onun gibi aşık olamadım
Sonra birden karşıma cıktı sizin gibi bana mesaj atmışdı neler yaptığımı sordu ama ben pek ilgilenmedim
O mesajlardan üç yıl sonra karşıma birdaha cıktı ve aniden evlenme teklifi aldım:) iyikide beni unutmamış

Köprünün altından çok sular akmış,
Eski osmanla şimdiki osmanın aynı kafada olması beklenemez.
Sen 12 sene önce bittigi yerden hala o ilk sıcaklıkla devam eder sanmışsın sanırım ama dile kolay 12 sene,
Evlidir nişanlıdır vs. Boşver en iyisi :)

Belli olmaz. Yaa 12 yıl sonra adam hemen hiç bir şey olmamış gibi derin sohbete dalacak değil. Polis olmuş diyodun. Temkinli olmaları gerekir. Her Esra’ya hemen açılsa çekeceği vardır.

lise 1 deki aşkımı sorsanız onun için dünyaları falan yakardım heralde. öğle yemeğini birlikte yemezsek çok kötü olurdum falan.

geçen gün yolda gördüm kamufle olmak in iguana taklidi falan yapıcaktım. çünkü kendileri o zaman için iyiydi bana göre. şuan benim için bir şey ifade etmiyor. Osman yine nezaketen de olsa cevap vermiş.

Normal ya belkide senin ona yazma amacını anlamamıştır yada sadece güzel anılardı diyerek geride bırakmıştır. Olsunn sen merakını gidermiş oldun.

ben de geçen sene bu zamanlar ortaokuldaki sevgilimin doğum gününü kutlamıştım. ama bizimki ne aşktı beee okul bizim yüzümüzden birbirine girmişti, kavgalar mavgalar çıkmıştı yıllaaarca sevdik birbirimizi. aşırı yakın arkadaştık ve çok iyi anlaşıyoduk

çocuktuk, üzerinden kaç sene geçti. doğal olarak çocukluk aşkıma karşı içimde bi sevgi ya da barışma isteği kalmadı, zerresi bile yoktu. ama yıllarca en yakın olduğumuz, çocukluğumun en güzel anlarını beraber geçirdiğimiz ve çocukken en sevdiğim insan olduğu için kendisi gözümde değerliydi. bi “naber napıyosun?”luk konuşmak istemiştim, eski dostlar gibi işte. en yakın arkadaşımdı o benim ya, insan bi merak etmez mi? etmedi paşa bey. sormadı halimi hatrımı. ben de üzülmüştüm. bi de “ilk aşk unutulmaz” derdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…