İlk aşk unutulur mu

Unutulmuyor ama sevgi tarihin tozlu raflarında yerini alıyor..

Lise benim için yeni bir başlangıç olmuştu. Zamanla ilk sevdiğim adamı unutmaya başladım
Yani , kusura bakmazsan güldüm ben
Ortaokul çocuğu mu "sevdiğim adam" diye bahsettiğin.
Çocuk o ya.
Daha önce 45 yaşinda sevgilisinden 'sevdigim cocuk' diye bahsedeni duymuştum ama seninki daha komik.
Bir de 13 yaşında çocuk için "o sadece gönül eğlendirmeyi tercih ederdi" demişsin
Lütfen çevrendeki 13 yaşındaki çocuklara bak, ne gönül eglendirmesi, 13 yaşındaki oğlanın gönlü ne ki neyi eğlendiriyor, annesi izin vermezse 5te sokağa çıkamaz o yaştaki çocuk.
Bence senin sorunun ilk aşkta falan değil.
Senin hayatında romantizm yok. Öyle boşluktasin ki, hatırlaya hatırlaya neleri hatirliyorsun.
Benim çok hareketli bir aşk hayatım var mesela, devamli ufukta yeni adamlar belirir. ilk aşkı vs düşünecek yer kalmaz beyninde.

Yani masum , tatlı bir anı olarak kalabilir de bu derece bir unutamama hiç kimsede görmedim daha önce. Boşluktandır diye düşünüyorum ben de.

İlk ask unutulmuyo, ben unutamadim

Neden bir merhaba demediniz ki? Selam verip hatır sorulup kısa bir sohbet edilebilir.

Genelde o duyguları hissetmeye başladığımız ilk vakitler yakınlarımıza karşı ilgimiz oluyor bu çok normal.
En yakın çocukluk arkadaşıma kaymıştı benim ilgim. O dönem sorsak platonik bir aşk diye bile betimleyebilirdim ama onun adı ilgiymiş.
Hem okulda birlikteydik, hem ailelerimiz arkadaştı. Öyle olunca çok fazla zaman geçiriyorduk. Bence onun etkisi çok vardı. Tabi bu durumu ona hiç söylemedim konuşmadım. Normal iletişimimiz hep devam etti. Bir kaç sene sonra bir kıza aşık olduğunu söyledi. Aynı zamanlardı ben de eşime aşık olmuştum yeni yeni ilişkimiz başlıyordu, ilk birbirimizle paylaştık heyecanımızı. Şimdi ikimizde onlarla evliyiz :) başka şehirde olduğu için eskisi kadar sık olmasa da hala görüşürüz eşiyle de arkadaşız onunla daha çok görüşüyoruz hatta

böyle bir konu açmıştım ben de

Unuttum çoktan
Açıkçası aşka da çok inanmıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…