İlk aşkım yazarsa diye "Evleniyorum" yalanı

Coucou, t'as pas écrit ta pensée sur le sujet dont je parlais donc est-ce que c'est vrai ou non? Je suis en peu triste mais j'essaie de faire mieux pour moi-même

alors je peux te dire juste qu’ Au lieu de dire que tu te maries réponds meme pas a ses messages si tu es contente avec le deuxième pas besoin de donner une réponse a l’ancienne continue ta vie Avec le deuxième ca sera rien de parler avec l’ancien si tu dis que tu te maries ca va rien changer pour lui ca c’est sur

Fransiz kaldik iyimi

Ouais t'a raison. Hier, j'ai réfléchi pendant toute la nuit et j'ai décidé de ne pas dire ça. Parce que cette situation ne changera rien dans notre vie hein? En effet, la seule chose que je voulais faire, c'était terminer la relation entre nous mais il sera impossible de l'oublier pourtant je continuerai à vivre ma vie. Merci bien.

Madem aranizdaki iliskiyi bitirmek yapmak isteyeceginiz en son sey neden hayatinizda biri var

Sizin aklınız ilk aşkınızda. Ondan yana olumlu bir durum olsa şu anki ilişkinizi bitirip ona gidersiniz. Eğer ilişkiniz çok mükemmel olsaydı burda bu konuyu yazmazdiniz.sorunu engellemek çok basit engelle heryerden bitsin gitsin. Siz onunla bağlarınizi koparmak istemiyorsunuz. Evlenseniz bile aklınız o adamda olacak.

Evet tu as bien fait il faut penser ta vie pas les vies des autres si tu aimes le deuxième j’espère que tu vas être bien avec lui
Bu nasil bi fransizca gozlerim kanadi

Ayrica ne sacma bir algi baskalarinin hayatini dusunmemek lazim diyorsunuz konu sahibi hayatinda “mukemmel bir iliski” varken oteki adamla iliskisini kesmek istemiyor??????

Ayrica ben size turkce yazdim fransizca yazmaniza gerek yoktu tamam hepimiz fransizca biliyoruz..

Iyide sana noluyorki cevabi Sana yazmadim ayrica benim fransizcami elestirmek sana kalmadi ki yanlis biseyde yazmadim senin cevabi alarak yanlis yapmisim sadece zaten cevap laluna icindi
fransizca yazdigi icin bende fransizca cevapladim fransizca bil veya bilme ayrica gozun kanamis felan ama bayada ne demek istedigimi anlamissin tebrikler

Ne. Diye. Benim. Mesajimi. Alintiliyorsun. O. Zaman.
Fransizca. Bildigim. Icin. Anlamis. Olabilirmiyimmmmmmmmmmmm

Ne. Diye. Benim. Mesajimi. Alintiliyorsun. O. Zaman.
Fransizca. Bildigim. Icin. Anlamis. Olabilirmiyimmmmmmmmmmmm
Kafanmi guzel arkadasim yanlislikla alintilamisim diyorum zaten ayrica gozlerim kanadi diyorsun sonra ne demek istedigimi anliyorsun demekki anlanabilir yazmisim tama cok guzel bunun icin kavga cikar ne dovusme meraklisi insansin ben simdi ne dedim ki

Alinti yapma lutfen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…