İlk aşkım yazarsa diye "Evleniyorum" yalanı

Evleniyorum yerine ilişkim var demeye ne dersin Onun düzensiz hayatına arada bir girip çıkarak hem gençliğinizi hem psikolojinizi bu kadar hoyrat kullanmayın. Şu an ilişki yaşadığınız kişiye yapmayın bu saygısızlığı

Ooooo hani siteyi terk etmistin sen? Hahahaha
Döndüm canım ya bir süre ara verip.

Artık 'mükemmel' hayatım ve 'mükemmel' ilişkimle buralarda arz-ı endam ediyorum

Yalnız milleti trollemek nedir yahu? Yok yurtdışında yaşıyorum falan diye. Eski konuların kabak gibi ortada.

Duygu Özaslan'a mı özendin nedir?

Cinsellikten cikabilmissin sonunda, sevindim kjsjdhsjhs
Master kazandım dondum Avrupaya, Turkiye'de yasam zor.
Bir gun gel Luxembourg'a sunny side up'ımı ye

Cinsellikten cikabilmissin sonunda, sevindim kjsjdhsjhs
Master kazandım dondum Avrupaya, Turkiye'de yasam zor.
Bir gun gel Luxembourg'a sunny side up'ımı ye
Yalan söylemeyi de hiç beceremiyorsun.
Evet baban Fransız ondan dolayı sadece Erasmaus'ta Fransa'da bulunabilmişsin.

Daha geçenlerde konu açtın, yorum yazdım. Hadi burada birkaç kişiyi kandırdın diyelim. Bunun sana faydası ne?

Ek olarak mükemmel ilişki insanı değiştirir. Tıpkı beni tepeden tırnağa değiştirdiği gibi.Insanlara saldırgan, dalga geçer üslupta yanıt vermezsin.
Bence ilişkin mükemmel sıfatını hak ediyor mu bir gözden geçir.

Her neyse, daha fazla yanıt yazma lütfen. Yanıt vermeyeceğim. Içimdeki acıma duygusunu sadece bir kişi üzerinde kullanmak istemem.

Seni inandirmak icin ailevi meselelerimi mi dokeyım ortaya yani? Babam zar zor ustune aldı beni, kucukken sıklıkla gidip geliyordum ama mahkemelerle ugrastik cok, sonra kabullendi. İlla yazdırıyosun bunları ya helal Anna hdsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…