ilk aşkınız

valla gerçek aşk anlamında 17 yıl önce eşime aşık oldum 3 yıl sonra evlendim ve şuan 14 yıllık evliyim...yani benim ilk,orta ve son aşkım biricik eşimm....

aaaa bu topik neden bu kadar gerilerde ki bence gayet güzel bir konu bir sürü hikaye okuruz işte..
ben ilk orta 3 te aşık oldum
okula yeni gitmiştim,yabancıydım,herkes bana bakıyordu çok uyuz bir durum..
ilk onu gördüm bakışları başkaydı..yan sınıftaydı,her tenefüs bana bakıyordu..
artık o kadar sıkılmıştım ki söyleyecekse söylesin dedim..çünkü aşık olmuştum bende
sonra bir tenefüs yanıma geldi,çıkma teklif etti kabul ettim..
Allahım o kadar heyecanlıydımki..hergün kelebekler uçuyordu vücudumda..herşey çok güzeldi..zaten çocuktuk..ama çok eğleniyorduk.onu çok seviyordum.
bana defterler yapmıştı,aşkını anlatmıştı sayfalarca..
sonra cadının teki girdi aramıza..benimkine aşıkmış..biriyle çıkması umrunda bile değil kızın.
kaç defa mektup yazdığını öğrendm.
beni çok kıskandığını,onu nekadar sevdiğini,saçlarını okşamak istediğni( yaşta sapıkmıdır nedir) yazıyormuş.ben başkasından duydum..
katlanamadım ve ayrıldım..yalvardı lütfen diye hemde o kızın gözü önünde.ama çok kırılmıştım..o mektupları alıp muhatap olması bile hakaretti bana.
hemen ardından o kızla çıkmaya başladı.hayat ne zordu benim için..hergün onu başkasıyla görmek..bide kız yanımdan geçerken nispet yapıp koluna girerdi.
ah ne ağladım günlerce...sonra kızdan ayrıldığını duydum..hemde seni sevmiyorum olmuyor demiş..nasıl sevinmiştim..nedense saatinin kordununa adımı kazımasıymış..kavga etmişler,benimkide durum böyle demiş..bir arkadaşım benim ağlamlrıma daha fazla dayanamamış ve sene sonunda onu hala sevdiğimi söylemiş..oda bende hiç unutmadım çok seviyorum demiş ama hiç konuşamadan aramıza ayrılık girdi..liseye yazıldık o yaz boyunca hiç görmedim zaten başka ilçeden geliyordu.okula ilk gittiğimde belki burdadır diye baktım ama yoktu..bir gün çok alakasız bir arkadaşım geldi ve onu gördüğünü söyledi..başka şehirde okuyormuş..arasıra haftasonları dönüyormuş.beni çok özlediğini çok sevdiğini söylemiş..ozamanlar cep telefonlarıda yokki..ertesi güne randevulaşmışlar ve bana vermesi için mektup vermiş.arkadaşım bunları söyleyip mektubu verdiğinde şoktaydım resmen..ağlayarak okudummektubu..sırf beni kıskandırmak için çıktığını ama çok büyük hata yaptığını hep beni düşündüğünü yazmış.ama sonra nerden öğrendiğimi bilmiyorum ama biriyle çıktığını duydum..o anda içimde koptu bişeyler..gerçekten sevse yapmazdı demek beni sevmiyor dedim..
görüşecek ortamlardan uzaklaştım hep..kaderimizde yokmuş zaten bizim birleşmek..neden derseniz o sene 2 defa gitmedim okula.birinde hasta oldum..biride okulun son haftasıydı o zaman canım istemedi gitmedim..ikisindede okula beni görmek için gelmiş.yine arkadaşlardan haber yollamalar,ev telefonunu vermeler falan...uzaktanda olsa bir ortak arkadaşımı görse,yada bizim okuldan olduğunu bildiği herhangi biri bana hep mektup ve ne kadar sevdiğini bilmemi gerektiren haberler yolladı..
ya nasıl sevgi bu dalgamı geçiyor benle hem başkasıyla çık hemde bana hep haber yolla..
hayatıma devam ettim..ama bişeyleri konuşamadık hep yarım kaldığı için içimde ukde kaldı..
ben hazırlık okumuştum o okumamıştı,lise sondayken aynı dersaneye düştük..o mezundu..birbirimizi görünce şok olduk..ikimizde donduk..mahvoldum o gün ruh gibiydim..o an etrafımızda olanlar bile aramızda bişey olduğunu anladı..o derece bir donukluktu..
benimle konuşmak istedi kaç defa,istemedim..geçiştirdim..bir selamıda mı haketmiyorum dedi..ve inanırmısınız hala biriyle çıkıyor..uçkurun adüşkün herhalde tövbe tövbe..ama ben sevemedim kimseyi.o yüzdende çıkmadım..ama ona erkek arkadşım varmış gibi haberler ilettim hep..
hala millete beni sevdiğini,benimle evlenmek istediğini söylüyordu..ama ben inanmıyordum zaten hazmedemezdim..elalemle çık çık sonra gelip senle evlencem de bende tamam diyeyim..
bir ortak arkadaşımdan yalvar yakar resmimi istemiş..oda dayanamamış vermiş.bende erkek arkadaşımı çok sevdiğimi iletiyordum..olmayan erkek arkadaşımı..
ben üni yi kazandım o kazanamadı yine..zaten sürekli gezip tozuyordu serseri olmuş çıkmıştı..
ara sıra tatile geldiğimde çarşıda görüyordum ama hiç selam vermiyordum..
ama ne yalan söyleyeyim içim her görüşümde cızzz ediyordu..
üniversitede bir sürü teklif eden oldu,aşığım ölüyorum diyen..ama kimseyi sevemedim..sevemicem de galiba dedim..
hatta bir gün ağlama krizine girdim..o neden mutluda ben olamıyorum kimseyi sevemiyorum hiç mi aşık olamıcam diye..
sonra eşimle tanıştım:asigim::asigim:
başkalrıda şefkat göstermiş,beni sevdiğini belli etmişti ama bununkini ilk defa yaşıyordum
hem karşımda bir aşık,hem koruyucu melek,hem şefkatiyle kuşatan biri vardı:asigim::asigim:
onun davranışları aşık etti kendine..hemde çok güçlü bir aşktı...Şeniz
öteki atrih oldu..bazen rüyamda görüyorum ama herhalde yarım kalan bişeyler olduğu için bilinç altıma yerleşmiş..
oysa kocamı çooooook seviyorum..
çok uzun oldu yaaaohaoldumsmile

ilk aşkım ilk heyecanım :asigim:
5 yıl önce başladı sevgimiz :asigim:
bir ömür sürer inşallah opuyorumnanaktan

onunla Büyüdüğüm insan =) çooook güzel hatırlarım onu, hala görüşürüz, hala birBirimize sonsuz saygımız vardır, 15-19 yaşlarım onunla geçti, öpüştüğümde dizlerimin titremesini, sarılıp ağlamayı, sevgiyi paylaşmayı, asker yolu beklemeyi ve ilklere dair ne varsa ondan öğrendim.. vayyyy o BamBaşkadır Benim için. Askerdeyken Ben ayrıldım, ağlaya ağlaya kaBul etti.. Ben Büyümüştüm Ve artık o Bana yoldaş olamayacak kadar geride kalmıştı.. kişiğine insanliğina asla ama asla lafım olamaz, ama Bana göre değildi Bu hayat yolunda..

valla gerçek aşk anlamında 17 yıl önce eşime aşık oldum 3 yıl sonra evlendim ve şuan 14 yıllık evliyim...yani benim ilk,orta ve son aşkım biricik eşimm....

Ne mutlu size bu herkesin başına gelebilecek bi şans değil.
Maşallah Allah daim etsin..

cok kücüktüm ozamanlar 14 yaslarinda felandim herhalde,
askmiydi bilmiyorum benimkisi, ama suan ondan zaten nefret ediyorum,
evli ve cocugu olcak diye biliyorum, her yazda görmek zorunda oluyorum cünkü uzaktan akrabam

ilk aşkım, ilk sevgilimopuyorumnanaktan
hayatımda sadece 1 kişinin gözlerine baktıktan sonra kendimi alamadım ve hala bitanemin gözlerine dalıp dalıp giderim :kedi:
inş. hep birlikte olucaz:asigim:

her yaz gittimiz yerde aile dostumuzun kucuk oglu vardi, birbirimizi seviyorduk sozde ama cocukluk askiydi tabi kaydirigubbakcemile3 beraber denize girerdik, o beni bisikletinin onune bindirip gezdirmisti bi kac kere, beraber oyunlar oynardik, bazen de cok kavga ederdik birbirimizi yerdik. sonra biz kendimize yazlik ev yaptirinca oraya gitmedik, sadece aras sira ugrardik. tabi bu arada aradan yillar gecti ikimizde kocaman genc olduk cocukluk aski bitti geriye arkadaslik kaldi, sadece merhabalasir olduk. 2-3 yil once duydum ki kiz kacirmis, evlenmis sempatiksalakcinni ben de 3 yil once evlendim aklinialirimsmile kocisimi de cok seviyorum benim icin ilk ve son ask o :asigim:

liseydeydi 2.ci sınıfa gidiyordum bir süre sevgili olmayı denedik ama başaramadık ayrıldık
onu sessiz sessiz sevdimmm oda biliyordu sevdiğimi ama olmadı niye olmadı bilmiyorum ama onu baya zor unuttum lise bittikden sonra bir kaç kez gördümm kalbim uçaacak gibi olurdu onu gördüğümde
vee şuanda evliyim eşimi seviyorum kızımda var mutluyum onlarla kısmettimde eşim varmış:asigim: (kaynana görümce olmasa daha mutlu olurdum)
evlendikden sonrada gördüm hatta görümcemin düğünündede hiçbirşey ifade etmedi benim için

ilk askim canim sevgilim:asigim:
4 yil önce cikmaya basladik:asigim:
ins bi ömürde sürer:asigim:

ayyyy bu topic tam benlikmişşş yaaaohaoldumsmile
ben ilk aşk diye hatırladığım okula başlamadığım zamanlar komşumuzun bi torunu vardı ona aşık olmuştum ondan sonra ben ilkokulu bitirene kadar hep görüştük ama çocukluk masumiyetiyle aşk başka tabi akannehirsonra ilkokulda bi çocuğa aşık oldum yıllar sonra bile annesinin adı hala aklımdaydı çocuk benden hep kaçardı sürekli ama utandığı için kızlarla aynı ortamda durmaya alışık değildi çünkü:gitme: o biitti sonra ortaokulda birine aşık oldum lisede de ona olan aşkım devam etti yani tam 7 yıl o da beni seviyomuş sonradan öğrendim :umursamaz:hem de çook çoook sonradan böle bi adamla da iyi ki beraber olmamışım diye çok dua ettim sonra:Saruboceq: biri çıktı karşıma tahmin edin kim? hihoyyyt
ilkokul aşkım yani tam anlamıyla ilk aşkımhihoyyyt görüşmeye başladık yıllar sonra ben ona yine aşık oldum ama bu sefer o da aşık oldusüprizzzzz ve şu an 1 buçuk yıldır beraberiz ve hala birbirimize çocukluk anılarımızı anlatırız bu muhteşem bi şey onu çok seviyorummmmmm iyi ki varsın herşeyim:asigim:

ilk gerçek aşkım, ilk sevgilim, canım benim o 2 yıldır beraberiz:asigim:

ilk aşkım değilde ilk sevgilim 11 yaşımda oldu:kedi:sonrakileri saymıorum çünkü ilk aşkım olarak gördüğüm tek kişi var o da şuan ki sevgilim aşkımm:asigim:2007 de başladı inş. ömür boyuda süreropuyorumnanaktan

ilk aşkım mı
benim ilk aşk diyince içim çok köyü oluyor genelde,ilk sevdiğim insandan onca hakaret işittim ki burada yazsam çok ayıp olur.kısaca size şöyle özetleyim

benim ilk aşkım dediğim şahıs sevgili olmamıza rağmen benim kız olmamdan şüphelendi (ilişkiye falan kesinlikle girmedik).oratada hiç birşey yokken sen kız değilsin senden iğreniyorum dedi neden dediğini inan şu yaşıma geldim hala anlayamadım,sevdiğim adam benden şüphe etmişti.ayrılık kararı almıştım fakat yapamayıp geri dönmüştüm ona.Sonra tonlarca küfür işittim haksız yere...şiddet gördüm eşimden ve ya babamdan değil sevgilim sıfatı olan birinden...kolumdaki bıraktığı acıyı hissedince tamamen ayrıldım üstelik benide aldatıyormuş.benim ilk aşkım dediğim insandan bunları gördüm kızlar
Allah'tan şimdi çok mutluyum laiğimi buldum nişanım olacak Allah'ın izniyle 7.ayda Rabbime sonsuz şükürler olsun hakkımda hayırlısı oldu

Son düzenleme:

ay kız çok üzüldüm yaaa bırak kendi pisliğinde gömülsün mikrop herif şimdi mutlusun ya boşver kimbilir o ne durumda o da layığını bulmuştur eminim adii:umursamaz:

Allah'ından bulsun ya hatırladım şidmi içim kötü oldu zamanında ailemi bile karşıma almıştım ama onun bana yaptıklarını iyice düşününce değmezmiş diyorum şimdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…