- Konu Sahibi XSXEKERXIXM
-
valla gerçek aşk anlamında 17 yıl önce eşime aşık oldum 3 yıl sonra evlendim ve şuan 14 yıllık evliyim...yani benim ilk,orta ve son aşkım biricik eşimm....
ilk aşkım mı
benim ilk aşk diyince içim çok köyü oluyor genelde,ilk sevdiğim insandan onca hakaret işittim ki burada yazsam çok ayıp olur.kısaca size şöyle özetleyim
benim ilk aşkım dediğim şahıs sevgili olmamıza rağmen benim kız olmamdan şüphelendi (ilişkiye falan kesinlikle girmedik).oratada hiç birşey yokken sen kız değilsin senden iğreniyorum dedi neden dediğini inan şu yaşıma geldim hala anlayamadım,sevdiğim adam benden şüphe etmişti.ayrılık kararı almıştım fakat yapamayıp geri dönmüştüm ona.sonra tonlarca küfür işittim haksız yere...şiddet gördüm eşimden ve ya babamdan değil sevgilim sıfatı olan birinden...kolumdaki bıraktığı acıyı hissedince tamamen ayrıldım üstelik benide aldatıyormuş.benim ilk aşkım dediğim insandan bunları gördüm kızlar
Allah'tan şimdi çok mutluyum laiğimi buldum nişanım olacak Allah'ın izniyle 7.ayda Rabbime sonsuz şükürler olsun hakkımda hayırlısı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?