Ilk aşkınızı hatırlıyormusunuz?

bbuglem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
390
0
96
İstanbul
ilk aşkını hatırlayanlar bu topiğe. benim ilk aşkım ilkokul 1 deydi hep beraber oynardık tenefüslerde sonra okuldan ayrıldı ve orta 1 de tekrar bizim okula döndü orta 2 de sevgili olduk güya:) isim olarak sevgiliydik sadece ev telefonundan konuşurduk ara sıra ama el ele bile tutuşma yok çok saf çok güzeldi tabi okul bitince birdaha görüşmedik. sizin ilk aşkınız nasıldı :)

benimde ilkokul 1deydi çok hayaller kuruyodum beşinci sınıfta çıkmıştık sonra ben başka bi arkadaşıma aşık olmuştum ilk aşkımdan ayrılmıştım 6.sınıfa geçerken karma olmuştuk sonrada bıdaha gorusmedık 7.sınıfta bıkac kere nbr nbr okadar

ilk aşkım lisedeydi.. ne kadar masumca sevdim onu görebilmek için her tenefüs merdivenin başında beklerdim. tam üç sene her gün bu böyle devam etti. tabii onun beni gördüğü yoktu, okulun popüler çocuğuydu

hey gidi günler hey..

orta okul 3 de farkettim onu o ise yani şimdi kocam olur kendisi orta okul 1 de:)farklı lise üniversite derken ama ara ara görüşürdük arkadaş ortamlarında ve şimdi evliyiz 3.5 senedir tam 16 senedir tanışıyoruz.ve ben ortaokulda arkadaşlarıma ben bu çocukla evleneceğim içime öyle doğuyor diyordum demek ki hissetmişim:)

lisede benimde vardı böyle bi platonik aşkım .sınıf hep kız dı bizim çocuk yan okuldaydı hep okuldan çıkar çıkmaz okul yolunda beklerdim o geçinceye kadar o kız arkadaşlarıyla geçerdi önümden görmezdi beni ne üzülürdüm ne kahrolurdum ahh lise yılları ne çabuk kırılır üzülürdüm büyüdükçe gaddarlaşıyo insan

aa cidden mi bu çok iyi işte ilk aşkınla evlenmek çok hoşuma gitti

MaşALLAH canım çok şanslısın , insanın aşık olduğuyla evlenmesi nasıl bir duygu

ne diyebilirim ki hep sevdim onu hala da öyle aşığım:) en güzel yönü ise birbirimizi tanıyarak aynı eve girdik yani bir sürprizle karşılaşmadık.ve sen çocukken şöyleydin ay senin ergenliğin çok komik ti falan diye takılabiliyorum hala:)

ne güzel ALLAH ayırmsın hep böyle aşık kalırsınız inş

en güzel yanları da o olur heralde bacak kadar halini bilirim ben filan diye komik muhabbetler geçer :) aşkınız daim olsun inşllah canım

Benim de ilk aşkım lisedeydi kızlar, bir kere baksa, bizim sınıfın olduğu koridordan geçse, dünyalar benim olurdu. Sonra lise sondayken okuldan atılmıştı, 2-3 ay kendime gelememiştim. Ne günlerdi be...

ay ne güzel ya:) bende çocuklu aşkımla degıl ama kendımı bıldıgım ılk aşkımla hala bırlıkteyım evlılık dusunuyorz bızde 10 ay sonra askere gidicek ama

Hatırlamazmıyım :44:
cocukluğunu bilirim sıpanın
ilkokul aşkımdı ve en yakın arkadaşımla çıkıyordu

Benim ilk ve son aşkım:))İlkokulda farketmiştim onu evimiz çok yakındı o benden bihaber sonra lise yıllarımda beni buldu ufak güzel tartışmalardan sonra çıkmaya başladık gece gündüz mesajlaşmalar, uykusuz kalmalar sonra araya ayrılık girdi arada aramalar, görüşmeler, kırgınlıklar,mecburiyetler yılan hikayesini geçtik:))Bir süre öncesine kadar hala konuşuyorduk ne o ne ben vazgeçebiliyorum, bazı şeylerden birlikte olmamız imkansız görünüyor işte böyle benimde ilk aşkım:))Kaç yıl geçti bitecek gibi de görünmüyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…