Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en büyük hayalim ilk aşkımla evlenmekkkk 5 yıldır çıkıyoruz, ben onu büyüttüm o beni Allah'ım o benim için doğru kişiyse bizi sonsuza dek kavuştur birbirimize
Vayy o mesaji yazali 5 sene olmus. :) su an 10 yildir beraberiz. o zaman lisedeydik. simdi uniler bitti. Askere gitti. 13 gun sonra askerligi biticek. 1 yildir nisanliyiz. Seneye yaza kismetse evleniyoruz canim :)
Vayy o mesaji yazali 5 sene olmus. :) su an 10 yildir beraberiz. o zaman lisedeydik. simdi uniler bitti. Askere gitti. 13 gun sonra askerligi biticek. 1 yildir nisanliyiz. Seneye yaza kismetse evleniyoruz canim :)
ilk okul 2. sınıfta aşık oldum ona çocukluk aşkımdı yani ama platonik. orta okulun sonunda kesişti yollarımız o günden beri beraberiz.12.5 yıl oldu. 2.5 yıldır evliyiz. Rabbim başımdan eksik etmesin