- 5 Eylül 2021
- 78
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi meraklikadin62
Kizlar ilk ay gebelik yasayan bayanlara soruyorum ozellikle kasik bel agrisi oldu mu benim adet olcak gibi agiriyor ama gebeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah oyle olur tehlikeli degil demi benim ilk bebegim cok korkuyorumEvet kızımda olmustu
Hatta ilerisinde de surekli yorgun ve uyuyordum
Gecer insAllah
6. ayıma giricem hala zaman zaman kasık ve bel ağrısı yaşıyorumKizlar ilk ay gebelik yasayan bayanlara soruyorum ozellikle kasik bel agrisi oldu mu benim adet olcak gibi agiriyor ama gebeyim
Benim de ilk kizimda oyleydiİnsallah oyle olur tehlikeli degil demi benim ilk bebegim cok korkuyorum
Kaç haftalık oldun hastaneye gittiniz mi?Kizlar ilk ay gebelik yasayan bayanlara soruyorum ozellikle kasik bel agrisi oldu mu benim adet olcak gibi agiriyor ama gebeyim
Kan ver biran onceeBen gebe değilim reglime 3 gün var, benim de belim ağrıyor öne eğilince özellikle çok ağrıyor , kasığımda ara ara batmalar oluyor ve de göğüslerim aşırı şişti ve sızlıyor inşallah hamileyimdir![]()
İnşallah çok teşekkür ederim ❤Kan ver biran oncee![]()
Sonucu bizimle paylasmayi unutmaİnşallah çok teşekkür ederim ❤![]()
her gebelik farklıdır ama çok normal bir yan etki hayırlı olsun bu ara
Evet çok teşekkür ederim hayırlısı olsunher gebelik farklıdır ama çok normal bir yan etki hayırlı olsun bu arada
Tabiki yazarım olmayabilir de ama bakalım sonuç ne çıkacakSonucu bizimle paylasmayi unutma![]()