ilk aylarda hamilikte olumsuzuklar

karakiz5284

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
6
0
1
40
Slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim önceki gün kahve rengi lekelenmem oldu dr gittim porogestan verdi fitil dun yine kanamam oldu bu seferki kırmızı sulu sekilde oldu tekrar gittim dr igne verdi üç gün arayla kullan sırt üstü yat dedi sadece lavabo ihticacın için kalk dedi henüz kalp atışı duymadım bu durumda olanlar varmı sonrası nasıl gelişti.

Slm kızlar bende 5 haftalık hamileyim önceki gün kahve rengi lekelenmem oldu dr gittim porogestan verdi fitil dun yine kanamam oldu bu seferki kırmızı sulu sekilde oldu tekrar gittim dr igne verdi üç gün arayla kullan sırt üstü yat dedi sadece lavabo ihticacın için kalk dedi henüz kalp atışı duymadım bu durumda olanlar varmı sonrası nasıl gelişti.
Bende 10. Haftamda yaşadım. Kanamam gelmişti lavavodayken hastaneye kadar kahverengi leke olarak geldi. Doktorum progestan ve 3 tane gün aşırı iğne verdi. Iğneler bittiği gün bi kanamam daha oldu tekrar hastaneye gittim. Bu sefer progestana devam ama iğne vermicem demişti. Sonra kahverengi leke gelmeye devam etti 13. Haftamda tamamiyle kesildi. Şimdi çok şükür iyiyiz.

Öncelikle korkmayın strest yapmayın bol bol sırt üstü uzanın ayaklarınızın altına yastik koyun vucüdünüzdan yukarda olsun ayaklarınız.

Rabbim inşallah yar ver yardımcınız olsjn sağ salim kavuşun yavrunuza.

Stres yapmamaya çalışın benim en büyük avantajım buydu. Ilk gün çok ağlamıştım ama sobra çok soğuk kanlı davrandım ve çok şüküt atlattık.

Bide doktorunuz demiştir birliktelik yasak bu dönemde.

Daha dün basıma geldi kahverengi lekelenme çok olunca çok stres yaptıgım bir gündü bir de çok kötü oldum üstüne yanlış dr a gidince daha da kötü oldu kesen düzensiz bebek görünmüyor ama görünmemesi normal dedi düsük tehliken var düşer gibi konuştu acayip ilgisiz ve moral bozucu gecemiz zindan oldu bu gün başka hastaneye gittim kesen düzgün dedi vajinal muayene yapıp kalp atışını duyduk dinlen dedi agrın ve kanama varsa düsük tehlikesi olur dikkat et dediler ama bugün rahatladım

Teşekkürler arkadaşlar nediyelim hayırlısı hakkımızda stres en büyük faktör sakin olup dikkat etmekten başka yapacak birşey yok allah büyüktür güldürür yüzümüzü insallah.

Kızlar aynı seyi bende yasadım lekelenme seklinde 6 haftalıkken progeston kullanıyorm sabah aksam kese arkasında kanama alanı varmıs ondan dolayı dusuk tehlikesi . 2-3 gun devam etti lekelenme sonra bikaç günlüğüne durdu sonra gene basladı ve kesildi çok şükür 1 haftadır yok ctesi kontrolüm siz ne durumdasınız inşallah tehlikeyi atlatırız hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Bende 5 haftalık hamileyim nerdeyse bir haftadır lekelenmelerr var pembe turuncu bazen kırmızı doktora dedim kontrol etti kese normal şimdilik herşey olması gerektiği gibi dedi ama ne ilaç ne hap ne birşey ultrasonda iyi gorundugune göre herşey sorun yok dedi ben yurtdışındayim belki burda Progestan falan vermiyorlardı bilmiyorum ki eskiden doktor mu varmış ninelerimiz ne kontrolüne gidiyordu sanki Allah vereceğim dediyse sağlıcakla verir kucağıma deyip avutuyorum bende kendimi o yüzden ama bakıyorum da Türkiye'de her doktor kanama lekelenme olana Progestan ya da iğne veriyor

Bende 5 haftalık hamileyim nerdeyse bir haftadır lekelenmelerr var pembe turuncu bazen kırmızı doktora dedim kontrol etti kese normal şimdilik herşey olması gerektiği gibi dedi ama ne ilaç ne hap ne birşey ultrasonda iyi gorundugune göre herşey sorun yok dedi ben yurtdışındayim belki burda Progestan falan vermiyorlardı bilmiyorum ki eskiden doktor mu varmış ninelerimiz ne kontrolüne gidiyordu sanki Allah vereceğim dediyse sağlıcakla verir kucağıma deyip avutuyorum bende kendimi o yüzden ama bakıyorum da Türkiye'de her doktor kanama lekelenme olana Progestan ya da iğne veriyor

Evet cnım burda her ihtimale karşı progeston verıyolar . İçin rahat etmediyse baska bi doktora daha gözük.
Ama kesinlikle dediğin gibi yiyecek ekmeği varsa yer zaten Rabbim ömür yazdıysa yaşar gerisi hep bahane.

Back
X