- 20 Nisan 2023
- 12
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi ehveniserr
Erkekler kapatılsın....Off bu erkekler bi tuhaf gerçekten
Erkekler kapatılsın........Off bu erkekler bi tuhaf gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler kapatılsın....Off bu erkekler bi tuhaf gerçekten
Erkekler kapatılsın........Off bu erkekler bi tuhaf gerçekten
Oglu gitsin. Sen sürekli gitmek zorunda degilsin.Bence iki tarafada kahvaltıya gitmeyin ama. Yoksa bu her bayram rutin haline gelir.Oooo koskoca 2 hafta sen ne diyorsunnnnn olamazzzzzz tabiki de![]()
Ben sabahtan çıkıp öğlene kadar bitirelim bu muhabbetleri sonrada gezelim modundayim zaten 2 gün tatilimiz var kahvaltı ona istinaden aslında ama haklısın rutin olmamaliOglu gitsin. Sen sürekli gitmek zorunda degilsin.Bence iki tarafada kahvaltıya gitmeyin ama. Yoksa bu her bayram rutin haline gelir.
En azından eşiniz götürüyor tüm gün boyunca benim ailem ile bayram yapacaksın demiyor adam sizeİyi akşamlar sizlerle bir durum paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum;
Yeni evli sayılırım malum yarın bayram.
Eşime birkaç gün önce sabah bizimkilere gideriz (daha yakın ) öğleden sonrada sizinkilere gider akşamüstü kalkarız dedim.
Bakarız vs vs diyerek geçiştirdi daha sonrasında sabah bizimkilere gidelim kahvaltı ya dedi. Bende tamam olur öğleden sonra benim aileme geçeriz dedim.
Dün tekrar sordum napiyoruz yarın diye oda aynı şeyi söyledi sabah bize akşam sizinkilere gideriz dedi. Konuyu kapattık bende aileme öğleden sonra geleceğimizi söyledim...
Evet asıl soruna geliyoruz bugün sabah büyük ihtimal kendi ailesiyle görüştü ve söyledi onlarda sabah gidersek daha az oturacagimizi düşünerek öğleden sonra bize gelin dediler.
Eşimde bu durumu bana anlatmadan direk yarın sabah sizinkilere gidelim vazgectim öğleden sonra bize geçeriz dedi.
E doğal olarak bende çıldırdım ben zaten ilk bunu demişim kabul etmemiş tekrar konuşup anlamışız sen sonra ailenle görüşüp fikir değiştiyorsun ve bana söylemeden fikrimi sormadan, ailenle görüşüp onların söylediğine göre kendin karar veriyorsun...
Güzel bir kavga ettik şuan konuşmuyoruz yani ilk bayramimizda böyle saçma bir olay oldu.
Bilmiyorum ben mi haksızım düşünceleriniz nelerdir??
Tekrar belirteyim sorunum; benim ilk sunduğum fikre hayır deyip sonra kendi ailesiyle görüşüp benimle paylaşmadan fikir değiştirmesi.
Yarım kaldı mesajım devam edeyim burdan kahvaltı masası nasılsa kurulacak ha sizinkiler de ha onlarda bosverin bı dahaki bayram da plan yapmayın sabah nereye derse eşiniz gidin ben bu bayram çok mutluyum çünkü artık eşim ailesiyle konuşmuyor artık hep evimizdeyiz inşallah15 sene boyunca iki ailede başka şehirde bu arada her bayramı zehir olan bir gelin olarak söylüyorum hiç takılmayın bunda bişey yok o kah
Büyütmeyin bence. Bu hesaplara girerseniz işin içinden çıkamazsınız.Aslında hiç dönmüyor, benim için bir farkı yoktu gün içinde iki tarafa da gitmek önemli
Bu sebep diye küçümsediğiniz sey bu bayramda nereye gideceginiz konusundan ibaret bir sey degil. Keske olsa. Bir gun bir haftasonu coşkuyla bir plan yaparken, kayananin sehir disindan gelecek X akrabalari geldi diye planlari iptal edip kaynana evinde gelin şov yapmak zorunda birakildiginizda ya da size hic sorulmadan sizin adiniza planlar yaplldiginda, yorgun musunuz vs denilmeden sadece esinize haber verilerek evinize doluşuldugunda vs vs vs anlarsiniz demek istedigimiNapalim ablacım boşanalim mi bu sebepten![]()
Sen kahvaltı sonrası kalkabilirsiniz diye düşünüyorsan gidin.Ama bence bırakmazlar.O yüzden ben 12 sonrası gitmeyi düşünüyorum.Eşinle önceden konuşun. Kaçta kalkacaksınız diye.Benim eşimde annesigile gidince uzun saatler kalır.Bugün önceden sordum. Kaçta kalkacağız diye.O da 45 dakika 1 saat dedi.Zamanla düzene oturur diye düşünüyorum sizindeBen sabahtan çıkıp öğlene kadar bitirelim bu muhabbetleri sonrada gezelim modundayim zaten 2 gün tatilimiz var kahvaltı ona istinaden aslında ama haklısın rutin olmamali
Sen sadece bayramlaşmakla mükellefsin eşinin ailesiyle, oturmak zorunda bile değilsin. Ama aranız iyi anladığım kadarıyla istediğin kadar otur tabide, her kız kendi ailesiyle olmak ister. Bence her iki tarafa da gidin bayramlaşın, sonra herkes kendi ailesiyle kalsın. Eşinizde ister kendi ailesine ister sizinkinde kalsın. Kimse zorla durmak zorunda değil eşinin ailesiyle bayram günü. İnsan sıkılır kız boşverİyi akşamlar sizlerle bir durum paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum;
Yeni evli sayılırım malum yarın bayram.
Eşime birkaç gün önce sabah bizimkilere gideriz (daha yakın ) öğleden sonrada sizinkilere gider akşamüstü kalkarız dedim.
Bakarız vs vs diyerek geçiştirdi daha sonrasında sabah bizimkilere gidelim kahvaltı ya dedi. Bende tamam olur öğleden sonra benim aileme geçeriz dedim.
Dün tekrar sordum napiyoruz yarın diye oda aynı şeyi söyledi sabah bize akşam sizinkilere gideriz dedi. Konuyu kapattık bende aileme öğleden sonra geleceğimizi söyledim...
Evet asıl soruna geliyoruz bugün sabah büyük ihtimal kendi ailesiyle görüştü ve söyledi onlarda sabah gidersek daha az oturacagimizi düşünerek öğleden sonra bize gelin dediler.
Eşimde bu durumu bana anlatmadan direk yarın sabah sizinkilere gidelim vazgectim öğleden sonra bize geçeriz dedi.
E doğal olarak bende çıldırdım ben zaten ilk bunu demişim kabul etmemiş tekrar konuşup anlamışız sen sonra ailenle görüşüp fikir değiştiyorsun ve bana söylemeden fikrimi sormadan, ailenle görüşüp onların söylediğine göre kendin karar veriyorsun...
Güzel bir kavga ettik şuan konuşmuyoruz yani ilk bayramimizda böyle saçma bir olay oldu.
Bilmiyorum ben mi haksızım düşünceleriniz nelerdir??
Tekrar belirteyim sorunum; benim ilk sunduğum fikre hayır deyip sonra kendi ailesiyle görüşüp benimle paylaşmadan fikir değiştirmesi.