- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
anne karnında bebeğini kaybetmiş arkadaşlar size bir sorum olucak. 7 hafta 2 günlük hamileyim. 6 haftayla beraber bulantım başladı bir kaç gün sonrada kusmalarım 6 hafta 3 günlükken muayene oldum doktor bebeğin iyi olduğunu söyledi ama dünden beri bulantılarım kesildi. öncesinde bulantıların ve kusmam çok yoğundu bulantım artıcak diye hareket etmeye çekiniyodum ama şimdi birden bulantının kesilmesi beni korkuttu. Forumu okudum genelde kahverengi bir akıntıdan bahsedilmiş bende çok hafif bir kahverengi akıntı oldu. Sizce endişelenmelimiyim. Ne olur fikir verin.
canım merhaba. benim de bulantılarım vardı 6 haftalıkken gitmiştim çok iyiydi bebeğim ancak 8.haftada kanamam oldu bebeğimi kaybetmişim gelişmemiş aldılar.ilk haftalarda bulantım çoktu benimde son bi haftada bulantılarım kesilmişti. ama seninki lekenlenme sanırım. benim bayağı bi kanama olmuştu. içini ferah tut endişelenme. bulantı azalabilir de normal olarak. yine de doktoruna bi görün derim. çünkü doktorum kanama, lekelenme olursa gel demişti bana. bu arada kalp atışını duydun mu en son gittiğinde.
aslında çok hızlı bir muayene oldu kalp atışı duymadım yalnız doktor sağlıklı olduğunu söyledi. Yarına doktora gidicem ama dünden beri içim içimi yiyiyo acaba bi şey oldu mu diye
inşallah bebeğin seninledir. içini ferah tut.yarın kalp atışlarını da duyar güzel haberlerle dönersin.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. aslında hayırlı olsun demek daha iyi olucak sanırım.kötü bir şey olsa da belki bunda da bir hayır vardır. bakalım yarın öğrenicem nasıl olsa.
ben de 7 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim.kürtaj oldum.kalp atışlarını hiç duymamış olmama rağmen canım çok yandı.ileriki haftalarda kaybedenleri gerçekten tahmin edemiyorum.korunmayı ağustosta yeni bıraktım.yani 6 ay yeterli
Canim ne kadar süre sonra hamile kaldinAllah herkese sabır versîn acını büuüğü küçüğü olmuyor..ben tam 39.haftalık iken doğuma gittiğim gün bebeğin kalbi durdu dediler.sonrasında stresten ürtikere yakalalandım şimdi yeniden hamileyim 5.haftalık ama korkularımdan ziyade bu kaşıntı ve yanmalarım la nasıl baş edicem bilmiyorum
Tam üç sene sonraCanim ne kadar süre sonra hamile kaldin
Ben de 3 gün önce kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için vedalaşmak zorunda kaldım çok doğru söylemişsiniz o çift çizgiyi görünce bütün hayatım değişti bana da söylüyorlar kalbi hiç atmamış kendini böyle teselli et diye ama bu acıyı kimse anlayamaz allah isteyen her kadına evladını kucağına almayı nasip etsin2,5 aylik hamileyken sebepsizcr kalp atisi durdugu icin kaybettim bebegimi. Daha 15 gun oldu olmadi acisi icimde kainat kadar buyuk. Daha kan pihtisi kadardi hirpalama bu kadar kendini diyorlar ama ne biliyorlar ki onlar benim ne hissettigimi?
Daha ilerleyen donemde olabilirdi diye teselliler aliyorum. Eminim cok zordur rabbim kimseye yasatmasin, ama dusunuyorum 2,5 aylikken degil de 1,5 aylikken kaybetseydim daha mi az yanardi icim, hayir! 39 haftada bebegini kaybedenler 20. Haftada kaybetseydi icleri daha az acirdi, hayir!
İnsan o gebelik testinde cift cizgiyi gordugu an hayata bir baska bakmaya basliyor artik bambaska bir kadin oluyor ve o kan pihtisina inanilmaz bir ask duyuyor. Zaman ilerledikce paylasimin artiyor evet ama asla sevgin artmiyor, cunku evlat sevgisi dedigin sey zaten en ustun yerde, onun varligindan haberin oldugu anda o sevgi icine isliyor.
Annelik oyle guzel bir duyguymus ki, butun erkeklere aciyarak bakiyorum artik, onlarin bu mukemmel duyguyu hissetmesi ne yazikki imkansiz. Rabbim nefes verdigi butun kadinlara bu mucizeyi tattirsin, kimseler mahrum kalmasin insallah bu duygudan...
Üç ay korunmayı öneriyor doktorlar umudumuzu kaybetmeyeceğiz allahım bize de nasip edecek İnş canımMerhabalar bende 4 ay önce 3 aylik bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim. Sonrası kontrollere gittim rahim temizlenmiş korunmamiza gerek yok dedi doktorum. şimdi 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı çok istiyorum nasip olursa. Kürtaj sonrası hemen hamile kalan varmı.
Aminn inşallah canimmÜç ay korunmayı öneriyor doktorlar umudumuzu kaybetmeyeceğiz allahım bize de nasip edecek İnş canım
Benim de onuncu haftada kalbi durdu. Kurtajdan sonra bir kez adet oldum. Şimdi yeniden hamileyim.Merhabalar bende 4 ay önce 3 aylik bebeğimi kalp atışı olmadığı için kaybettim. Sonrası kontrollere gittim rahim temizlenmiş korunmamiza gerek yok dedi doktorum. şimdi 4 aydır korunmuyoruz ama olmadı çok istiyorum nasip olursa. Kürtaj sonrası hemen hamile kalan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?