bende ilk bebeğimi ağustos 15 de kaybettim 8 haftalıkken dr 3 ay korun dedi ama korunmadık ve eylülde tekrar hamile kaldım şuan 9 hafalık hamileyim:)
ne mutlu canım sana.benimde 2aylık bebegim karnımda öldü.9haziranda kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunun dedi ama korunmadık.ama olmadı canı bebek.ve hala olmuyor
üzülme allahım bir kere canı kondurdu sana bir kere daha kondurur inşallah isersen bir dr görün için rahat etmesi için
allahım yakın zamanda sanada bir melek gönderir inşallh
Canlarim ben geldimmmmmmm döndüm türkiyemden ama cok soguktu cok üsüdüm neyse doktorada gittim hersey normal dedi rahim tertemiz dedi benim anlamadigim sey turkiyedeki doktor 6 ay korun dedi hastanediki kurtaj yapan doktor 3 ay korun dedi kendi kadin doktorum hic korunma hemen bebek yap dedi ben neyapicam simdi :)
hemen yap bence yoksa olmuyor bende keşke hemen yapsaydım diyorum ben 3 ay korundum şimdi olmuyor
ne mutlu canım sana.benimde 2aylık bebegim karnımda öldü.9haziranda kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunun dedi ama korunmadık.ama olmadı canı bebek.ve hala olmuyor
Canlarim ben geldimmmmmmm döndüm türkiyemden ama cok soguktu cok üsüdüm neyse doktorada gittim hersey normal dedi rahim tertemiz dedi benim anlamadigim sey turkiyedeki doktor 6 ay korun dedi hastanediki kurtaj yapan doktor 3 ay korun dedi kendi kadin doktorum hic korunma hemen bebek yap dedi ben neyapicam simdi :)
hemen yap bence yoksa olmuyor bende keşke hemen yapsaydım diyorum ben 3 ay korundum şimdi olmuyor
canımm hoşgeldin....koyver gitsin :)))
merhabalar.benim iki kaybım var.ilki şubat ayında 1.5 aylıktı kendiliğinden düştü.ikincisini temmuz 1 de kalp atışlarının durması sonucu kaybettim 2 aylıktı,kürtaj oldum.3 senelik evliyim.ikinci senemizi 3 ay geçmişti ocak ayında yapalım dedik.hemen tutmuştu hemde 2 denemeyle ama kaybettik.üzücüydü.ama kürtajla olan kaybım beni mahvetti.şimdi 3 ay geçti aradan tekrar isityoruz ama korkuyorum.allahım bir daha yaşatmasın.bebeklerimiz sağlıklı olsun
11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....
Öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...Bu acıyı yaşamayan anlayamaz emin olun. Ben yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, tam boşverdiğim anda mucize gibi, kendiliğinden gebe kaldığımı öğrendim. Haftalarca ona bişey olacak korkusuyla yaşadım, bu korkuyla tüm hayatımı kısıtladım. O kadar istiyordum ki...Testlerimde hiçbir sorun çıkmamıştı. Hele ilk 3 ayı atlatınca, tamam dedim, bu iş olacak. 22. haftada ayrıntılı ultrason için eşimle güle oynaya doktora gittik, ne kanamam vardı, ne de ağrım... ultrasona bakan doktor " malesef kalbi durmuş" dediğinde şoka uğradım...Doktorum profesör olmasına rağmen, olur ya yanlış görmüştür diye, ordan hemen çıkıp başka bi doktora daha gittim, malesef sonuç aynıydı. Hastaneye yattım ve ölen bebeğimi suni sancıyla doğurmak zorunda kadım. 15 saat süren sancıların sonunda, üstüne bir de kürtaj oldum, çok acıydı.
Üstünden 4 ay geçti... Nedenini araştırdım. Pıhtılaşma bozukluğum varmış, genetik bir sorun. Şimdi geleceğe bakma zamanı. Sağlıklı bir bebeğe sahip olabilmek için ne gerekiyorsa elimden gelenin hepsini yapmaya kararlıyım. Evet, önce insan neden ben diye soruyor hep. Ama umudunuzu kaybetmeyin. Bebek işinde güçlü olmak ve umut çok önemli. Yine bebeklerimiz olacak ve burada hep birlikte onu kutlayacağız...
canım benimde aynı acım. 12 haftalık hamileydim. kahverengi akıntı geldi doktorumu aradım söyledim yarın bi gel bebek öldümü bakalım dedi banadayanamadım o akşam gittim ve 9,5 haftalıkken gelişmesi durmuş kalbi atmıyordu. 2 hafta oldu onu bende alalı. suni sancıyla doğum yaptırdılar. maf oldum. atlatamıyorum. korunmama gerek yokmuş ama çok korkuyorum o acıyı bidaha yaşamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?