İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

bende ilk bebeğimi ağustos 15 de kaybettim 8 haftalıkken dr 3 ay korun dedi ama korunmadık ve eylülde tekrar hamile kaldım şuan 9 hafalık hamileyim:)

ne mutlu canım sana.benimde 2aylık bebegim karnımda öldü.9haziranda kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunun dedi ama korunmadık.ama olmadı canı bebek.ve hala olmuyor

ne mutlu canım sana.benimde 2aylık bebegim karnımda öldü.9haziranda kürtaj oldum.doktorum 3 ay korunun dedi ama korunmadık.ama olmadı canı bebek.ve hala olmuyor

üzülme allahım bir kere canı kondurdu sana bir kere daha kondurur inşallah isersen bir dr görün için rahat etmesi için
allahım yakın zamanda sanada bir melek gönderir inşallh

üzülme allahım bir kere canı kondurdu sana bir kere daha kondurur inşallah isersen bir dr görün için rahat etmesi için
allahım yakın zamanda sanada bir melek gönderir inşallh

doktora gittik canım. geç yumurtluyosun dedi doktor.çok üzülüyorum ya.bebek gördüğümdde çok duygulanıyorum.

Canlarim ben geldimmmmmmm döndüm türkiyemden ama cok soguktu cok üsüdüm neyse doktorada gittim hersey normal dedi rahim tertemiz dedi benim anlamadigim sey turkiyedeki doktor 6 ay korun dedi hastanediki kurtaj yapan doktor 3 ay korun dedi kendi kadin doktorum hic korunma hemen bebek yap dedi ben neyapicam simdi :)

hemen yap bence yoksa olmuyor bende keşke hemen yapsaydım diyorum ben 3 ay korundum şimdi olmuyor

öncelikle hoşgeldin.o korunma konusu muamma.doktorlar arasında.biri farklı bir farklı diyor.bence de ara verme derim.rahim zaten hazır değilse kalınmaz ki hamile.hamile kalırsan herşey yoluna demektir.en yakında mutlu haberlerni paylaşırsın buradan inşallah....

hemen yap bence yoksa olmuyor bende keşke hemen yapsaydım diyorum ben 3 ay korundum şimdi olmuyor

yeşil33 en yakın zamanda gelir mutlu haberlerin işin inşallah.olmuyor deme canım.dua et bol bol.Rabbim yüzümüzü güldürsen en yakın zamanda İNŞALLAH cümlemizle.

canımm hoşgeldin....koyver gitsin :)))

cnm öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarımıza aynı kaderi paylaşmışız benim 2 kaybım var ilki düşük ikinci kalp atımı olmadığından 2. kürtaj ve aradan tam 6 ay geçti hamile kaldım 3. bebeğime şimdi bunada birşey olacak diye korkuyorum normal adet tarihinde hesaplandığında şuan 11+1 olması lazım ama ultrasonda 9+2 16.8 mm çıkıyor normal mi bilmiyorum ve çok endişeleniyorum rabbim inş isteyen herkese sağlıklı bir bebek versin inş. bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sıkıntılarımızı paslaşarak hafifletiriz diye düşünüyorum ve bu sıkıntıları yaşayan kim varsa beni arkadaş olarak ekleyebilir

Merhaba arkadaslar,

bende 9 haftalik ikizlerimi kayib ettim. kalp atislari olmadi.. 12.09.2011 de kürtaj olmak zorunda kaldim.. kanamam cok sürdü.

bende ilk kez hamileydim ve ikiz olduklarina ögrenince sevincden ucuyordumm -o kadar mutluydumki inananasim bile gelmiyordu!

Ama emir yüksekten ve önümüze bakmaliyiz-hala icim cok ama cok ciz ediyor..

ben kürtajdan sonra 2 kez adet gördüm düzenli olarak 28 gün arayla.. bana da doktorum korun demisdi..hatta hastanedeki doktor korunmaya gerek yok demisdi, rahim hazir degilse zaten hamile kalmazsiniz demisdi.. fakat hamile kalinca tekrar ara vermeden düsük tehlikesi ola biliyormus, bu sebebden bekle diyor doktorlarimiz..

Ben bu ayin 5 de adet görmem lazim, ama insallah hamisimdir diye cok bekliyorum.. ama öyle oldugumu his etmiyorum..

bende de tekrar hamile kalamam diye cok korkuyorum, ve kalirsam ayni seyleri yasamak istemiyorum..

pardon baslikta yavrumuzu yazacaktim..

Son düzenleme:
kızlar bir hafta sonra işe başlıyorum. çok bunaldım ve çalışmaya karar verdim. ve bi kaç aylığına ertelemeye karar vedim bebek işini. 2 ay oldu kaybedeli bebeğimi bi 2-3 ay daha ertelemeye karar verdim. en azından bebeğim için biraz para biriktireyim dedim.

canım benimde aynı acım. 12 haftalık hamileydim. kahverengi akıntı geldi doktorumu aradım söyledim yarın bi gel bebek öldümü bakalım dedi bana dayanamadım o akşam gittim ve 9,5 haftalıkken gelişmesi durmuş kalbi atmıyordu. 2 hafta oldu onu bende alalı. suni sancıyla doğum yaptırdılar. maf oldum. atlatamıyorum. korunmama gerek yokmuş ama çok korkuyorum o acıyı bidaha yaşamaktan.

Öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...Bu acıyı yaşamayan anlayamaz emin olun. Ben yıllarca tüp bebek tedavisi gördüm, tam boşverdiğim anda mucize gibi, kendiliğinden gebe kaldığımı öğrendim. Haftalarca ona bişey olacak korkusuyla yaşadım, bu korkuyla tüm hayatımı kısıtladım. O kadar istiyordum ki...Testlerimde hiçbir sorun çıkmamıştı. Hele ilk 3 ayı atlatınca, tamam dedim, bu iş olacak. 22. haftada ayrıntılı ultrason için eşimle güle oynaya doktora gittik, ne kanamam vardı, ne de ağrım... ultrasona bakan doktor " malesef kalbi durmuş" dediğinde şoka uğradım...Doktorum profesör olmasına rağmen, olur ya yanlış görmüştür diye, ordan hemen çıkıp başka bi doktora daha gittim, malesef sonuç aynıydı. Hastaneye yattım ve ölen bebeğimi suni sancıyla doğurmak zorunda kadım. 15 saat süren sancıların sonunda, üstüne bir de kürtaj oldum, çok acıydı.
Üstünden 4 ay geçti... Nedenini araştırdım. Pıhtılaşma bozukluğum varmış, genetik bir sorun. Şimdi geleceğe bakma zamanı. Sağlıklı bir bebeğe sahip olabilmek için ne gerekiyorsa elimden gelenin hepsini yapmaya kararlıyım. Evet, önce insan neden ben diye soruyor hep. Ama umudunuzu kaybetmeyin. Bebek işinde güçlü olmak ve umut çok önemli. Yine bebeklerimiz olacak ve burada hep birlikte onu kutlayacağız...

merhabalar güzel anneler benimde başımdan maalesef öyle bir durumgeçti 2010 senesinini şubat sonunda 2.5 aylık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için cennete uğurladım üzüldüm ağladım ağlamakatan gözlerim aşındı. allah bana sabrımı verdi bir süre sonra toparlandım şimdiyse tam 9 aylık meleğim var sabır diyorum allah bir yerden kapatınca diğer taraftan açar unutmayın.ne büyük acıdır bilirim şu an dünyalar tatlısı bir oğlum var ama hala arada da olsa anarız cennetteki yavrumuzu hayırlısı buymuş diye düşünelim belkide doğsa hasta olsa ona eziyet olurdu öyle düşünelim.rabbim en kısa zamanda bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Seninle hemen hemen aynı tarihlerde ve aynı haftalarda kaybetmisiz bebeklerimizi bende rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim yani doktorum öyle diyor 23 agustosta kaybettim 21+2de normal dogumla aldılar bebeğim benden bende 5 saat sancı çektim suni sancı verdiler üstüne birde kürtaj oldum dediğin gibi ama çok şükür 4.5 yasında bir oğlum daha var
Şimdi tam 4 ay doldu kaybedeli oğluma bir kardes istiyorum ama esim yanasmiyor şimdide birde tekrar hamile kalırsam üçüncü ayımda rahim ağzına dikiş atılacak ve yatacacam sekizinci aya kadar bu da beni korkutuyor ama Gül'ü şeven dikenine katlanır misali katlanacaz hamile kalırsak

canım öncelikle başın sağolsun ve Allah sabır versin yaşadığının ne kadar zor olduğunu biliyorum bende aynı şeyi yaşadım ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk bebeğime ancak 9 haftalıkken kaybettim dünya başıma yıkılmıştı ama Allahımın bir mucizesiyle kendiliğimden tekrar hamile kaldım şimdi bebeğim 6. ayını doldurmak üzere sende sabret sanırım yeni evlisin Allah inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasib etsin

canım benim çok geçmiş olsun bende bu ay tekrar denemeye başlamak istiyorum bebiş için dün doktora gittim bana coraspin ve folik asit verdi kullanmaya başladım umarım rabbim bu kez nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…