amin canım allah kimseye yaşatmasın bu üzüntüyü...canım çok geçmiş olsun eve zamanda geçse gülsek eğlensekte acı bitmiyo kalıyo içte bi yerde.umarım allahım başka acılar yaşatmasın bize bu mübarek günlerde yalvarıyorum allahıma...
ilk bebeğim 25 mayısda 7+4 haftalıkken karnımda öldü, kalp atışlarını duyduk ve takip eden 1 hafta içinde hergün yavaşlamasına şahit oldum,bebeğimin gidişini sadece izleyebildik hiç bişey yapamadık... 2.bebeğimi de 25 ekimde 8 haftalıkken hala kalp atışı duyulmayınca kaybettim...Allah birdaha aynı acıyı yaşatmaz inşallah..herşeye rağmen şubat gibi yeniden hamile kalmak istiyorum,,, diğer türlü geçmicek kayıplarımın acısı.... Allah isteyen herkese bebek nasip eder inş...
amin canım ne kadarlık olursa olsun bebek kaybetmek çok zor,hele birden fazlaysa ilkinde ne oldugunu anlamamıştım ama 2.de çok derinden yaraladı beni... inşallah hepimiz kavuşuruz bebeğimize...çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz kimseye bu acıları.Allah tekrra nasip etsin sağlıklı bebişler hepimize inşallah.buradan da beraber paylaşalım inşallah.bizlere de dua et inşallah.
amin canım ne kadarlık olursa olsun bebek kaybetmek çok zor,hele birden fazlaysa ilkinde ne oldugunu anlamamıştım ama 2.de çok derinden yaraladı beni... inşallah hepimiz kavuşuruz bebeğimize...
herşeyin hayırlısı canım,ilk günler zor geçiyo ama zamanla alışıyo insan şubat gibi yeniden deniycem inşallah bu kez olur,Allah hepimizin dualarını kabul etsin..yeni umutlarla bak artık geleceğe.hiç üzülme.herşeyde olduğu gibi bunda da işin başı moral.ve en önemlisi DUA.istediğin zaman bebişin olur inşallah.
herşeyin hayırlısı canım,ilk günler zor geçiyo ama zamanla alışıyo insan şubat gibi yeniden deniycem inşallah bu kez olur,Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
vildancim bende ekledim melisi.onun arkadaslarindan da bulabilirsin.canan unlu inci dlye bul.
kizlar simdiden bayraminiz kutlu olsun.gece dualarda bulusmak dilegiyle...
canım melisin arkadaşları gizli ekleyemedim seni meliss önersene bana bi türlü ekleyemedik:)
hoşgeldin şekerimmmm!aynen ya bende seni bulamadım melisin arkadaşlarından.bi ekleşemedik:)melisss sen öner bari bizi birbirimize.olmazsa ben açayım hesap ayarlarından ekleriz.sonra kapatırım tekrar.buarada biz de çok dua ettik.eşimde bende namazda da herzaman adınızı geçiriyoruz.Rabbim kabul etsin dualarımızı.bende bu ay gelince adet başlayacağım yumurtlama gününde.duman85 senin ismin en buarada?dualrımıza ekleyelelim.vildan melisle de konuşup başlayalaım tefriciyeye.
başlayalım tatlım ama melis bu gün ortalıklarda yok melisss seni bekliyoruz bi saat versekde o satte bi buluşsak iyi olucak benim yumurtlama dönemim başlıyor şu 3 dört gün çok önemli benim için duaya ihtiyacım var:)
hadi bakalım hayırlısı.İNŞALLAH!kaç gün geçti adetin ilk gününden?3-4 gün değil,sen garantiye al.daha uzun tut süreyi.sonraaa mutlu haberler inşallah.
melisssssssss!bekliyoruz
hadi bakalım hayırlısı.İNŞALLAH!kaç gün geçti adetin ilk gününden?3-4 gün değil,sen garantiye al.daha uzun tut süreyi.sonraaa mutlu haberler inşallah.
melisssssssss!bekliyoruz
anam bizim kızlar başlamış çalışmalara beya bende mi başlasam ne yapsam:))) vildan canım umarım bize bi daha ki ay hayırlı bi haber verirsin :) seviyorum sizi :)
şekerim hoşgeldin.nerelerdeydin tüm gün?başla başla bende adeti bekliyorum.bir iki güne gelir.sonra...........
vildan buarada buluştuk facede.gözümüz aydın!
anam bizim kızlar başlamış çalışmalara beya bende mi başlasam ne yapsam:))) vildan canım umarım bize bi daha ki ay hayırlı bi haber verirsin :) seviyorum sizi :)
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ne kadar tuhaf ya ben hamile kalınca 9 ay boyunca bi sorun olmadan bebeğim doğar diye biliyordum.hiç böyle birşey olacağını düşünmemiştim.çünkü genelde kadınlar hamile kalır ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde doğururlardı küçüklüğümden beri böyle gördüm.şimdilerde düşükler mi arttı yeni yeni hastalıklar mı çıktı da ondan mı böyle oluyor bilmiyorum
cnm ilkinde pıhtılaşma çıkmıştı ama ikincinin gen sonucu henüz çıkmadı patolojide önemli bişey yok dedi dr...ayın 25 inde belli olurmuş sonuçlar... bende duaya katılırım tabi, ben genel olarak dua ediyorum aslında isteyen herkese diye:) ama diğer türlü de uyar bana...canım çok geçmiş olsun umutlarını yitirme ikincide doktorlar araştırmadımı sebebi neymiş ,hoş geldin aramıza bu arada biz birbirimize dua ediyoruz senide bekleriz aramıza bu arada kızlar tefriciye ye başlayalım mı aryık haberleşelim ben bu dayanamayarak başladım bebek çalışmalarına:)bakalım ne olucak olsada olmasada bu ay sonu doktora gitcem morelimi yüksek tutma çabası içindeyim bol bol dua ettim yolda falan allahım kabul eder inşallah hepinizi öpüyorum
birsen cnm.hoşgeldin şekerimmmm!aynen ya bende seni bulamadım melisin arkadaşlarından.bi ekleşemedik:)melisss sen öner bari bizi birbirimize.olmazsa ben açayım hesap ayarlarından ekleriz.sonra kapatırım tekrar.buarada biz de çok dua ettik.eşimde bende namazda da herzaman adınızı geçiriyoruz.Rabbim kabul etsin dualarımızı.bende bu ay gelince adet başlayacağım yumurtlama gününde.duman85 senin ismin en buarada?dualrımıza ekleyelelim.vildan melisle de konuşup başlayalaım tefriciyeye.
mrb kızlar bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu şimdi 3 aygeçti üzerinden tekrar bi umut istiyoruz... anladımki yalnız değilmişimama umut etmeye dvm kızlar Allahın izniyle bu sefer kavuşacaz.... bu ay şüphelerim var bakalım 5 gün sonra adet günüm bakalım nolacak herşeyin hayırlısı hepimiz içinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?