öncelikle konu açan arkadaşıma ve bütün bebeğinin kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun..ben de 2,5 ay önce yaşadım o acıyı 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu..hemen kürtaj oldum..evt ilk günler büyük yıkım zamanla yeni ümitler alıyo yerini..(kürtaj sonrası ilk adetimi 28 gün sonra oldum ve o adetten sonra adet görmedim ..2 adetimi bitirmiş 3 adetimi de 5 gün sonra olmuş olcaktım..ve 3. adet bitimi tekrar çalışmalara başlıcaktım.. (ama olmadı bitkisel yöntemler denedim gelmesi için şimdi de farlutal alıyom bakalım adet görür görmez tekrar başlıcam ..Rabbim bu yüce duyguyu hepimize yaşatsın..kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
öncelikle konu açan arkadaşıma ve bütün bebeğinin kaybeden anne adaylarımıza geçmiş olsun..ben de 2,5 ay önce yaşadım o acıyı 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu..hemen kürtaj oldum..evt ilk günler büyük yıkım zamanla yeni ümitler alıyo yerini..(kürtaj sonrası ilk adetimi 28 gün sonra oldum ve o adetten sonra adet görmedim ..2 adetimi bitirmiş 3 adetimi de 5 gün sonra olmuş olcaktım..ve 3. adet bitimi tekrar çalışmalara başlıcaktım.. (ama olmadı bitkisel yöntemler denedim gelmesi için şimdi de farlutal alıyom bakalım adet görür görmez tekrar başlıcam ..Rabbim bu yüce duyguyu hepimize yaşatsın..kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.
herkeze gecmis olsun allah hepimize sabir versin arkadaslar ama umudumuzu kaybetmeyelim, birbirimize destek olalim...
haklısın destek olmamız gerekiyo. inan şurda bunu paylaşıp sizlerle konuşmak bile bir nebze olsa havamı değiştirdi teşekkür ederim.
ne demek canim ben bu destegi kimseden bulamadim hatta patronum ameliyattan sonra beni hemen ise cagirdi, aqlmanlarin destegi bukadar olur, bu sayfayi bulduma cok sevindim gercekten, ben de bütün dertlerimi buraya yaziyorum
ne demek canim ben bu destegi kimseden bulamadim hatta patronum ameliyattan sonra beni hemen ise cagirdi, aqlmanlarin destegi bukadar olur, bu sayfayi bulduma cok sevindim gercekten, ben de bütün dertlerimi buraya yaziyorum
11 haftalık hamileydim. 1 ekimde kahverengi bir akıntı gelmesiyle doktora gittim ve doktor bebeğimin kalp atışlarını duyamadığını ve bebeğimin 8 haftalıkken gelişmeyip kalbinin durduğunu söyledi. ve kürtaj olmak zorunda kaldım. işin diğer bi acı tarafı 1 ekimde bebeğimi kaybettim 2 ekimde ise ilk evlilik yıldönümüm dü. beynim sürekli dolu sürekli düşünüp ağlamaklı oluyorum. biliyorum bu olay ilk benim başıma gelmedi sonda ben değilim. ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla tanışıp dertleşmek istiyorum....
Bu basligi tesaduf eseri gordum ve sizlere destek olmak icin yaziyorum ben 9 yillik evliyim 2 tupum dis gebeliklerle laproskobi ile 1 yil arayla allindi ve baska hic hamile kalmadim.simdi 4 asilama ve sonrasi su anda 4. Tupbebek denemesinde sonuc gununu bekliyorum.bu onumuzdeki pzt sabah kader gunumm umarim bu sefer bebislerime annelik yapabilirim...
Ilk bebegimi kaybettigimde 6 haftalikti ilk kez hamile kalmak inanilmaz bir duyguydu heleki siddetli bir ic kanama gecirken beta hcg sonucunu pozitif gormek o siddetli sanciyla bile inanilmaz guzel ve mutluluk vericiydi.elimi karnima koydum ve bebegimle konustum ondan ozur diledim annecim sana sahip cikamadim seni tasiyamamisim affet beni dedim hastanede gece saatlerce hickira hickira agladim. Bu bizim 7 yildir ugrastigimiz halde olmayan ve husranla gelen bebegimizdi...
O ve kardesi birer melek oldular ben onlara bu dunyada annelik yapamadim olunce onlari koynuma alip saricam ...benim iki melegim beni birakip gitti...
Bebeklerini kaybeden tumannelere Allah sabir versin...
canım çok geçmiş olsun... bende 8 ay önce böyle bi olay yaşadım ve senı çok iyi anlıyorum rabbim sabr versn. kolay bi durum değil ama ALLAHtan gelene dayanıyosun işte canım acı yı veren sabrını dayanmasını da veriyor. kendini salmamaya çalış sonra toprlaması çok zor oluyo biliyorum ki bu kolay değil ama bn kendimi çok yıprattım ve hala toprladığım söylenemez aklıma gelince içim kan ağlıyo. kendini başka şeylere odakla ve bi müddet bebekli yada ne biliyim hamile kadınlarn oldugu topluma girme canım girmeki canın daha fazla yanmasın...
deminde dediğim gibi kimseden beklemiyoruz acıyı bizim kadar yaşamasını. ama biraz saygı ya...
Bu basligi tesaduf eseri gordum ve sizlere destek olmak icin yaziyorum ben 9 yillik evliyim 2 tupum dis gebeliklerle laproskobi ile 1 yil arayla allindi ve baska hic hamile kalmadim.simdi 4 asilama ve sonrasi su anda 4. Tupbebek denemesinde sonuc gununu bekliyorum.bu onumuzdeki pzt sabah kader gunumm umarim bu sefer bebislerime annelik yapabilirim...
Ilk bebegimi kaybettigimde 6 haftalikti ilk kez hamile kalmak inanilmaz bir duyguydu heleki siddetli bir ic kanama gecirken beta hcg sonucunu pozitif gormek o siddetli sanciyla bile inanilmaz guzel ve mutluluk vericiydi.elimi karnima koydum ve bebegimle konustum ondan ozur diledim annecim sana sahip cikamadim seni tasiyamamisim affet beni dedim hastanede gece saatlerce hickira hickira agladim. Bu bizim 7 yildir ugrastigimiz halde olmayan ve husranla gelen bebegimizdi...
O ve kardesi birer melek oldular ben onlara bu dunyada annelik yapamadim olunce onlari koynuma alip saricam ...benim iki melegim beni birakip gitti...
Bebeklerini kaybeden tumannelere Allah sabir versin...
seninkini okuyunca diyorum ki benimki neymiş. aynı senin gibi hastanede eşimi bile istemedim yanıma. sadece kendimi suçluyodum. kürtaj masasına yatana kadar allahım bana bu bebeği mucize gibi verdin ne olur bi mucize daha yaşat bana alma onu benden diye çok yalvardım. ama olmadı uyandığımda küçük meleğim yoktu artık benimle. rüzgarım mıydı masal ım mıydı bilmiyorum ama hangisiyse onu çok özlediğimi bilsin...allah herkeze sabır versin.
yok vallaha hamile oldugumu ögrendigimde patronla konustum ama bana dedigi tek sey hamilelik hastalik degil simdiye kadar nasil calistiysan devam calisacaksin.. ilk hamileligim hic birsey bilmiyordum, kadinin dedigini yaptim 80-90 kiloluk insanlari kaldirtiyorlardi bana resmen, yani saygiyi birak arka bile cikmadilar... bu durumda beni almanyadan dogdugum büyüdügüm yerden soguttu beni ve yakinda geliyorum artik temelli yurduma
canım çok teşekkür ederim. ama o dediğin çok zor biz 4 kız arkadaştık. ve hepimizde birer hafta arayla hamilelik haberlerimizi vermiştik. şimdi bu çok zoruma gidiyo. nisan aynın gelmesini hiç istemiyorum. dayanamıcam biliyorum o güzel bebekleri görünce.
geçmiş olsun canım allah sabır versin.inşallah rabbim tez zamanda sana ve hepimize anneliği yaşatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?