İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

çok haklısın. bu acıyı yaşamayanlar hep şikayet ediyolar. bende diyorum keşke yaşasaydı midem bulansaydı ölseydim kusmaktan ama benimle kalsaydı.

benim durumumda aynı canım 30 eylülde bebegimi kaybettim 8 haftalıkdı gelişimini tamamlayamadı 6,5 haftalık olarak karnımda yaşamına son verdi kalbi durdu doktora konturole gitmişdim öldüğünü ögrendim 30 eylülde kürtajla aldılar canımın içini kopardılar benden hala daha üsrümden atamadım bu durumu hiç iyi degilim rabbime isyanım hiç olmadı ama canım çok yanıyor kendimi her şeyden soyutladım dışarı çıkamıyorum kimseyi görmek istemiyorum her geçmiş olsun diye arayana aglıyorum çok acı bir durum piskolojim çok bozuldu doktorum herşeyin normal oldugunu iki ay sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi ama ben çok korkuyorum ve hiç iyi degilim bu gün adet kanaması gibi azda olsa kanamam başladı ve baş dönmem var bir gün öncede acile gittim üşümem vardı ve ateşim çıktı serum verdiler tahlillerim temiz çıktı patoloji sonuçlarımdada kötü bişi çıkmadı seni çok iyi anlıyorum arkadaşım rabbim bize sabır versin içim yanıyor...

varya burayada takılınca evi unutuyorum ben çıkıyom mamalar yapiiim kocacımgelcek görüşürüzz

benim kürtaj olduğumdan beri kanamam var. normalmiş bu cumartesi günü tekrar kontroe gidicem.bende insanlardan kaçtım canım konuşmadım ama çözüm değil inan bu acının üstüne üstüne git ben öyle yapıyorum kendini eve kapama tek başına da olsa çık git bi çay bahçesinde çay iç acınla yüzleş inan kaçmak çözüm değil gülüm.

şu anda yapamıyorum umarım biran önce atlatırım ve inşallah biran önce tekrar evlat sahibi oluruz tek duam bu hergün rabbime yalvarıyorum

şu anda yapamıyorum umarım biran önce atlatırım ve inşallah biran önce tekrar evlat sahibi oluruz tek duam bu hergün rabbime yalvarıyorum

geçecek sizde alışacaksınız yeni bebek haberleri alacaksınız,inşallah benim gibi olmazsın,hatta acıda olsa bu tecrübeyle ilgili başkalrına yardımcı olacaksınız ve bebeklerimiz bizi inşalllah cennet kapısında karşılayacaklar:2:

canım benim bak acımız aynı daha taze ama inan herşey kendi elimizde daha gencizz en azında hamile kalabiliyoruz beterin beteri var unutma ve şükret allahına geçicek erenayefe nin dediği gibi elbet alışacağız allahın izniyle allahım bize verecek inanıyorum rüzgar yada masal :) kendi doktorun olacaksın istanbuldaysan çık gel kıs birlikte salya sümük ağlarız :)

bebeğimi aldıktan sonra narkozdan çıkmıştım. ben hatırlamıyorum tabi ama eşim bana demişki aşkım o bizim cennette sabimiz olcak annemle babam geldi dicek demiş bende demişimki ben zaten onu bi göreyim öbür tarafta pataklıcam sabaha kadar ben niye bıraktın diye demişim :) eşim anlatıyo moralimizi düzeltmek için gülüyorum bende napim elimden başka bişey gelmiyo

siz yine hatırlamıyorsunuz ben bebeğimi kendim doğurdum korkunçtu
sancılarım çoktu ve hemşireye doğuruyorum dedim bişe olmaz öölee kolay değil dedi
ben bebek geldi galiba dedim inanmadı ve ben bebeğimi yatakta kendi kendime doğurdum
oğlum ayaklarımın arasına doğdu herşeye tanık oldum keşke o anları hatırlamasydım

inŞallah kardeşim tek tesellim o yavrumu cennette göre bilmek...

canım benim çok teşekkürederim keşke istanbulda olsaydım çok ihtiyacım var kader arkadaşına ama eskişehirdeyim dün eşim akşam 9,30 gibi dışarı çıkardı çarşıya bi dolandık şöyle ama içim yanıyor nerde bebek görsem nerde bebek eşyaları görsem hıçkıra hıçkıra aglamak geldi içimden ama eşimi üzmemek için tuttum kendimi rabbime inancım sonsuz asla isyan etmiyorum ameliyata girerken salavat getirerek girdim narkoz yaparlarken salavatla gözyaşıyla uyutuldum uyandıgımda ilk dedigim kelime elhamdülillah allah demişim sadece acım çok içim acıyor beterin bteri var elbette birgün sanra eşimin teyzesinin oglunu annesinin babasının gözü önünde evlerinin kapısının önünde 26 yaşında gencecik bir oglaı 6 yerinden bıcaklayarak öldürmüşler halime şükrettim teyzemizi öyle görünce benimki dert bile degil dedim ama gelde içime sor evlat acısının her türlüsü çok kötü yaradan mevlam bizlere sabrını ver imtihan dünyası başımızı egme bizlerin kucagımızı evlatsız bırakma kokularına haster bırakma yarap yinede herşeye ragmen ELHAMDÜLİLLAH dedirtmeyi nasip et mükafatını ver yarap....

canım ya doğru söylüyosun allahım senin yardımcın olsun inşallah..

canım benim bak aynı durumdayız seninle ama kendini çok yıpratma bende çok ağladım sabahlara kadar herkezi kovdum evden tüm sevenlerimi ama anladımki tekrar hamile kalmam için tekrar bebek yapabilmek onun o mis gibi kokusunu yapabilmek için kendime gelmem gerekiyo hayat devam ediyo gülüm bebeğimiz gitti evet çok berbat bi acı ama bize ihtiyacı olanlar var eşinin sana ihtiyacı var onun için herşeye yeniden başlamak gerekiyo...ben şuan bu kadar iyiysem sadece ama sadece eşim ve annem içim..

bende kabettim bebegimi 10 haftalikti kalp atislari durmus bende hic duymamistim kalp atislarini öldüm öldüm dirildim nasi bir sürecti allahim sabrini veriyor allah bize esimle öldük resmen annem babam kizkardeslerim yani cok kötü bi iki gün gecirdik simdi diyoruz kötü bi rüya gördük uyandik iki bucuk aylik süreci hatirlamak istemiorum cok sevinmistik cok istiyorduk bu bebegi o bizi istemedi anne baba olarak kabul etmedi gitti cennete melegim

bende geçtiğimiz mart ayında yaşadım aynı acıyı.10 haftalıkken kalbi atmadı alındı. çok sıkıntı ettim kendime bi daha hiç çocuğum olmayacak zannettim o stresle çokkötü günler yaşadım ama Rabbime çok şükür kürtajdan sonra ilk adetimi görüp hamile kaldım.şimdi sanki o bebek bana geri verilmiş gibi hissediyorum.çok sağlıklı çok şükür.Alllah sabrınızı bol etsin umudunuzu kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…