kütük her yerde kütüktür canım. burdada var öyleleri merak etme...
canım çok teşekkür ederim. ama o dediğin çok zor biz 4 kız arkadaştık. ve hepimizde birer hafta arayla hamilelik haberlerimizi vermiştik. şimdi bu çok zoruma gidiyo. nisan aynın gelmesini hiç istemiyorum. dayanamıcam biliyorum o güzel bebekleri görünce.
Evet cok aci ya ilk bebegim gorumcemin kizindan 15 gun buyuktu 2. Bebegim cok cok yakin arkadasimin kizindan 1 hafta buyuktu o bebekleri ister istemez kucagina aliyorsun ama o bebek kokusunu duydugunda insanin ici ciz ediyor onlar buyudukce hep aklima geliyor bebeklerim Allah sabir versin...daha kotulerini yasatmasin
Evet cok aci ya ilk bebegim gorumcemin kizindan 15 gun buyuktu 2. Bebegim cok cok yakin arkadasimin kizindan 1 hafta buyuktu o bebekleri ister istemez kucagina aliyorsun ama o bebek kokusunu duydugunda insanin ici ciz ediyor onlar buyudukce hep aklima geliyor bebeklerim Allah sabir versin...daha kotulerini yasatmasin
haklısın canımne desem boş ama öyle ortamda senın canın daha çok yanıcak kendimden biliyorum o durum okdr farklı ki bn en yakınlarıma düşman olmştum resmen gerçi onlrda beni hiç anlamadılar ya neyse örnğin görümcem de hamileydi ben düşük yaptığmda ve sürekli yanında bebeğimin kalp atşları bşladı başı aşağıda öyleydi böyledi bana acımı unutturmadı hiç o öyle konştukça ben ağladım yaralarımı saramadım hiç o yüzden hala içim buruk ben yaşadım senin yaşamanı istemem o toplumlar insanı daha çok yıpratıyo.... RABBİM seninle olsun sabrını senden eksik etmesn. valla konşuyorm ama ne dicemi de tam olark blmiyorum ne desem sana boş , imkansız gelecek bana da söylediklerinde ne diyo bunlr bu acı unutulmaz ki diyodum. doğru unutulmuyo ama inan ki acısı azalıyo canım...
evet cok aci ya ilk bebegim gorumcemin kizindan 15 gun buyuktu 2. Bebegim cok cok yakin arkadasimin kizindan 1 hafta buyuktu o bebekleri ister istemez kucagina aliyorsun ama o bebek kokusunu duydugunda insanin ici ciz ediyor onlar buyudukce hep aklima geliyor bebeklerim allah sabir versin...daha kotulerini yasatmasin
inan bana burdaki kadar kötü degildir artik saldirmaya basliyorlar
Bu basligi tesaduf eseri gordum ve sizlere destek olmak icin yaziyorum ben 9 yillik evliyim 2 tupum dis gebeliklerle laproskobi ile 1 yil arayla allindi ve baska hic hamile kalmadim.simdi 4 asilama ve sonrasi su anda 4. Tupbebek denemesinde sonuc gununu bekliyorum.bu onumuzdeki pzt sabah kader gunumm umarim bu sefer bebislerime annelik yapabilirim...
Ilk bebegimi kaybettigimde 6 haftalikti ilk kez hamile kalmak inanilmaz bir duyguydu heleki siddetli bir ic kanama gecirken beta hcg sonucunu pozitif gormek o siddetli sanciyla bile inanilmaz guzel ve mutluluk vericiydi.elimi karnima koydum ve bebegimle konustum ondan ozur diledim annecim sana sahip cikamadim seni tasiyamamisim affet beni dedim hastanede gece saatlerce hickira hickira agladim. Bu bizim 7 yildir ugrastigimiz halde olmayan ve husranla gelen bebegimizdi...
O ve kardesi birer melek oldular ben onlara bu dunyada annelik yapamadim olunce onlari koynuma alip saricam ...benim iki melegim beni birakip gitti...
Bebeklerini kaybeden tumannelere Allah sabir versin...
allah sabır versin sanırım tedaviyle hamile kalıyorsun allah bu sferki demende ikiz hattta üçüz versinde bir daha uğraşmayasın bol bol onları koklayasın inş
çık gel canım boşver çatır çatır doğuralım bizde allahın iznyle ele inat :) bak ilk defa güldüm
allah sabır versin sanırım tedaviyle hamile kalıyorsun allah bu sferki demende ikiz hattta üçüz versinde bir daha uğraşmayasın bol bol onları koklayasın inş
Evet canim tedaviyle bebek sahibi olmaya calisiyorum cunku tuplerin olmadan sadece tup bebek yontemiyle hamile kalinabilir..insallah dileyenherkezin duasini geri cevirmesinRabbim. Hepimiz ozlemle bekledigimiz bebeklerimize kavusalim....
bu durum dahada iç acıtıcı yaşıtlarını görünce bende dişlerimi sıkıyorum şimdi anaokuluna gidecekti oğlum ve ben veli olacaktım,ama şimdi evde deli oldum
Cok zor ya suanda cok huzunlendim cunku dedigin gibi bu bitmiyorinsanin aklina hep geliyor heleki yasitlarinin anneleri off puf dedikce icim ciz ediyor Rabbim sabir versin..
benimde durumum aynı bende 8 haftalık hamileydim bebegim 6,5 haftalıkken kalbi durup öldü 30 eylülde kürtaj oldum hala atlatamadım kanamam olmadı konturole gittigimde ögrendim yıkıldım oracıkda çok kötü bir duygu canım çok acıyor acını çok iyi anlıyorum piskolojim bozuldu kimseyi görmek istemiyorum
su an ben bile gülüyorum ama insallah sene ye bu zamanlar antalya konyaaltinda sahilde yatacagim sen nerden katiliyorsun
benimde durumum aynı bende 8 haftalık hamileydim bebegim 6,5 haftalıkken kalbi durup öldü 30 eylülde kürtaj oldum hala atlatamadım kanamam olmadı konturole gittigimde ögrendim yıkıldım oracıkda çok kötü bir duygu canım çok acıyor acını çok iyi anlıyorum piskolojim bozuldu kimseyi görmek istemiyorum
ben öyle yapanları hemen bozuyorum siz çocuğunuza katlanamıyosunuz ama ben çocuğum olsun diye nelere kimlere katlanmak zorunda kalıyorum diyorum susuyolar
keşke benim bebeğimde olsaydıda evide yıksaydı uykusuzda bıraksaydı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?