İlk Bebeği Karnında Ölüp Kaybedenler....

Evet cok aci ya ilk bebegim gorumcemin kizindan 15 gun buyuktu 2. Bebegim cok cok yakin arkadasimin kizindan 1 hafta buyuktu o bebekleri ister istemez kucagina aliyorsun ama o bebek kokusunu duydugunda insanin ici ciz ediyor onlar buyudukce hep aklima geliyor bebeklerim Allah sabir versin...daha kotulerini yasatmasin

ufff evt ya bnmde görümcem gelicek onun yavrusu kucağında ama benim ki yokk şimdi oda benm yanımda oluck tı oysa ki

ufff evt ya bnmde görümcem gelicek onun yavrusu kucağında ama benim ki yokk şimdi oda benm yanımda oluck tı oysa ki

bir şekilde katlanmaya dayanmaya çalışacağım başka bi yolu yok gibi. umarım allahım bana tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip ederde acım azda olsa azalır.

amin canım cümlemize..teşekkür ederim

allah sabır versin sanırım tedaviyle hamile kalıyorsun allah bu sferki demende ikiz hattta üçüz versinde bir daha uğraşmayasın bol bol onları koklayasın inş

bu durum dahada iç acıtıcı yaşıtlarını görünce bende dişlerimi sıkıyorum şimdi anaokuluna gidecekti oğlum ve ben veli olacaktım,ama şimdi evde deli oldum

allah sabır versin sanırım tedaviyle hamile kalıyorsun allah bu sferki demende ikiz hattta üçüz versinde bir daha uğraşmayasın bol bol onları koklayasın inş

Evet canim tedaviyle bebek sahibi olmaya calisiyorum cunku tuplerin olmadan sadece tup bebek yontemiyle hamile kalinabilir..insallah dileyenherkezin duasini geri cevirmesinRabbim. Hepimiz ozlemle bekledigimiz bebeklerimize kavusalim....

Evet canim tedaviyle bebek sahibi olmaya calisiyorum cunku tuplerin olmadan sadece tup bebek yontemiyle hamile kalinabilir..insallah dileyenherkezin duasini geri cevirmesinRabbim. Hepimiz ozlemle bekledigimiz bebeklerimize kavusalim....

senin durumun bizden daha zor hep aynı prosedüre mağruz kalıcaksın allahım uğraştırmasın en azından bizim doğal yolla olma şansı var allah sinirlerine,sana eşine ve maddi gücüne zeval vermesinde sende(bizde )evlatlarımıza kavuşalım çifter çifter

bu durum dahada iç acıtıcı yaşıtlarını görünce bende dişlerimi sıkıyorum şimdi anaokuluna gidecekti oğlum ve ben veli olacaktım,ama şimdi evde deli oldum

Cok zor ya suanda cok huzunlendim cunku dedigin gibi bu bitmiyorinsanin aklina hep geliyor heleki yasitlarinin anneleri off puf dedikce icim ciz ediyor Rabbim sabir versin..

Cok zor ya suanda cok huzunlendim cunku dedigin gibi bu bitmiyorinsanin aklina hep geliyor heleki yasitlarinin anneleri off puf dedikce icim ciz ediyor Rabbim sabir versin..

ben öyle yapanları hemen bozuyorum siz çocuğunuza katlanamıyosunuz ama ben çocuğum olsun diye nelere kimlere katlanmak zorunda kalıyorum diyorum susuyolar
keşke benim bebeğimde olsaydıda evide yıksaydı uykusuzda bıraksaydı :2:

benimde durumum aynı bende 8 haftalık hamileydim bebegim 6,5 haftalıkken kalbi durup öldü 30 eylülde kürtaj oldum hala atlatamadım kanamam olmadı konturole gittigimde ögrendim yıkıldım oracıkda çok kötü bir duygu canım çok acıyor acını çok iyi anlıyorum piskolojim bozuldu kimseyi görmek istemiyorum

seni anlıyorum canım hoşgeldin aramıza geçmiş olsun allah sabır versin :2:

hoşgeldin adaşım ve kaderdaşım.. bir gün arayla kaybetmişiz bebeklerimizi. allahım sabır versin..

çok haklısın. bu acıyı yaşamayanlar hep şikayet ediyolar. bende diyorum keşke yaşasaydı midem bulansaydı ölseydim kusmaktan ama benimle kalsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…