canım bende oğlumu kaybettim. sezeryanla doğum yaptım bana dr 6 ay bekle dedi. biz sezeryan doğumla bebeğini kaybedip yeniden hamilelik düşünenler topiğindeyiz. arkadaşlarla dertleşiyoruz. sende gel istersen.Arkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.
Şimdiki durumun nedir bilgi verirsen sevinirimbenım bebeğimin alınma nedeni böbrekler hiç çalışmıyordu idrar yapamıyordu bu nedenle amıyo sıvı bitti. multikistik dipslastik böbrek. genelde genetik olmayıp tamamen tedadüf eseri oluyormuş. izmirde dr fuat akercan kordon sentez yaptı. sonuçlar temız çıktı. bir sonrakı gebelikte altı ay korun sonra korunmayı bırakabılırsın. önceden bir şey yaptırmana gerek yok dedi. otopsidede sadece böbrek anamoli çıktı. bilmiyorum . inş bu günler geride kalacak.
cnm öncelikle sanada çok geçmiş olsun. durumunu çok ii anlıyorum yaşayan bi bebeğe son vermek çok üzücü. ama herşeyde vardır bi hayır diyeceksin ben bunu öğrendim. bu yazıyı yazdıktan altı ay sonra gebelik gecirdik bu sefer boş gebelikti kürtaj oldum sekiz haftalık. dünyam ikinci kewre başıma yıkıldı acaba hiç bebk sahibi olamıcam diye çok düşünmüştüm. ve sonra üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim bundan öncesinde kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü gebeğimin en başından sonuna kadar iğne ve asprin kullancık. şükür suan dünya tatlısı 3 aylık oğlum var. çok araştır ikinci gebeliğe çok ii hazırlan moralin hep yüksek olsun. rabbim birgün sanada bu duyguyu tattıracakŞimdiki durumun nedir bilgi verirsen sevinirim
cnm öncelikle sanada çok geçmiş olsun. durumunu çok ii anlıyorum yaşayan bi bebeğe son vermek çok üzücü. ama herşeyde vardır bi hayır diyeceksin ben bunu öğrendim. bu yazıyı yazdıktan altı ay sonra gebelik gecirdik bu sefer boş gebelikti kürtaj oldum sekiz haftalık. dünyam ikinci kewre başıma yıkıldı acaba hiç bebk sahibi olamıcam diye çok düşünmüştüm. ve sonra üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim bundan öncesinde kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü gebeğimin en başından sonuna kadar iğne ve asprin kullancık. şükür suan dünya tatlısı 3 aylık oğlum var. çok araştır ikinci gebeliğe çok ii hazırlan moralin hep yüksek olsun. rabbim birgün sanada bu duyguyu tattıracak
cnm öncelikle sanada çok geçmiş olsun. durumunu çok ii anlıyorum yaşayan bi bebeğe son vermek çok üzücü. ama herşeyde vardır bi hayır diyeceksin ben bunu öğrendim. bu yazıyı yazdıktan altı ay sonra gebelik gecirdik bu sefer boş gebelikti kürtaj oldum sekiz haftalık. dünyam ikinci kewre başıma yıkıldı acaba hiç bebk sahibi olamıcam diye çok düşünmüştüm. ve sonra üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim bundan öncesinde kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü gebeğimin en başından sonuna kadar iğne ve asprin kullancık. şükür suan dünya tatlısı 3 aylık oğlum var. çok araştır ikinci gebeliğe çok ii hazırlan moralin hep yüksek olsun. rabbim birgün sanada bu duyguyu tattıracak
Merhaba eylül gülü bende sizinle aynı şeyleri yaşadım ben kızımı 26. Haftada 26 kasımda kaybettim. Bana istanbul dan doktor onerrbilirmisin...anladım canım ılk gebelıgın 20. haftada gıtmıs dursaydı rahım agzı aıcılrmıydı bılmıyrum,ıkıncı bebegınden dolayı oyle dusundum ıyı bır rısklı gebelık doktoruna gıtmen gerekır ıstanbuldaysan sana bı kac doktor onerebılırım hepsı prof.
PIHTILASMA NIZ NEDİR ACABA DEGERLERİNİ YAZARMISINIZ BU ARADA BEBEK SAHİBİ OLDUNUZMU BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM BELKİ UMUT OLURSUNUZ BANA DİYE YAZDIMSelam arkadaşlar bende 23 nisan 2013 ilk bebegimi kızımı 25 haftalık iken suni sancı ile normal dogum yaparak kaybettim..kan pıhtılaşması dedi dr. tabikii başka dr. gidicem...bazı arkadaşlar düşük yaptıktan sonra bebek sahibi olmuş bir nebse umut oldu bana 6 ay sonra bebek düşünebilirmişim tabiki hergün igne vurularak kan sulandırmak için olsa gerek..zaten şimdiden dr. coraspirin ve folikasit verdi şu lahusa dönemim biter bitmez içicem inş...ama halen rüyada gibiyim elimi karnıma koyuyorum lakin yok 27 gün oldu zaman gecmiyor...hergece sesiz şekilde eşime belli etmeden aglamak gercekten acı.aglayan gözlerimiz inş. sevinc gözyaşı ile sonlanır........
dilerim ki ALLAH tan inş. bu acıyı birdaha yaşamayız....herkese Allah gönlüne göre versin......seneye bu zaman lar hamile oldugumuzu yazarız inş.
KAN PIHTILASMA DEGERİNİZ NEDİR BENDEDE KAN PIHTILASMASI VAR BENDE İĞNE KULANCAKMISIM KACLIK İĞNE KULLANDINIZ BİRDE DEGERLERİNİZİ YAZARMISINIZmeraba arkadaşlar başlığı görünce yazmak istedim allah bebeğini kaybeden annelere sabır versin inş. cennette buluşuruz yavrularımızla.ben ilk 2 gebeliğimde düşük yaptım 3. gebeliğimde 7 aylıkken gelişme geriliği başladı hemen aldılar sezeryanla 1 hafta yaşadı sonra kaybettim oğlumu. kanpıhtılaşması varmış bende öğrendim bi sene sonra hamile kaldım günlük iğne kullandım ve şuan 2.5 yaşında bi oğlum var. acısı hala içimde hatta bazen onu unutmuşum gibi geliyor kendime çok kızıyorum mezarının başına her gittiğimde uzun süre kendime gelemiyorum.ama oğlumun sayesinde ozor günleri atlattım şimdi tekrar hamile kalmayı düşünüyorum tedaviye başladım. umudunuzu yitirmeyin yangın sönmez ama küllenir yeni bi bebekle
BAZI ARKADAŞLARADA SRDUM BU TOPİKTE KAN PIHTILASMA DERECENİZ NEDİR DEGERLERİNİZİ YAZARMISINIZ BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU KAN PIHTILASMASI CIKTI MTHFRA1298CHOMOZİGOT HAMİLE KALINCA İĞNEYE BASLICAM ÖNCESİNDEDE YANİ SU ANDA CORASPİN İÇİYORUM BANA UMUT VERİRİMİSİNİZ COK İHTİYACIM VARcnm öncelikle sanada çok geçmiş olsun. durumunu çok ii anlıyorum yaşayan bi bebeğe son vermek çok üzücü. ama herşeyde vardır bi hayır diyeceksin ben bunu öğrendim. bu yazıyı yazdıktan altı ay sonra gebelik gecirdik bu sefer boş gebelikti kürtaj oldum sekiz haftalık. dünyam ikinci kewre başıma yıkıldı acaba hiç bebk sahibi olamıcam diye çok düşünmüştüm. ve sonra üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim bundan öncesinde kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü gebeğimin en başından sonuna kadar iğne ve asprin kullancık. şükür suan dünya tatlısı 3 aylık oğlum var. çok araştır ikinci gebeliğe çok ii hazırlan moralin hep yüksek olsun. rabbim birgün sanada bu duyguyu tattıracak
MERHABA ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN BENİMDE 1 KAYBIM VAR İLK BEBEGİMİ KAYBETTİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ ŞUANDA BİR OGLUM OLDU 9 AYLIK HAMİLELİGİM BOYUNCA 0.6 İGNE KULLANDIM CORASPİRİN VEDE ZATEN SEN HAMİLE KALINCA İNŞ DOK SENİ YÖNLENDİRCEK BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE FOLİKASİT VE CORASPİRİN KULLANDIM İNŞ KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN..BENİM İLK GEBELİGİMDE DÜŞÜK OLDUGU İÇİN BANA TEST YAPMADILAR ZATEN BEBEGİMİ KAYBETTİM ARADA 3 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM DOK İSE ÖNELEM AMACLI İGNEYE BAŞLATTI BELKİDE KANIMDA PIHTILAŞMA YOKTU BELKİDE VARDI BİLEMİYORUZ ARTIK BEBEGİMİN NEDEN ÖLDÜGÜ İSE BELLİ DEGİL. NEYSEKİ ÇOK ŞÜKÜR HAMİLELİK BOYUNCA DOK. NE DERSE YAPTIM VE SONUCU GÜZEL BİR ŞEKİLDE ALDIM..İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESEPIHTILASMA NIZ NEDİR ACABA DEGERLERİNİ YAZARMISINIZ BU ARADA BEBEK SAHİBİ OLDUNUZMU BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM BELKİ UMUT OLURSUNUZ BANA DİYE YAZDIM
AMİN CANIMİNŞ BEBEĞİNİ SAĞ SALİM ALIRSIN KUCAGINA ÖPÜYORUM TESEKKÜRLERMERHABA ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN BENİMDE 1 KAYBIM VAR İLK BEBEGİMİ KAYBETTİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ ŞUANDA BİR OGLUM OLDU 9 AYLIK HAMİLELİGİM BOYUNCA 0.6 İGNE KULLANDIM CORASPİRİN VEDE ZATEN SEN HAMİLE KALINCA İNŞ DOK SENİ YÖNLENDİRCEK BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE FOLİKASİT VE CORASPİRİN KULLANDIM İNŞ KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN..BENİM İLK GEBELİGİMDE DÜŞÜK OLDUGU İÇİN BANA TEST YAPMADILAR ZATEN BEBEGİMİ KAYBETTİM ARADA 3 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM DOK İSE ÖNELEM AMACLI İGNEYE BAŞLATTI BELKİDE KANIMDA PIHTILAŞMA YOKTU BELKİDE VARDI BİLEMİYORUZ ARTIK BEBEGİMİN NEDEN ÖLDÜGÜ İSE BELLİ DEGİL. NEYSEKİ ÇOK ŞÜKÜR HAMİLELİK BOYUNCA DOK. NE DERSE YAPTIM VE SONUCU GÜZEL BİR ŞEKİLDE ALDIM..İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESE
Canım sen ölü doğumdan sonraki bebeğim için ne kadar kullandın folik asit ve coraspirin kullandin...MERHABA ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN BENİMDE 1 KAYBIM VAR İLK BEBEGİMİ KAYBETTİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ ŞUANDA BİR OGLUM OLDU 9 AYLIK HAMİLELİGİM BOYUNCA 0.6 İGNE KULLANDIM CORASPİRİN VEDE ZATEN SEN HAMİLE KALINCA İNŞ DOK SENİ YÖNLENDİRCEK BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE FOLİKASİT VE CORASPİRİN KULLANDIM İNŞ KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN..BENİM İLK GEBELİGİMDE DÜŞÜK OLDUGU İÇİN BANA TEST YAPMADILAR ZATEN BEBEGİMİ KAYBETTİM ARADA 3 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM DOK İSE ÖNELEM AMACLI İGNEYE BAŞLATTI BELKİDE KANIMDA PIHTILAŞMA YOKTU BELKİDE VARDI BİLEMİYORUZ ARTIK BEBEGİMİN NEDEN ÖLDÜGÜ İSE BELLİ DEGİL. NEYSEKİ ÇOK ŞÜKÜR HAMİLELİK BOYUNCA DOK. NE DERSE YAPTIM VE SONUCU GÜZEL BİR ŞEKİLDE ALDIM..İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESE
canım kaybım dan sonra 40 gün sonra başladım düzenli bir şekilde aksatmadan içtim..zaten 3 ay sonrada hamile kaldım..Canım sen ölü doğumdan sonraki bebeğim için ne kadar kullandın folik asit ve coraspirin kullandin...
bende bebegimi 9 aylıkken doğum esnasında sebepsiz kaybettim tekrar hamile kalmak istyorum sizin gibi umut dolu insanlara ihtiycamız var..ben bebeğim 34 haftalık kaybettim. plasentanın erken ayrılması sonucu. 2 saat içinde oldu herşey. ama 1 yıl sonra yeniden hamile kaldım ve şimdi oğlum 1 aylık. sağlıkla doğum yapabildim. sana önerim, iyi bir riskli gebelik uzmanıyla birlikte yeniden hamile kalmalısın. kaybın için sana sabırlar diliyorum, dünyanın en büyük acısı. ama umudunu asla kaybetme. ben de burada hep olumlu hikayeler arayıp durmuştum, umarım bizlerin hikayeleri sana umut olur. inşallah en yakın zamanda meleğinin kardeşini sağlıkla alırsın kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?