Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

Arkadaslar ikinci hamilelik icin siz ne kadar beklediniz.nasil dogum yaptiniz.
canım bende oğlumu kaybettim. sezeryanla doğum yaptım bana dr 6 ay bekle dedi. biz sezeryan doğumla bebeğini kaybedip yeniden hamilelik düşünenler topiğindeyiz. arkadaşlarla dertleşiyoruz. sende gel istersen.

Şimdiki durumun nedir bilgi verirsen sevinirim

Allah herkse sabır versin benimde 15 eylülde yaşayan bebeğimi aldılar.. Beyinde araknoid kist çıktı ve tahliye işlemi yapılacağı söylendİ çok zor günler Allah herkese sağlıklı tatlı eli ayağı düzgün bir bebek nasip etsin.

Şimdiki durumun nedir bilgi verirsen sevinirim
cnm öncelikle sanada çok geçmiş olsun. durumunu çok ii anlıyorum yaşayan bi bebeğe son vermek çok üzücü. ama herşeyde vardır bi hayır diyeceksin ben bunu öğrendim. bu yazıyı yazdıktan altı ay sonra gebelik gecirdik bu sefer boş gebelikti kürtaj oldum sekiz haftalık. dünyam ikinci kewre başıma yıkıldı acaba hiç bebk sahibi olamıcam diye çok düşünmüştüm. ve sonra üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim bundan öncesinde kan pıhtılaşma testi yaptırmıştım kan pıhtılaşması çıktı. üçüncü gebeğimin en başından sonuna kadar iğne ve asprin kullancık. şükür suan dünya tatlısı 3 aylık oğlum var. çok araştır ikinci gebeliğe çok ii hazırlan moralin hep yüksek olsun. rabbim birgün sanada bu duyguyu tattıracak

Canim benimde bebegim idrar yapamio bobrekler artik iflas artik kalp kafesinde iyice kuculmus en basindan beri aldir dediler bir candi sonuçta aldirmadim bakalim haftaya doğum olacak tahminen bi aksilik cikmazsa hakkimizda hayirlisi ama neler çektim ve cekiyorum hakkimizda hayirlisi

merhaba bende ilk bebeğimi 6 haftalık olmadan kaybettim.kalp atışları bile vardı ama sürekli kahverengi lekelenmem oldu.neticede evde kendiliğinden düşük oldu.ertesi gün hastaneye gittiğimde doktor rahmin temiz ,kürtaja gerek olmadığını soyledi.odadan nasıl çktığımı dışarda bekleyen hamileleri görünce içimden kopup gidenlerin haddi hesabı yok.hastane çıkışındaki merdivenlere oturup nasıl ağlama krizine girdiğimi hatırlamak bile istemiyorum.Ama Allah o kadar yüceki hemen peşine hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.Şükürler olsun ki sağ salim kucağıma aldım.şuan oğlum 9 aylık .lütfen karamsarlığa kapılmayın ve çok nette kalıp benzer konuları okuyarak psikolojinizi dahada bozmayın.Allah eğer nasip etmişse olur.İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır ve bebişlerine kavuşur

Kızlar ben de 30 eylülde 8 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığı ve gebelik bozulduğu ıcın kürtajla kaybettım maalesef... Evlat ne değişik bir seymiş daha doğmadan tanımadan bu kadar uzulebılıyormus ınsan. Allah hepımızın yardımcsı olsun...

Bu arada kızlar bu hamılelık takvımını nasıl kadırırım? Gördükçe daha cok uzuluyorum...

Merhaba eylül gülü bende sizinle aynı şeyleri yaşadım ben kızımı 26. Haftada 26 kasımda kaybettim. Bana istanbul dan doktor onerrbilirmisin...

PIHTILASMA NIZ NEDİR ACABA DEGERLERİNİ YAZARMISINIZ BU ARADA BEBEK SAHİBİ OLDUNUZMU BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM BELKİ UMUT OLURSUNUZ BANA DİYE YAZDIM

KAN PIHTILASMA DEGERİNİZ NEDİR BENDEDE KAN PIHTILASMASI VAR BENDE İĞNE KULANCAKMISIM KACLIK İĞNE KULLANDINIZ BİRDE DEGERLERİNİZİ YAZARMISINIZ

BAZI ARKADAŞLARADA SRDUM BU TOPİKTE KAN PIHTILASMA DERECENİZ NEDİR DEGERLERİNİZİ YAZARMISINIZ BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU KAN PIHTILASMASI CIKTI MTHFRA1298CHOMOZİGOT HAMİLE KALINCA İĞNEYE BASLICAM ÖNCESİNDEDE YANİ SU ANDA CORASPİN İÇİYORUM BANA UMUT VERİRİMİSİNİZ COK İHTİYACIM VAR

PIHTILASMA NIZ NEDİR ACABA DEGERLERİNİ YAZARMISINIZ BU ARADA BEBEK SAHİBİ OLDUNUZMU BENDE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM BELKİ UMUT OLURSUNUZ BANA DİYE YAZDIM
MERHABA ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GECMİŞ OLSUN BENİMDE 1 KAYBIM VAR İLK BEBEGİMİ KAYBETTİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ ŞUANDA BİR OGLUM OLDU 9 AYLIK HAMİLELİGİM BOYUNCA 0.6 İGNE KULLANDIM CORASPİRİN VEDE ZATEN SEN HAMİLE KALINCA İNŞ DOK SENİ YÖNLENDİRCEK BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE FOLİKASİT VE CORASPİRİN KULLANDIM İNŞ KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN..BENİM İLK GEBELİGİMDE DÜŞÜK OLDUGU İÇİN BANA TEST YAPMADILAR ZATEN BEBEGİMİ KAYBETTİM ARADA 3 AY SONRA HEMEN HAMİLE KALDIM DOK İSE ÖNELEM AMACLI İGNEYE BAŞLATTI BELKİDE KANIMDA PIHTILAŞMA YOKTU BELKİDE VARDI BİLEMİYORUZ ARTIK BEBEGİMİN NEDEN ÖLDÜGÜ İSE BELLİ DEGİL. NEYSEKİ ÇOK ŞÜKÜR HAMİLELİK BOYUNCA DOK. NE DERSE YAPTIM VE SONUCU GÜZEL BİR ŞEKİLDE ALDIM..İNŞ DARISI İSTEYEN HERKESE

AMİN CANIMİNŞ BEBEĞİNİ SAĞ SALİM ALIRSIN KUCAGINA ÖPÜYORUM TESEKKÜRLER

Canım sen ölü doğumdan sonraki bebeğim için ne kadar kullandın folik asit ve coraspirin kullandin...

bende bebegimi 9 aylıkken doğum esnasında sebepsiz kaybettim tekrar hamile kalmak istyorum sizin gibi umut dolu insanlara ihtiycamız var..

AMİN CNM BENDE BEBEĞİMİ KAYBETTİM ..YENİDEN DÜŞÜNÜYORUM 4 AY OLDU DR GİDECEGİM YARIN BAKALIM NE DİYECEK İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR CÜMLEMİZİ BÜTÜN MELEK ANNELERE

Arkadaslar görüyorum ki kayip yasayan çoğu arkadaş hamile evet kizlar dusuncelerinizi duygularinizi yazin hamilr kalmadan once bir test yaptirdinizmi mesela? Bizede umut olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…