Ilk bebegii kaybedip sonra dogum yapanlar,bize umut olun..

Allahrazi olsun.sagol bende soylemicem uzun bir sure sağlıklı versin rabbim herkese saol canim. Burdakilerden.baska beni anlayan yok herkesin bir derdi var rabbim dermansız dert vermesin. İnsan ister istemez korkuyo tabi. Hayırlısı insallah.

5 Kasım 2013 tarihinde ilk heyecanım İnci tanemi kaybederek melek annesi oldum, onu yaşatamadığım için çok çok özür diliyorum. Kızımın yüzünü bile göremedim çok şükür ki bir fotoğrafı var gerçekten bir melek doğurmuşum dedim.
34 haftalıkken suyum gelmesi ile derhal hastaneye gittim 2 gün doğum durduruldu ciğerleri gelişmesi için serum ve iğne yapıldı. 3.gün eve taburcu edildim ve birkaç saat sonra sancım başladığı için tekrar hastaneye gittim doğum başlamış herşey yolundaydı kalp atışları benim tansiyonum da hiç çıkmadı ta ki doğuma son saatler kala doğuma en fazla 10 dk kala plasenta ayrılması gerçekleşti ve kızım oksijensiz kaldığı için kalp atışları yavaşladı kızıma 1 saat müdahale edilmesine rağmen hayata dönmedi ve ben yüksek tansiyon nedeni ile preeklamsi geçirdim 3 gün yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verdim meğer gizli preeklamsi de oluyormuş, doktorum tekrar yaşama riskim olduğunu 6 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi. doğumdan sonra tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. sizde benim gibi aynı durumu yaşamışsınız riskli gebelik doktoru hangi tahlilleri yaptırdı ve 2. hamileliğinde hiçbir sorun yaşamadın mı? Senin hikayeni okuyunca bana umut oldun ama çok korkuyorum tekrar bu acıyı yaşamaktan...

merhaba,5 Kasım 2013 tarihinde ilk heyecanım İnci tanemi kaybederek melek annesi oldum, 34+5 normal doğum yaptım benim herşey normal görünüyordu ta ki doğuma son dakikalar kala plasenta ayrılması ile bebeğimi kaybettim, bende ardından preeaklamsi geçirdim ve 3 gün yoğun bakımda kaldım dr um 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi kontrollerimi yaptırdım bir şey çıkmadı bir de bana dahiliye ye git baktır dedi yakında onun içinde gideceğim sen de gittin mi başka herhangi bir tahlil yapıldı mı?

cnm benım bebeğim melek olalı 9 ay oldu geçen ay da 6 haftalık düşük yaşadım... Bu ayi çinde testler yaptıracağım pıhtı vb. Bakalım hayırlısı

patolojıde benle ılgılı bır sorun çıkmadı. bebek sağlıksız olduğunda yaşanıyomus bu durum

geçmiş olsun canımbir şey soracaktım..pıhtılaşma testi yaptırdın mı?patolojide sadece bebeğe bakılmıyor mu?ben yanlış mı biliyorum acaba..bende sadece bebeğime bakıldı 4,5 aylıktı bir şey çıkmadı normalmiş bebeğim..ben de bir kaç test yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum doğrusu..bu pıhtılaşmada genetik faktörü var mı yani annede yoksa yine de biz de çıkabiliyor mu v.s. okuyan başka arkadaslar lütfen biliyorsanız cevap yazın.. yoruldum bunları düşünmekten çok acı..kendimi toparlamaya çalışırken hep aklımda sorular..Allah hepimize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı doğacak bir bebek nasip etsinn..

cnm bugun ben araştırma hastanesine gıttım tum pıhtılaşma genetık vb testlerı yaptırdım sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış... patolojı sonucu için aradık olumsuz bısey çıkmadı dedı doktor. annede problem yok dedı

bende 13 ocakta 27+4 haftalık kuzucumu kaybettim kızım kanatlandı melek oldu yorumları okudumda yavrusunu kaybeden her anne hemen yeniden gebelik düşünüyo bende kaybettiğim günden beri tek düşüncem bian önce gebe kalıp kızımın kardeşini sağlıkla kucağıma almak bunun için kızımdan özürdiliyorum onun yeri çok ayrı bende o benim ilk göz ağrımdı annesinin kuzusuydu ama melek oldu benim kuzum bikerecik öpemeden kokusunu ciğerime çekemeden pamuk saçını okşayamadan gitti benim ciğerim yandı şimdi 48 gün oldu gideli ağlamalarım azaltı tabi ama gün geçtikçe özlemim artıyo oysa ne heyecanla ne hayallerle bekliyoduk kızımızı ... kaderde buda varmış bugün güzel kızımın mezarına rengarenk çiçekler ektik kızımın mezarını süslemekte varmış kaderimizde...40 dolunca doktora gittim kontrole herşey yolunda dedi rahmim toplanmış ilk adetimide olmuştum normal doğum yaptığım için 3 ay beklemen yeterli dedi ama benim hiç sabrım yok hiç korunmucam Allaha sığınıyorum rabbim hayılrlı olanı eylesin bidaha yaşatmasın sağlıklı evladı nasip etsin inşallah bu durumu yaşayan herkeze tez zamanda kucaklarımız bebişlerle dolsun acımız dinsin azda olsa ...

Ben ilk gebeligimde düşük yaptım. Sonra yine hamile kaldım erken doğdu nefessiz kalıp öldü. Daha ddokuz ay oldu acim çok taze. Şimdi yine hamiş olduğumu öğrendim umarım bu defa çocuğum olur onu büyütürüm...

ben 3 defa düşük yaptım bebekler hep 2-3 aylıkken düştü. araştırdık kan pıhtılaşması çıktı. kleksan 06 kullandım. şimdi 11 aylık dünyalar güzeli sümeyyem var. Allah yar ve yardımcınız olsun. kesinlikle ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim dualarınıza cevap verecektir.

Merhaba arkadaşlar,

Yazılarınızı en başından teker teker okudum. Daha 2 Hafta önceye kadar 2014 Ekim anneleri bölümüne yazarken, şimdi buradayım. Hepsi nasip kısmet. Kimse kendini suçlamamalı, yiyecek ekmeği varsa sağ salim doğuyorlar zaten. Dışarıda hamile ve bebek görüp üzülenlere gelince, ben de geçen haftadan beri aynı şey için sorguluyorum kendimi. İçim buruluyor ama sonra kendime kızıyorum acaba bencillik mi yapıyorum diye, Allahım affet diyorum. Sonra şu şekilde düşünmeye başladım, hamileler her halinden belli de, kimler bebeklerini kaybetti, kimler hamile bile kalamıyor bilemeyiz. Ya da kimbilir belkide o bebeği kucağına alana hepimizden büyük sıkıntılar çekti.
Ben de geçen hafta 9+3 bebeğimin kalbi durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum. Sürekli lekelenmelerim vardı. Kendimi hamile değil, hasta gibi hissediyordum zaten, progestana başlattı doktorum. Hazır hissetmediğimiz halde 'nasılsa hemen olmaz' diyip eşimle korunmayı bıraktığımız 2. ay oldu ve yurt dışında çok soğuklarda kilometrelerce yürüdüğüm seyahatten döndüğümde öğrendim. Çok şaşırdım ve 12. haftaya kadar çok yakınlarım dışında kimseye sölememeye karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım. Olmadı da zaten. Hatta genetiğe yollamadım bile, tek düşük tıpta normal sayılıyormuş zaten. Bundan sonra hamilelik öncesi daha dikkat edicem, bu dersi aldım. Pıhtılaşma vardır diye coraspin ve folik kullanırız dedi doktor bundan sonraki için. Şimdi 3 ay beklemem gerekiyor. Allah hepimize sabır versin.

bende bebeğimi 28 haftalıkken preeklemsi yüzünden 25 ocakta kaybettim. içim çok yanıyo. her sayfada umut aradım bebeği melek olup tekrar sağlıkla kucağına alanlara hayranlıkla baktım. inş bende kucağıma alacam. oğlumun kardeşleri gelecek dünyaya

Tüm melek anneleri geçen sene bu zamanlar ilk oğlumu kucagıma alacagım günlerdi ama olmadı çok acı çektim burda aradım umudumu hep sordum okudum şimdi sıra bendeymiş umut olmak için ilk oğlumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ve saglıkla oğlumu kucagıma aldım hemde ilk bebeğimle eş zamanlı büyüttüm onu korkarak endişeyle doğumda bile onu görene kadar hüngür hüngür agladım dua ettim tüm melek anneleri için dua ettim Allahım hepiniz acısını yeni bir evlatla dindirsin iyişallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar.bende bebeğimi kaybettim.6+4te kalp atışını duymuştuk.1 hafta sonra olağan kontrole gittiğimde kalbi atmıyordu.7+5 olması gerekirken 6+6 da kalmış büyümesi.3 doktora gittim 3. doktorda kürtaj oldum ayın 13ünde.
ilk gebeliğimdi ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım.ve şimdide 2 adeti görüp sonra tekrar denemek istiyorum.ama bu süredede buna neden olabilecek ihtimalleri öğrenmek istiyorum.nasıl bi yol izlemeliyim bilgilendirirmisiniz beni

merhabalar..hep kendi kendime sözler vermiştim burda kötü şeyleri paylaştığım gbi bir gün iyi şeyler de paylaşıcam die..o günler geldi çok şükür..ben de bugüne kadar yorum yaptığım her topiğe başımdan geçenleri yazıp umut olmak istedim..o yüzden en başından paylaşıcam yaşadıklarımı..ilk gebe kaldığımda lekelenmeler kanamalarla 10. haftaya kadar geldim.sonra bebeğimde ense kalınlığı tespit edildi..sıvı alındı..trizomi 18 olduğu ve yaşamıycağı anlaşıldı..fakat kürtajı istemedim 20.haftaya kadar bekledim..dedikleri oldu karnımda öldü meleğim..sonrası suni sancıyla düşük..korunma..5 ay sonra yeniden hamile kaldım..ikili testimiz falan yapıldı..herşey güzelken 16. haftada bir sabah aniden suyum geldi..sonrası yine suni sancıyla düşük..yine korunma dönemi..6 ay sonra tekrar hamile kaldığımda ilk işim iyi bir doktor bulmaktı..doktorum ikincide suyum geldiği için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ve 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı sonra devamlı yatak istirahati..devamlı derken cidden devamlı..sadece tuvalet ve banyo için kalkıodum ayağa..imkansız gbi geliyo önce ama sonra alışıyo insan :) bu dönemin zorluğunu anlatmama bile gerek yok..ilaçlar iğneler..yeri geldi hastanede yattım..vs.nihayet 38.haftaya geldiğimde dikişlerim alındı.ve sezaryenle aldım oğlumu kucağıma..yaşadığım tüm acılara tüm üzüntülere değdi sonunda..bugün oğlum bir aylık ve sünnetini bile oldu : allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..size bunları böyle detaylı yazdım çünkü eminim bir yerlerde benm gbi benm asla bebeğim olmıycak die düşünüp kahrolan bi sürü insan var..size sesleniyorum..umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin..bugün ya da yarın o bebek size gelecek..önce kendinizi buna gerçekten inandırın..allahımın yanında zor die bişe yok..günü geldiğinde allahım hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun..kimseyi evladıyla sınamasın rabbim..

cnmm yaşadıkların çok zorrr iki kere aynı acıyı yaşamak kadar zor ALLAHIM MÜKAFATINI VERMİŞ ŞÜKÜRLER OLSUN bende üç tane yavrumu kaybettim üçüz hamileydim 5 aylıkken birinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırdılar verdiklerini ilaç ikizi olan diğer oğlumuda etkiledi ve ikinci yavrumuda 21. haftamda kaybettim ve tek sağlam yavrum ve karnımda iki ölü yavrumla 31. haftaya kadar geldim ve bir sabah suyum geldi ve sezeryanla doğum yaptım ve yavrum yusufum 10 gün ancak yaşayabildi küvezde ve melek oldu oda kardeşlerinin yanına uçtu gitti beni bırakıp gittiler 9 ay oldu acım dinmiyor bitmiyor ancak tekrar anne olursam ALLAHIM tekrar yaşatırsa düzelirim ALLAHIM bana ve bnm gibi yavrularını kaybeden annelere babalara sabır dayanma gücü versin ve acılarını unuttursun güzlerini güldürsün inşallahhh

yaşananları unutmak mümkün değil ama umudumuzu kaybetmemelyiz..birgün öyle ya da böyle kucağımız dolduğunda bütün yaşananlar boş gelicek..herşeye değicek..rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin dilerim isteyen bütün kadınlara..inşallah güzel günler görürsün sen de..

saol cnm ALLAHIM razı olsun ancak seni ben beni sen anlarım yaşamayan bilemez maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…