evet 2. de doktor vermişti ama kullanmamıştım..canım bu son gebeliğimde hamile olmadan 1 ay önce folbiole başladım..eczaneden gidip kendim aldım..sonuçta bütün doktorlar öneriyor..birde hafif kan pıhtılaşma problemim olduğu için coraspin başladım..herşeye dikkat ettim..hiç kendimi yormadım..tabii bunlar sebep..Allah ömür verdikten sonra..ama doktor kontrolünde olman en iyisi..ben 4. de doktora gittim ama eşim ve benden başka kimse bilmiyordu bebeği..3 ay kimseye söylemedik..hatta annem doğuncamı söyleyecektiniz diye kızdı..:)
seni çok iyi anlıyorum yine aynı şeyler başıma gelecek diye korkuyorsun..ama dediğim gibi nasip Allah o bebeye ömür vermişse ne olursa olsun yaşar..sen moralini hep yüksek tut..Bu sefer inşallah olacak de...Allah yardımcın olsun..
ben bebeğim 34 haftalık kaybettim. plasentanın erken ayrılması sonucu. 2 saat içinde oldu herşey. ama 1 yıl sonra yeniden hamile kaldım ve şimdi oğlum 1 aylık. sağlıkla doğum yapabildim. sana önerim, iyi bir riskli gebelik uzmanıyla birlikte yeniden hamile kalmalısın. kaybın için sana sabırlar diliyorum, dünyanın en büyük acısı. ama umudunu asla kaybetme. ben de burada hep olumlu hikayeler arayıp durmuştum, umarım bizlerin hikayeleri sana umut olur. inşallah en yakın zamanda meleğinin kardeşini sağlıkla alırsın kucağına.
maşallah cnm .. içime umut doğdu şu an.. çok zor günler yaşadım yaşıyorum.. inşallah ben de yeniden hayırlısıyla yenıden hamıle kalır sağ salim bebğimi alırım bu kez kucağıma... ben otopsi felan yaptırmadım yanı sebebı dekolman plesanta dendi.. eş önce ayrılmış sebepsiz oluyormus en çok ve çok az rastlanan bı olay.. diğer gebelik için bişey yapmaya gerek yok dedı bı kaç doktora gıttım.. sadece folık alıorum 3 aydır o kadar. senınle ne olur görüşelim buradan ya da başka turlu çok ihtiyaacım var buna... nerede oturuosun
merhaba,5 kasım 2013 tarihinde ilk heyecanım inci tanemi kaybederek melek annesi oldum, 34+5 normal doğum yaptım benim herşey normal görünüyordu ta ki doğuma son dakikalar kala plasenta ayrılması ile bebeğimi kaybettim, bende ardından preeaklamsi geçirdim ve 3 gün yoğun bakımda kaldım dr um 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi kontrollerimi yaptırdım bir şey çıkmadı bir de bana dahiliye ye git baktır dedi yakında onun içinde gideceğim sen de gittin mi başka herhangi bir tahlil yapıldı mı?
cnm benım bebeğim melek olalı 9 ay oldu geçen ay da 6 haftalık düşük yaşadım... Bu ayi çinde testler yaptıracağım pıhtı vb. Bakalım hayırlısı
Allah sabır verisin canım, peki düşük sebebin neymiş onun için bir şey söylemediler mi?
patolojıde benle ılgılı bır sorun çıkmadı. bebek sağlıksız olduğunda yaşanıyomus bu durum
geçmiş olsun canımbir şey soracaktım..pıhtılaşma testi yaptırdın mı?patolojide sadece bebeğe bakılmıyor mu?ben yanlış mı biliyorum acaba..bende sadece bebeğime bakıldı 4,5 aylıktı bir şey çıkmadı normalmiş bebeğim..ben de bir kaç test yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum doğrusu..bu pıhtılaşmada genetik faktörü var mı yani annede yoksa yine de biz de çıkabiliyor mu v.s. okuyan başka arkadaslar lütfen biliyorsanız cevap yazın.. yoruldum bunları düşünmekten çok acı..kendimi toparlamaya çalışırken hep aklımda sorular..Allah hepimize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı doğacak bir bebek nasip etsinn..
merhabalar..hep kendi kendime sözler vermiştim burda kötü şeyleri paylaştığım gbi bir gün iyi şeyler de paylaşıcam die..o günler geldi çok şükür..ben de bugüne kadar yorum yaptığım her topiğe başımdan geçenleri yazıp umut olmak istedim..o yüzden en başından paylaşıcam yaşadıklarımı..ilk gebe kaldığımda lekelenmeler kanamalarla 10. haftaya kadar geldim.sonra bebeğimde ense kalınlığı tespit edildi..sıvı alındı..trizomi 18 olduğu ve yaşamıycağı anlaşıldı..fakat kürtajı istemedim 20.haftaya kadar bekledim..dedikleri oldu karnımda öldü meleğim..sonrası suni sancıyla düşük..korunma..5 ay sonra yeniden hamile kaldım..ikili testimiz falan yapıldı..herşey güzelken 16. haftada bir sabah aniden suyum geldi..sonrası yine suni sancıyla düşük..yine korunma dönemi..6 ay sonra tekrar hamile kaldığımda ilk işim iyi bir doktor bulmaktı..doktorum ikincide suyum geldiği için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ve 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı sonra devamlı yatak istirahati..devamlı derken cidden devamlı..sadece tuvalet ve banyo için kalkıodum ayağa..imkansız gbi geliyo önce ama sonra alışıyo insan :) bu dönemin zorluğunu anlatmama bile gerek yok..ilaçlar iğneler..yeri geldi hastanede yattım..vs.nihayet 38.haftaya geldiğimde dikişlerim alındı.ve sezaryenle aldım oğlumu kucağıma..yaşadığım tüm acılara tüm üzüntülere değdi sonunda..bugün oğlum bir aylık ve sünnetini bile oldu :allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..size bunları böyle detaylı yazdım çünkü eminim bir yerlerde benm gbi benm asla bebeğim olmıycak die düşünüp kahrolan bi sürü insan var..size sesleniyorum..umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin..bugün ya da yarın o bebek size gelecek..önce kendinizi buna gerçekten inandırın..allahımın yanında zor die bişe yok..günü geldiğinde allahım hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun..kimseyi evladıyla sınamasın rabbim..
cnmm yaşadıkların çok zorrr iki kere aynı acıyı yaşamak kadar zor ALLAHIM MÜKAFATINI VERMİŞ ŞÜKÜRLER OLSUNbende üç tane yavrumu kaybettim üçüz hamileydim 5 aylıkken birinin gelişmediğini öğrendim ve sonlandırdılar verdiklerini ilaç ikizi olan diğer oğlumuda etkiledi ve ikinci yavrumuda 21. haftamda kaybettim ve tek sağlam yavrum ve karnımda iki ölü yavrumla 31. haftaya kadar geldim ve bir sabah suyum geldi ve sezeryanla doğum yaptım ve yavrum yusufum 10 gün ancak yaşayabildi küvezde ve melek oldu oda kardeşlerinin yanına uçtu gitti beni bırakıp gittiler 9 ay oldu acım dinmiyor bitmiyor ancak tekrar anne olursam ALLAHIM tekrar yaşatırsa düzelirim ALLAHIM bana ve bnm gibi yavrularını kaybeden annelere babalara sabır dayanma gücü versin ve acılarını unuttursun güzlerini güldürsün inşallahhh
yaşananları unutmak mümkün değil ama umudumuzu kaybetmemelyiz..birgün öyle ya da böyle kucağımız dolduğunda bütün yaşananlar boş gelicek..herşeye değicek..rabbim en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin dilerim isteyen bütün kadınlara..inşallah güzel günler görürsün sen de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?