- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
kizlar dun tahlil sonucum cikti. kromozom bozuklugu yokmus ama kan pihtilasmasi cikmis. tahmin etmistimcuma gunude esimin sonuclari cijacak haftaya da gidecegiz doktora.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başın sağolsun canım bende pazartesi günü kürtaj oldum hala kanamam devam ediyor 9+5de kalbi durmuş düşük olmadı pazartesi sonuçlar çıkacak merakla bekliyorum
ins temiz cikar tatlim. sagol seninde basin sagolsun. kanaman 40 gun surebilir korkma olurmu lohusa gibisin suan . dikkat et kendine. usutmemeye bak. agir kaldirma sakin 5 kilodan fazla.
evet canım haklısın loğusa gibiyim biraz ev işi yapınca kıp kırmızı kanamam başlıyor(( ama ne yapayım kafayı dağıtmak için ev işi yapayım diyorum of ne zor allahım yardımcımız olsun. sende kendine dikkat et inşallah karnımızdaki boşluk bir an önce dolar
Az önce patoloji sonucumu aldım. Doktor hiç bilgi vermedi sonuç temiz dedi başkada açıklama yapmadı sinir oldum. Sonuçta söyle yazıyor anlayan varsa cevap yazabilir misiniz kızlar?
Kesitlerin incelenmesinde kan ve fibrin kitleleri arasında desidual doku örnekleri ve immatür koryon villusları gözlenmektedir. Desidua stromasında tek sıralı prizmatik epitelle döşeli endometrial glandlar mevcuttur.
Bu ne demek şimdi kızlar???
benimki dahada farkliydi hmm bilmem ki yanlis bilgilendirmek istemem tatlim ama temizze temizdir o yuzden demistir doktorun niye yalan soylesin bitanem. bence sen kuruntu yapiyorsun. zaten bebeklerin patoloji sonuclari pek bir anlam ifade etmez. dkktorum bana dediki istersen onlarada genetik inceleme yaptiralim ama bosunq para vermis olcaksiniz ben hic tavsiye etmem patalojik sonuc yeterli olur. onemli olan annedeki genetik arastirma demisti. sen yaptirdinmi canim
yok canım yaptırmadım sadece patolojiye gitti. benim ve eşimdeki genetik araştırma için ne yapmam gerekiyor?
eger 3 dusugun varsa universte hastahanesine basvur canim ucretsiz yaptir ama yoksa 3 dusuk yaptim die yalan soylersende yapiyorlar nede olsa arastirmiyor adamlar. ama sonuclar gec cikiyor sanirim. yada 500 liraya filan ozel hastahanede yaptirabilirsin. kan veriyorsunuz 15 gune cikiyor sonuclar doktorda ona gore tedavi veriyor.
canım benim hem yaşım küçük 24 yaşındayım hemde daha evleneli 1 yıl oldu 3 düşük desem inanırlar mı hiç yalan söylemeyi beceremiyorum of
inanirlar canim inanilmayacak bir yani yok bi senede 5 dusuk yapan bile var emin ol
tamam canım cuma günü öyle söyleyeyim bakalım inşallah inanırlar teşekkür ederim
canlar oncelıkle hepınızın bası sag olsun meleklerımız canlarımız bızım cennette gul kokulularımız benımde 8 haftalıkken kalp atısları durmus fakat bız 10 haftalıkken dr kontrolunde ogrendık 2 hafta once durdugunu sok olmustum dr beebgın senı cok sevmıs kı senı zehırlememıs dedı normalde ya dusuk yada benı zehırlemesı gerekırmıs dr o sozu benı cok etkılemıstı ve hala dusundukce aglarım kurtajla alındı melegım aradan gecen3 aylık korunma suresınden sonra 4 aylık calısmasonunda tekrar bebek dusunduk ve sukurler olsun hamıle kaldım ve sımdı 2.5 yasında kızım var sıze tavsıyem tekrar hamıle kaldıgınızda kaybederım korkusunu yasamayın ben cok yasadım sureklı beynım acaba kaybedecekmıyımdı 2. hamılelıgımde baska dr gıttım ve yasadıklarımı anllattım her seferınde nasıl bebegımı yasıyor mu dıyordum dr benı cok guzel motıve ettı rahmıne canı veren allah bızde sımdı gelısımıne bakıyoruz kaybetme duygusu artık dusunme hayatını bebısının hayalını kurarak yasamaya bak dedı ve elım sureklı karnımda onunla konusarak zaman gecırdım ve allah a cok dua ettım kendınızı strese sokmayın allah tan saglıklı ve hayırlısı ne zmaansa o zaman olmasını ısteyın ne olur arkadaslar tekrar uzulmeyelım meleklerımız unutulmuyor aradan 4 sene gecmesıne ragmen hala ultrason resımlerıne bakıp aglarım melegımın bende burda atlattım o gunlerımı ve hala da burdayım sımdıde rabbım nasıp ederse mart gıbı 2. bebıs dusunuyoruz hepınızın hayırlı haberlerını beklıyorum allah a emanet olun...
canim benim ne de guzel motive ettin. inan ayni seyleri yasamisiz. 1 ay karnimda durmus. doktorlar iyiki zehirlenmedin mucize bu dediler. simdiyse cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan. korunma donemimiz bitti. eylul sonu gibi de calismalara baslamak istiyoruz.
cok sukur yuzunde gulumseme yaptıysam unutma gun gelıcek bızde meleklerımıze kavusucaz sakın uzulme sımdı yoluna bak gelıcek yavrunu dusun bol bol dua et calısmalarda basarılar dılerım :) ve sonunda
canlar oncelıkle hepınızın bası sag olsun meleklerımız canlarımız bızım cennette gul kokulularımız benımde 8 haftalıkken kalp atısları durmus fakat bız 10 haftalıkken dr kontrolunde ogrendık 2 hafta once durdugunu sok olmustum dr beebgın senı cok sevmıs kı senı zehırlememıs dedı normalde ya dusuk yada benı zehırlemesı gerekırmıs dr o sozu benı cok etkılemıstı ve hala dusundukce aglarım kurtajla alındı melegım aradan gecen3 aylık korunma suresınden sonra 4 aylık calısmasonunda tekrar bebek dusunduk ve sukurler olsun hamıle kaldım ve sımdı 2.5 yasında kızım var sıze tavsıyem tekrar hamıle kaldıgınızda kaybederım korkusunu yasamayın ben cok yasadım sureklı beynım acaba kaybedecekmıyımdı 2. hamılelıgımde baska dr gıttım ve yasadıklarımı anllattım her seferınde nasıl bebegımı yasıyor mu dıyordum dr benı cok guzel motıve ettı rahmıne canı veren allah bızde sımdı gelısımıne bakıyoruz kaybetme duygusu artık dusunme hayatını bebısının hayalını kurarak yasamaya bak dedı ve elım sureklı karnımda onunla konusarak zaman gecırdım ve allah a cok dua ettım kendınızı strese sokmayın allah tan saglıklı ve hayırlısı ne zmaansa o zaman olmasını ısteyın ne olur arkadaslar tekrar uzulmeyelım meleklerımız unutulmuyor aradan 4 sene gecmesıne ragmen hala ultrason resımlerıne bakıp aglarım melegımın bende burda atlattım o gunlerımı ve hala da burdayım sımdıde rabbım nasıp ederse mart gıbı 2. bebıs dusunuyoruz hepınızın hayırlı haberlerını beklıyorum allah a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?