ilk bebeğim... o beni bırakıyor, ben onu tutamıyorum...

kahvekolık gecmiş olsun canım üzülmemek elde değil biliyorum bende mayıs ayında 3 aylıktı bebegim kalbi durdu kontrole diye gittim öldüğünü ögrendim bende agladım sızladım o kadar başka elden gelen bişey yok du et canım rabbim sana hz. eyübün sabrını versin inş. yine bebeğin olu üzme kendini toparlanmaya bak canım

Allah sana da sabır versin..
Çok acı,senin düşüklerinin sebebi neymiş duruşah
çok tşk ediyorum arkadaşlar...gerçekten çok zor bir yıl geçirdim...en son gittiğim prof. endometriumdan parça aldı ve patalojiye gönderdi...sonuçta polip olduğu ortaya çıktı...polipler byle bişeye neden olabiliyormuş...kısırlık nedeniymiş...poliplerden kurtulduktan sonra bir kere regl oldum...şu an 5 haftalık hamileyim ama hiçte emin değilim...her an kırmızıları bekliyorum...çnkü bu duruma çok alıştım...her seferinde hamile kaldığımı sandım ama değilmişim...1 hafta sonra kese ve kalp atışı için gideceğim...rabbim görmeyi nasip eder inşallah...benimde ilk değerim 156 idi...ama kimyasal gebelik dedi doktorum...aslında değerin güzel çıkmış canım ama nasip değilmiş demekki canım...üzülme nolur

Yine hamilesin ne güzel
Sen umutlanmıyorsun anlıyorum kendini hazırlamamak için ama inş olur ya..
bin türlü hastalık var ya,kadın olmak ne zor.
Allah korusun karnındaki evladını duruşah,2011 sana pembebeyaz bir bebek getirsin

Kahve lütfen ama.
Hala kendini suçluyorsun.
Büyük falan konuşmadın her aile bebeğin vaktini kendi düzenine göre ayarlar ne var bunda.
Kendine yüklenmekten vazgeç,bu hemen hemen her kadının başına gelebilecek ama elbette insanı yaralayan bir durum.
doktora ne zaman gideceksin..?

polip temizlenmiş ama yüreğini ferah tut. biliyorum bende bi daha hamile kalırsam inanamayacağım heralde. galiba bunu herkes yaşar. ama sen öğrenmişsin sebebini ve tedavini olmuşsun. uzanma istirahat et. çok dikkat et inşallah tutunur sana. yada progesteran vermedi mi doktorun?

canım sana da büyük geçmiş olsun ben bir haftada nasıl bağlandım ona ki senin tam 3 ay, kalbini duydun, resmini gördün. tahmin edebiliyorum. eskiden bilmezdim anlamazdım ama bugün öğrendim nasıl bişey olduğunu. herkes için dua ediyorum Allah sağlıklı gebelik ihsan etsin.

duruşah, ben seni soğan topiğinden mi hatırlıyorum? :s

biliyorum çok saçma ama düşünmeden edemiyorum. belki zamanla değişirim.
akşam beta hcg yi getirecek eşim, yarında muayene olcam.:18:

oyyy kahvem beniiiiiiiiiimmmmm inan daha yeni gördüm bunu canım yaaa
zaten arkadaşlarımız söylenebilecek herşeyi söylemişler sana bak
hiç birimizin Allahın işine karışma gibi bi yetkisi yok
bak canım benim biliyosun efenin hamileliği de çok sorunluydu anlatmıştım sana hani mucizem diyodu doktorum ona
sana küçük bişe anlatayım
biliyosun yıllardır bi hastalıkla uğraşıyorum ben
bi tür virüs şimdi burdan söylemeyeyim
efe2,5 yaşındayken apar topar fıtık ameliyatı olmuştu
ben bu ameliyat sonrası tam oh nefes aldım derken efenin kanında da bendeki virüsün olduğunu öğrendim
dünya başıma yıkıldı sanki
doktorlar kan almalar ve biz hatayı nerde yaptık diye paraladım kendimi çünkü bütün önlemler alınmıştı
ve ne öğrendim biliyomusun
hani efe erken doğmasın diye gecelerce yalvarıyordum ya Allahıma.ve ben aylarca hep yattım ayından önce gelmesin yeterki azıcık kilo alsın diye kilo bile almıyordu çünkü
meğerse son 9. ayından sonra yani doğuma bi iki hafta kala bebek alıyormuş anneden bu mikrobu
e şimdi ben ne düşündüm aynı senin gibi saçma sapan bi düşünce ben Allahın işine mi karıştım
şimdi saçma diyorum çünkü belki de o kiloyla doğsa bu sefer de bebek ölümü olucaktı Allah korusun
ama ben napıyodum 8. ayına girmeme rağmen illa 9. ay dolsun diye resmen kendimi paralıyordum
şimdi hangisinin daha hayırlı olucağını kim bilecek? tabiki de yüce Rabbim.
şimdi biz efenin 3 ayda bir kan kontrolünü yaptırıyoruz hala
şükür bi sorun yok şimdilik yakında ilacı çıkar diyorlar doktorlar.inşallah tek umudum bu çünkü şimdi değil ama hayatının bi evresinde muhakkak aktifleşir yazıyor heryerde bu mikrop.inşallah bu dereceye gelmeden çıkar ilacı da bunları yaşamayız biz de
yaa kahvem arkadaşların da dediği gibi muhtemelen sakat bi gebelikdi daha geçen hafta televizyonda bi prof söyledi
ilk bebek genelde sorunluysa eğer düşermiş diye.bu yüzden sadece giden bebeğine üzül evet ama lütfen sakın kendini suçlama.çünkü bu tamamen hormonlarını etkiler ve rahmin kendini bu şekilde hazırlar.sen çok çok iyi bi anne olucaksın buna eminim seni uzun zamandır tanıyorum biliyosun.sadece olması gerekiyodu diye düşün
acın çok taze inan bu seni bi süre sarsıcak ve heerkesin her dediği boş gelicek beni siz anlıyamazsınızki nerden bileceksiniz yaşadığım duyguyu diyceksin belki..
ama şükür sen sağlıklısın eşin sağlıklı. inşallah Rabbim en doğru zamanda sana tekrar bu duyguyu en güzel şekilde yaşatıcak kahvem
uzun oldu biliyorum ama sen benim en iyi dostlarımdan birisin burdaki o kadar da olsun demi

Son düzenleme:
kahvemmmmmmm
benim şimdi gördüm bitanem

herkes herşeyi söylemiş

sadece zamana ihtiyacın var
insanlar nelere alışıyo neleri kaybediyo dimi
sende bunun üstesinden gelecek güçlü bir kadınsın

(sen biraz kendine gel ben sana 2 tane özlü söz söylerim taaammı kızlara deme ama)

kahveem herkes çok haklı şeyler söylemiş ama biliyorum ki ateş düştüğü yeri yakar söylenenlerin çoğunu takmıycaksın.. seni çok iyi anlayabiliyorum ben bi yıl içinde kocamı kaybettim bak, hergün çocuklarımı kaybetme korkusunu yaşadım çünkü benim anne olma şansım sadece onlara bağlıydı allaha şükürler olsun ki senin mutlu bir evliliğin seni çok seven bir kocan var sıkmayın canınızı yine olur.. benim kuzenim bi düşük yaptı daha sonra 9 aylık çocuğu karnında öldü böyle kötü örnekler çok yani anlayacağın ama önemli olan dik durup sonuna kadar gitmek canım..

canım sana da çok geçmiş olsun. kaçıncı haftada düştü peki? dış, kimyasal?

sende sagol canım... benim ilk kan tahlilim 260 cıktı ama kahverengi lekelenmelerim vardı doktorum düşük tehliken var yatcaksın hic kalkmıycaksın dedi sonrada düştü zaten benimki kimyasal gebelikmiş...

kahvemmm,sütlü kahvem,tatlı kahvemm canın sağolsun bacımm,
hayırlısı böyleymiş ,çok üzüldüm gerçekten,Rabbim hayırlısıyla yeni bebişlerle sevindirsin seni ve tüm bekleyenleri,ne olursun çok üzülme bacım,güçlü ve sağlıklı olmanı dilerim

kac haftalik veya ayliktin ? cok gecmis olsun rabbimizden hayirlisi insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin

leyleğim canım arkadaşım Allah razı olsun uzun uzun anlatmışsın. A dan Zye haklısın. ben hamile kalmadan öncede kah bu siteden kah başka yerlerden okurdum bilirdim bunları. ama öyle bi bunalıma girdim ki düşük bile sayılmayan normal bir durum beni bu kadar sarstı. belkide abartıyorumdur ama elimden bişey gelmiyor. duygularıma gözyaşlarıma halim olamıyorum. şimdi tek dileğim sorunsuz bi şekilde atlatmak ve kimyasal olması.

her işte bir hayır rvardır.bunu sakın unutma arkadaşım...asla hiçbirşey için de bu kadar yıpratma ne kendini ne eşini ne de çevrendekileir. herşeyden önce kendini düşün öncelkikli olan sneın sağlığın gerisi zamanla gelir. yeterki herşeyin hayırlısı olsun!

tatlım benim hep demişimdir sen çok güçlü bi kadınsın. Allah evlatlarını sana bağışlasın, çektiklerinin mükafatını fazlasıyla versin inşallah. evet derler ya beterin beteri var, tam doğuracakken yada henüz doğmuşken kayıp yaşayan anneler var, inşallah kimse yaşamaz bunları. benimkiyle kıyaslanmaz evet ama ucundan da olsa anlıyorum onları. daha dün sabah olduğu için mantıklı düşünemiyorum, konuşamıyorum. ki ben zayıf bi insanımdır, en ufak şeyde hemen yıkılırım, etkisinden çıkamam.

sende sagol canım... benim ilk kan tahlilim 260 cıktı ama kahverengi lekelenmelerim vardı doktorum düşük tehliken var yatcaksın hic kalkmıycaksın dedi sonrada düştü zaten benimki kimyasal gebelikmiş...
işin tuhafı bana doktor yat falan demedi. kanama başladı diyorum normaldir diyor adam. ne ilaç ne istirahat vermedi. sağlıksızsa düşecektir dedi, kan ver dedi bu kadar inşallah sağlıklı gebelikler yaşar, sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi. sen etkisinden ne zaman çıkabildin? bu psikoloji hormonlarımdan da mı kaynaklanıyor sıfırlanınca bi nebze düzelirmiyim acaba?

sağol ablacım dualarını eksik etme olur mu?

kac haftalik veya ayliktin ? cok gecmis olsun rabbimizden hayirlisi insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin
teşekkür ederim canım yaşasaydı 6 haftalık olacaktı belki kalp atışlarını duyardık bu hafta

çok teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş evet

Son düzenleme:
dünkü beta hcg 510 çıkmış. düşüşe geçmişim yani. dr bu tablonun kimyasal olduğunu söylemiş. 2 günde bir tekrarlayacakmışım, yarısı kadar inmesi lazımmış. bilenler söyleyebilir mi, kanama sıfırlanasıya kadar devam mı edecek? bir sonraki adeti yine eski düzeniyle mi olacağım?

canımm hiç güçlü değilim ki ben. en ufak şeyin etkisinden uzun süre çıkamam bunu nasıl unuturum Allah bilir. hormonların etkisi de bi taraftan tabi...

sabah uyandım ilk işim elimi karnıma atmak oldu. başladım ağlamaya tabi

inşaallah sumağım canım benim
saat kaç olmuş gözlerim uyuyor, beynim uyanık.
dün de sabaha karşı uyuyabildim gidip yatayım bari iyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…