ilk bebeğim... o beni bırakıyor, ben onu tutamıyorum...

Canımm kahvemmm herkes seni ne çok sevyor bak benim bişi sölememe gerek kalmamıs herkes dile getirmiş yüreğimdeki düşünceleri sen sağ ol var ol bebeğini de alırsın inşaallah en yakın zamanda ... bak biz neler yasadık neler gördük bi süre sonra bunlarıda yasadık diyeceğiz leyleğimin bitmez tükenmez misafirleri amancianın hali dimimin maceraları benim ask serüvenlerim her seyi yasadık herseyi çok istiyordun üzülme desemde senin için farketmeyecek elinde değil çünkü biliyorum ama biraz olsun yalnız olmadığını bil ve moralini yüksek tut olurmu kuzuucum çok seviyoruz seni çoookkkk
(bak işim başımdan aşkın aklımı sende bırakma benim )

çok üzüldüm geçmiş olsun kahvekolik ben seni topiklerden biliyorum hamile kaldığını da sonradan görmüştüm çok sevinmiştim ama kısa sürmüş sevincin ben de ekim sonunda hamileliğimi öğrenmiştim ama bebeğim 10 haftalık olacakken kalbi durdu hiçbir sorun yoktu kanama ağrı sızı vs. birden bire oldu yani kürtajla alındı bebeğim 10 aralıkta ve ilk adetimi 29 gün sonra oldum şimdi adetim bitti 2 gün sonra kontrole gideceğim durumuma bakılacak korunmayacağım çünkü Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin:97: 1 hafta çok üzüldüm dediğin gibi yatağa girdiğimde ve sabah uyandığımda çok kötü oluyordumkarnımın boş olduğunu hissedince eş dost beni yalnız bırakmadı oyalandım aklıma getirmeme çalıştım ve dua ettim bu şekilde atlattım şimdi herşeyde bir hayır vardır diyorum ve Allahtan sağlıklı evlatlar diliyorum hepimiz için

kahvemmmmm

çok üzgünüm canım, seni anlıyorum ama herkesin başına gelebiliyor mutlak yapılan bir yanlış olsa doktorlar şunu yapma diye uyarırlar.
bende bebeğimi kaybettim. benimde ilk bebeğimdi. birşeyi yanlış mı yaptım, kendimi yordum mu, topuk fazlamıydı, az mı beslendim azmı uyudum bu soruların ardı arkası gelmiyor canım.
kısmet nasip inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olacak, bizim durumuzda olup bebek sahibi olan bebek bekleyen pek çok arkadaşımız var. darısı bizlerin başına

canım çok geçmiş olsun üzüntünü çok iyi anlıyorum ama elden hiç bişey gelmiyor kasımda bende kimyasal gebelik yaşadım 2.kez aynı acıyı yaşadım umarım bebegin en kısa zamanda göbüşüne konarrr seni seviyoruzzzz

Kahvem nasılsın canım, merak ediyorum seni
sağol sarişim iyi olmaya çalışıyorum da her lavaboya gidişim de kötü oluyorum..

bende seni çok seviyorum pijim çok teşekkür ederim. iyisi kötüsüyle çok şey yaşadık dostluğumuz daim olur inşallah.

taf senin hamile olduğunu biliyodum ama durumu bilmiyordum. Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda cennetteki meleğinin kardeşini göndersin Rabbim size. sabahlar çok kötü çok elim gayri ihtiyari karnıma gidiyor benimde

herkes bana kendini suçlama diyor ama insanın elinde değil değil mi? bunları düşünme konusunda yalnız olmadığıma sevindim, bazen delirdim mi acaba diyordum.

canım canom bende seni seviyorum. Allah sana da sabır versin. peki bunun nedenini nasıl öğrenicez, yani genetiğe yolluyorlar, kan pıhtılaşmasına bakılıyormuş ya. bunları ne zaman yaptırmak gerek biliyor musun?

ya kesinlikle demesi kolay, banada herkes neler dedi oooo ooo, 65 gün sonra ilaçla regl oldum ben birde :) artık kısırlığa kadar varmıştı kuruntularım. özelliklede akşamları sıkıntı basıyordu, ben çalıştığım için kürtajdan 1 gün sonra çalışmaya başladım iyi geldi bana, umarım sende en kısa süree atlatırsın.

inşallah canım. eskiden çift çizgiyi göreyim diye neler vermezdim, şimdi sıfırlansın istiyorum. hayat ne garip

Kahve,başka bir sorun yokmuş değil mi?
Kimyasalmış gebelik.. Öyle mi anladım ama dilerim öyledir

Kahve,başka bir sorun yokmuş değil mi?
Kimyasalmış gebelik.. Öyle mi anladım ama dilerim öyledir
canım 2 günde bir beta hcg veriyorum. tablo kimyasal diyorlar. bide dış gebelik olsa ağrı oluyormuş, değerler yükseliyormuş. bikaç doktorla görüşştüm. bırakıcam ama bu pimpiriği. bugün karar verdim.

Herkesin yaşadığı türden birşey olsunda ötesi artık önemli değil.
Böylelikle biraz düşen gardınıda yükseltirsin.
Bahara da güzel haberler gelir inşallah
Benim kuzenim oldu yakında,3 aylık şimdi..
Allah'ım akıllara zarar bir bebek güler mi sürekli
Onu her sevdiğimde dua ederler anneannem falan dakikalarca böyle darısı başına diye ..
hep aklımdasın onlar bana dua ediyor bende o an sana ve sumağa kalbimden ..
dua paylaşımı yapıyorum

gardım, mala bağladım yaşıyorum işte. zirveden dibe iniş. çok garip bişey inan ki. Allah beterinden saklasın buna da şükür tabi. zamanla hafifleyecek inş.
duan için tşk ederim. bir müslüman kardeşine dua edene melekler dua edermiş bu kuluna daha fazlasını ver diye. ee biz ne zaman sana dua etmeye başlayacağız? (nasıl bağladım ama)

Hayata bazen çok düz bakıyorum.Becerebildiğim zaman yani..
Çok zor ama zaman zaman başarabiliyorum.
Özellikle de dibe battığımda.
27 yılda 2-3 kere yaşamışımdır ancak o dibe inişleri.
hepsini atlattığımda artık eski ben değildim.
daha olgundum,kucağına alacağın evladın anlamı bin kat daha değişti belki..
ne bileyim çok daha iyi bir anne olacaksındır mesela bu olay yüzünden .
belki bu acı yaşanmasa sonra başka bir felaket gelecekti.
bu konudan sadece daha şer bir olayı düşünerek ve gelecekte yaşacağın bir hayırı düşünerek sıyrılabilirsin.
ve sanırım evladını kucağına aldığın gün bütünüyle huzur bulacaksın..
Allah yardımcın olsun
Ben de dua istiyorum ama şu sıralar size şu an anlatamayacağım bir konudan sebep.
bebek için ise sanırım biraz daha vakti var,Allah vereceği zaman korunsa da iğneler haplar vs kullansan da oluyor bir şekilde.. o yüzden beklemeye aldım. Allah aratmasın.

yorumuna bayıldım, tam 3 kez okudum. sanki ihtiyacım olan şeyi yazmışsın. hiç böyle düşünmemiştim. teşekkür ederim. yatarken dua ederim sanada. bu ara namaz abdest olmayınca bol bol dua ediyorum zaten. sana da ederim tatlım.

derinniss allah yar ve yardımcın olsun. allah hepimizi beterinden korusun inş. sevgiler

benim melegimde beni bırakıyor ve ben tutamıyorum ne acı herkes dogumu bekliyor ben parcalanıp düsmesini gecmis olsun hepimize

benim melegimde beni bırakıyor ve ben tutamıyorum ne acı herkes dogumu bekliyor ben parcalanıp düsmesini gecmis olsun hepimize

canım geçmiş olsun çok kötü bi tecrübe gerçekten. yaşayan bilir. tuvalete gitmeyeyim diye su içmezdim. sabretmekten başka şeyler düşünmeye çalışmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok malesef.

evet bende hala oyleyim tuvalete gitmeye korkuyorum dogum günümde bebegimin ölüm haberini aldım cok kotu

çok geçmiş olsun arkadaşlar bende 24 ocakda kaybettim meleğimi, 19 ocakda da kalp atışlarını görmüştüm oysa ki( Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…