ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
298
40
slmm arkadaşlar ilk bebeğime hamileyim ve 27 yaşındayım hayatımın en güzel duyguları sanırım BÜYÜK ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu içimde olması canımda olması çok şükür rabbime içim kıpır kıpır herşeye hevesim var kıyafetler şekerler hediyeler beşikler eskiden bu mağzalar nerdeymişki böyle diyorum artık gözüm kendim için bişey görmez oldu varsa yoksa kızçeme eşime bile diyorum içinde bi can olma duygusunu hç yaşıyamıycaksın tarifsiz bi duygu çok şanssız bu erkekler dedim gülüyo :)) bide doğum yaklaştıkça heycan heycan ben düğünümde böyle heycanlanmadım diyorum çevremdekilere en azından düğüne gitmişliğimiz var neler olacağını az çok biliyoruz ama ya doğum hem korkuyorum hem heycanlıyım hevesliimm bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş hi avazda kurtulalım benim gibi ilk bebei olacaklar ne durumda duygularımızı paylaşalım

aynen canım bende senin gibiyim içim,kalbim kıpır kıpır
ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim ve oğluşum olacak
bana dünyanın en güzel şeyi ne deseler içimde onun hareketlerini hissetmek derim müthiş bi duygu gerçekten
her saniyem onu düşünmekle geçiyor:))

benimde ilk bebeğim :16: çok uğraştık sonunda Allah yüzümüze güldü, bu ufaklığı verdi :emir_bebek::nazar: benim için dünyada hiç birşeye değişilmeyecek kadar değirli. şimdilerde tek hayalim doğduğunu görmek ve beni tepişleğen ayaklarını öpüp okşamak :16::16::16:

değişken duygulara sahibim doğum yaklaştığı için.korku mutluluk merak sevinç endişe uykusuzluk.hep beraber hepsinden hissediyoum.bebeğim tekmeleyince önce gülümsüyürum sonra okşuyorum sonra yüzünü gözümün önüne getirmeye çalışıyorum heyecanlanıyorum sonra 4 hafta kadar bir süre kaldı tahminen soğuk sğuk terlemeye başlıyorum.ne yapıcam nasıl olacak yaşım çok genç değil 27 yaşındayım neler olabileceğini az çok biliyorum ama deneyimsizlik beni korkutan ve ailelerden uzak oluşumuz kızımla sadece benm başbaşa kalacağımı düşününce içim ürperiyor.ama allahıma çok şükür çok mutluyum eğlenceli yuvamıza sevgi dolu pıtırcık gelecek oda çok heyecanlandırıyor.allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.korkusu bile başka muhteşem!!!

benimde ilk hamileleiğim .. hamile olmadan önce bu lafları duyardım da klasik gelirdi gerçekten öyleymiş içimdeki küçük şey dünyam oldu şimdilerde gözüm omndan başkasını görmüyo .. herşeyi eksiksiz olsun istiyorum sürekli onun için ne alabilirim onu araştırıyorum . allahın kadınlara bağışladığı bi mucize bu çok yakında bebeklerimiz kucağımızda olucak düşünsenize biz olmadan karnı doymucak susuzluğu gitmicek altı temizlenmicek bize muhtaç küçücük yavrularımızı allahım bir an önce sağlıkla sıhhatle dünyaay getirmemeizi nasip etsin :nazar:

25 yaşındayım ve 14 haftalık hamileyim ama hamile oldğumu tam hissetmiyorum tam o duyugyu yaşayamıyorum..sadece bebeşimle ilgili korkularnm oluyor..yememe içmeme dikkat edirom..benimde ilk hamileliğim:)

bu arada günlük tutmaya başladım bebişimle ilgili :)

var oldugunu bilmek bana huzur veriyo onu kaybetmekten cok korkuyorm o benim umudum nefesim herseyimmm melegimm :nazar::nazar:

demekki hepimizde duygular aynı heycan sevinç koru merak mutluluk bi tek düğün günüm bu kadar karmaşık duyguları bi arada yaşamıştım ama şimdi aylardırda yaşıyorum nasıl bi mucizedirki bu görmediğimiz bişeyi deli gibi seviyoruz bekliyoruz koruyoruz ALLAHım hepimize anne şefkatini merhametini kalplerimize versin çünkü haberlerde ne anneleri duyuyoruz biz bebeklerimizin koruyucu melekleri onlada bizim şans meleklerimiz olsun inşş:emir_bebek::49:

Ben 32 yaşındayım ve 12+3 haftalık hamileyim, bu süre zarfında ne anladım biliyor musunuz? Anladım ki; Allah'ın anneliği biz kadınlara verişinin çok büyük bir nedeni var; o da bir erkeğin asla bir kadın kadar merhametli olamayacağı gerçeği, bir kadının bebeğini kucağına alınca değil, bebeğini bildiği anda anne olduğunu, anne olmanın insana müthiş bir güç verdiğini ama aynı zamanda da hamile bir kadının dünyadaki en kırılgan varlık olduğunu, en mutlu, en üzgün, en zor, en güzel günlerin aynı anda yaşanabileceğini anladım.

o kadar çok uğraştık ki bu bebek için benim için tam bir mucizeydi.hamile olduğumu öğrendiğimde sadece ağladım.hıçkıra hıçkıra.şu an 5 haftalık hamileyim hala orada olduğunu düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.büyüdüğünü gördükçe onu izledikçe duygularım her gün ifade edilmez bir hal alacak biliyorum.bu bebeği çok istiyorum.ve o na daha şimdiden benden bile değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.umarım benimledir ve hissediyordur.bu çok değişik bir duyguymuş.ilk kez gelin olduğumda böyle heyecanlanıp mutlu olmuştum.şimdide bebeğimin orada olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırıyor.sevdiğim adamdan en çok istediğim şey yani bebeğim bana geldi.ikisini de çok seviyorum.

o kadar çok uğraştık ki bu bebek için benim için tam bir mucizeydi.hamile olduğumu öğrendiğimde sadece ağladım.hıçkıra hıçkıra.şu an 5 haftalık hamileyim hala orada olduğunu düşündükçe içim bir tuhaf oluyor.büyüdüğünü gördükçe onu izledikçe duygularım her gün ifade edilmez bir hal alacak biliyorum.bu bebeği çok istiyorum.ve o na daha şimdiden benden bile değerli olduğunu hissettirmeye çalışıyorum.umarım benimledir ve hissediyordur.bu çok değişik bir duyguymuş.ilk kez gelin olduğumda böyle heyecanlanıp mutlu olmuştum.şimdide bebeğimin orada olduğunu bilmek beni çok heyecanlandırıyor.sevdiğim adamdan en çok istediğim şey yani bebeğim bana geldi.ikisini de çok seviyorum.

cnm ALLAH dualarını kabul etmiş inşş bebeğinle eşinle bi ömür geçirmen dileğiyle ben hep bunun için dua ediyorum demekki aile olabilmek böyle bişey eskiden annem babam kardeşlerim ama şimdi ilk bebeğim eşim inşş hepimiz sağa sağlim bebeişlerimizi kucağımıza alırız şuan hep hep merak ediyorum kime benziyor ben yeşil gözlü sarışınım eşim esmer kahverengi gözlü herkeste aynı dilek kızın sana benzessin diyorlar tabi önce sağlıklı olsun inşş bakalım prensesimiz kime benziycek ama bi insanın hiç görmediği bişeyi bu denli sevmesi mucize bence bide senin canından can rabbimin büyüklüğü

slmm arkadaşlar ilk bebeğime hamileyim ve 27 yaşındayım hayatımın en güzel duyguları sanırım BÜYÜK ALLAHIM isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu içimde olması canımda olması çok şükür rabbime içim kıpır kıpır herşeye hevesim var kıyafetler şekerler hediyeler beşikler eskiden bu mağzalar nerdeymişki böyle diyorum artık gözüm kendim için bişey görmez oldu varsa yoksa kızçeme eşime bile diyorum içinde bi can olma duygusunu hç yaşıyamıycaksın tarifsiz bi duygu çok şanssız bu erkekler dedim gülüyo :)) bide doğum yaklaştıkça heycan heycan ben düğünümde böyle heycanlanmadım diyorum çevremdekilere en azından düğüne gitmişliğimiz var neler olacağını az çok biliyoruz ama ya doğum hem korkuyorum hem heycanlıyım hevesliimm bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşş hi avazda kurtulalım benim gibi ilk bebei olacaklar ne durumda duygularımızı paylaşalım

rabbim sana ve tüm hamiş:49: arkadaşlara hayırla sağlıkla kolay doğumlar nasibetsin canım doğum kadar kontrollerinde önemli onun için ilgili ve seni bilgilendiren herşeyden önemlisi içine sinen bi doktora git.

rabbim sana ve tüm hamiş:49: arkadaşlara hayırla sağlıkla kolay doğumlar nasibetsin canım doğum kadar kontrollerinde önemli onun için ilgili ve seni bilgilendiren herşeyden önemlisi içine sinen bi doktora git.

aminn canım cümlemizin dr çok iyi çok memnunum tavsiye üzerine gittim ondan önce 2 dr daha gitmiştim ama hiç memnun kalmadım dr güveniyorum ama hayatında ilk olucak bişey için insan çok tecrübesiz ve çekimser oluyo ALLAH hepimize bi avazda kurtulmayı nasip etsinnn

Merhaba, 28 yaşındayım bende, 7 haftalık hamileyim, ilk öğrendiğimde inanamadım testi çöpe atmıştım hala aklıma geldikçe gülümsüyorum, bizde uğraşan gruptayız, eşim varikosel ve ameliyat da olmadı, hatta hamile kaldığım ay şehirdışına çıktı , hiç umudum yoktu yani, ama o minik minik geldi bize hissettirmeden, umudum oldu, herşeyim oldu, Allaha binlerce kez şükürler olsun ki benimle birlikte, hastaneye gideceğim günleri iple çekiyorum eve ultrason cihazı alasım var :))) ne yapıyor bizi duyuyor mu? onunla konuşuyorum sevgimi anlatıyorum acaba anlıyor mu?? :)) işim gücüm o oldu :) Allah herkese nasip etsin, isteyen herkese versin bebeklerini...

Merhaba, 28 yaşındayım bende, 7 haftalık hamileyim, ilk öğrendiğimde inanamadım testi çöpe atmıştım hala aklıma geldikçe gülümsüyorum, bizde uğraşan gruptayız, eşim varikosel ve ameliyat da olmadı, hatta hamile kaldığım ay şehirdışına çıktı , hiç umudum yoktu yani, ama o minik minik geldi bize hissettirmeden, umudum oldu, herşeyim oldu, Allaha binlerce kez şükürler olsun ki benimle birlikte, hastaneye gideceğim günleri iple çekiyorum eve ultrason cihazı alasım var :))) ne yapıyor bizi duyuyor mu? onunla konuşuyorum sevgimi anlatıyorum acaba anlıyor mu?? :)) işim gücüm o oldu :) Allah herkese nasip etsin, isteyen herkese versin bebeklerini...

bende ultrason istiyodum hatta çevremdekilere diydum fotoğraf çekilir gibi ultrasona giresim var diye insan hep merak ediyor görmek istiyor 1 aydır kontrole gitmedim bu hafta kontrolum var kısmetse özledim miniğimi

şimdiden hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin bizde tüp bebekle olduk ve 5 haftalığız daha yolun başındayız çok korkuyorum birşey olursa diye çok farklı bir duyguymuş

24 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. 2 yıllık mutlu bir evliliğin sonunda karar verdik 3 kişi olmalıyız diye ve bizi bekletmeden geldi minik meleğim. İlk andan itibaren onun için varım sanki. Bu güne kadar kendimi ve sevdiklerimi düşünerek yaptığım şeylerin bir çoğunu sadece bebeğim için düşünür oldum. Sadece ona almak, onun için yemek istiyorum. Tekmelerini yumruklarını hissetmek ve daha ilginci karnımdaki hareketlerini gözle görebilmek o kadar mucize bir şey ki.

Üzüldüğüm, yorulduğum zaman kendime kızar oldum. Strese girmemeye çalışıyorum. Kendimi mutlu edecek şeyleri düşünüp sadece mutlu olduğum şeyleri yapıyorum.

Ultrason fotoğraflarına bakıp onunla konuşuyorum. O da bana minik tekmeleriyle cevap veriyor.

Onun bende saklı olduğunu öğrendiğimiz ilk andan beri o benim ve babasının herşeyi oldu.

Minik Prensesim, seni çooook istiyorum ama zamanında gel minik meleğim.

19 yaşındayım 1 ay sonra evliliğimin 1. yılını doldurucam...
Minik oğlum utkum geliyo çok şanslı çok mutluyum...
Minik hareketlerini duydukça çok heycanlanıyorum,ALLAH evlat isteyen herkese nasip etsin kimseye acısını göstermesin (AMİN)

Eşimle çok mutluyum bebeğimle birlikte çok şanslıyız ben bu kadar özel bu kadar iyi yürekli bir eşe sahip olduğum için;
bebeğimiz de onu deliler gibi seven onun için herşeyi yapabilcek bi babası olduğu için...

ALLAH'IM herkeze mutlu,huzurlu,sadakat ve saygı dolu bir evlilik,hayırlı evlatlar versin (AMİN):emir_bebek::nazar:

Bi kere zaman hiç geçmiyo, özellikle benim gibi tez canlı biriyseniz. İşin kötüsü bunun öyle kısa yolu, çabuklaştırma metodu da yok. Allah korusun, olmasın da zaten. Olsa da mutlaka ilk ben bulurdum. Sanki biri kulağıma gece gündüz 'Bebek, bebek, bebek, bebek, bebek..' diye fısıldıyo. Gece sabahlara kadar istisnasız ruyalarımda. Gündüz de zaten araştırmalar, bilgi edinmeler, internet başında bebekle ilgili her şey, alışveriş vs vs geçiyo. Şimdi işe de ara verince varım yoğum o minicik bebeğim. Kısacası soruyorum size; BU 3,5 AY NASIL GEÇER?

Back
X