- Konu Sahibi 34bilgen84
Allahın bize bir lutfu bu başka ne diyebiliim.. dün ilkkez tekmesini hissettim mükemmel idi.. hergün her an onu düşünerek geçiyor :) 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebebğim daha içimde çok küçük hissetmedim daha onu ama var olduğunu bilmek çok güzel. Her an sağlıklı sahatli olsun diye dualarımda. O kadar güzel bir duygu ki...![]()
slm kızlar ben ilk hamileyim napıcamı bilmiyorum.bikinibölgesini epilatörle temizlemek zararlımı ben ağda ve jilet hiçkullanmadım kullanamamda
Merhaba bende 14+2 günlük hamileyim.Bizimki kazayla oldu ama iyiki olmuş diyorum şimdi.O kadar güzel bir duyguymuş ki....Daha önceleri bir sürü hedefim vardı hayalim vardı ama sevgisi o kadar büyükki o hedefler gitti yerine sadece onu düşünmek ve hayal etmek kaldı.Doktora tekrar gidip onu görebilmek için sabırsızlanıyorum...
Bu arada bebişleriniz için düşündüğünüz isimler neler?Ben hep kız düşünmüştüm o yüzden kız olursa Zeynep koyarım dedim.Fakat 3 gün önce doktora gittiğimde %90 erkek dedi :)Hayırlısıyla 3 hafta sonra %100 öğrenicem bebişimin cinsiyetini ...
daha hissedemedim bile bebeğimi sadece kasıyor hatırlatıyor kendini bebeğim :))) ama kesinlikle sadece sürekli dua ediyorum benden vazgeçmesin diye ....![]()
İlk gebeliğim benim de. Oğluşum süpriz yaptı hiç hesapta yokken ve ben aylarca farkedemedim bu durumu
Kızlar şimdi çok korktuğum bir konu hakkında danışmak istiyorum, normal doğumda mutlaka kesik atıyolarmış ve sonrasında atılan dikişlerle ilgili çok korkuyorum. Ancak sazaryen istemiyorum bebeğimin sağlığı için. Siz normal mi düşünüyosunuz???
Garip bir duygu ..Canım kocişim espiri yapıyor bide içindeee insan var diyeeay deliricem
İşin şakası geçen kontrolde onu izlerken sanki bana sarılmış bırakma beni diyordu bir aptal oldum ..Rabbim sağlıkla kucağımıza versin tek dileğim bu ..
Aşkın anlatamadığımız tarifi bu bence :)))
ya kesilikle çok aptal oluyosun. öyle bir duygu bu. çok heyecanlıyım biran önce 3 ay bitsin tehlikeli dönemler geçsin istiyorum. birde bişey sorcam kızlar . ben kendimi acayip şiş hissediyorum sizdede oldumu bunlar ????
merhaba kızlar bende daha dün öğrendim gebe olduğumu bu ay gerçekten beklemiyodum daha hafta sonu ağaçların tepesinde budama yaptım inanmıcaksınız Allah bebisimi korumuş 17 sinde ultrason günüm var çok heyecanlıyım.