ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

Allahın bize bir lutfu bu başka ne diyebiliim.. dün ilkkez tekmesini hissettim mükemmel idi.. hergün her an onu düşünerek geçiyor :) :49::49::49:

slm kızlar ben ilk hamileyim napıcamı bilmiyorum.bikinibölgesini epilatörle temizlemek zararlımı ben ağda ve jilet hiçkullanmadım kullanamamda

Merhaba bende 14+2 günlük hamileyim.Bizimki kazayla oldu ama iyiki olmuş diyorum şimdi.O kadar güzel bir duyguymuş ki....Daha önceleri bir sürü hedefim vardı hayalim vardı ama sevgisi o kadar büyükki o hedefler gitti yerine sadece onu düşünmek ve hayal etmek kaldı.Doktora tekrar gidip onu görebilmek için sabırsızlanıyorum...
Bu arada bebişleriniz için düşündüğünüz isimler neler?Ben hep kız düşünmüştüm o yüzden kız olursa Zeynep koyarım dedim.Fakat 3 gün önce doktora gittiğimde %90 erkek dedi :)Hayırlısıyla 3 hafta sonra %100 öğrenicem bebişimin cinsiyetini ...

bebebğim daha içimde çok küçük hissetmedim daha onu ama var olduğunu bilmek çok güzel. Her an sağlıklı sahatli olsun diye dualarımda. O kadar güzel bir duygu ki...:emir_bebek:

bebebğim daha içimde çok küçük hissetmedim daha onu ama var olduğunu bilmek çok güzel. Her an sağlıklı sahatli olsun diye dualarımda. O kadar güzel bir duygu ki...:emir_bebek:

daha hissedemedim bile bebeğimi sadece kasıyor hatırlatıyor kendini bebeğim :))) ama kesinlikle sadece sürekli dua ediyorum benden vazgeçmesin diye ....:49:

slm kızlar ben ilk hamileyim napıcamı bilmiyorum.bikinibölgesini epilatörle temizlemek zararlımı ben ağda ve jilet hiçkullanmadım kullanamamda

bende ağda kullanamıyorum ama jiletlede artık mümkündeğil tüy dökücü kremi dr sordum bikini bölgesinde kullan ama alta fazla sürme çünkü orası daha yumuşak kimyasalı emer dedi

Merhaba bende 14+2 günlük hamileyim.Bizimki kazayla oldu ama iyiki olmuş diyorum şimdi.O kadar güzel bir duyguymuş ki....Daha önceleri bir sürü hedefim vardı hayalim vardı ama sevgisi o kadar büyükki o hedefler gitti yerine sadece onu düşünmek ve hayal etmek kaldı.Doktora tekrar gidip onu görebilmek için sabırsızlanıyorum...
Bu arada bebişleriniz için düşündüğünüz isimler neler?Ben hep kız düşünmüştüm o yüzden kız olursa Zeynep koyarım dedim.Fakat 3 gün önce doktora gittiğimde %90 erkek dedi :)Hayırlısıyla 3 hafta sonra %100 öğrenicem bebişimin cinsiyetini ...

cnmm bzimkide kaza bebişi ne planlar hayaller vardı ama rtık herşey o benim kızım olucak inşş isminide son olarak BELİS NAZ diye karar verdik bakalım dahada değişmez herhalde

daha hissedemedim bile bebeğimi sadece kasıyor hatırlatıyor kendini bebeğim :))) ama kesinlikle sadece sürekli dua ediyorum benden vazgeçmesin diye ....:49:

kızlar hissedin o kadar güzel bi duygu ki rabbim herkese yaşatsın hayatta hiçbir canlıyla bu kadar beraber olamıyosunuz iç içe can can kanımız aynı o hep benim yanımda şimdilik minik kızımla işe gidiyoruz hep hep beraberiz

Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş .. Benim tek isteğim bi an önce ağustos gelsin... :)

İlk gebeliğim benim de. Oğluşum süpriz yaptı hiç hesapta yokken ve ben aylarca farkedemedim bu durumu :31:

Kızlar şimdi çok korktuğum bir konu hakkında danışmak istiyorum, normal doğumda mutlaka kesik atıyolarmış ve sonrasında atılan dikişlerle ilgili çok korkuyorum. Ancak sazaryen istemiyorum bebeğimin sağlığı için. Siz normal mi düşünüyosunuz???

İlk gebeliğim benim de. Oğluşum süpriz yaptı hiç hesapta yokken ve ben aylarca farkedemedim bu durumu :31:

Kızlar şimdi çok korktuğum bir konu hakkında danışmak istiyorum, normal doğumda mutlaka kesik atıyolarmış ve sonrasında atılan dikişlerle ilgili çok korkuyorum. Ancak sazaryen istemiyorum bebeğimin sağlığı için. Siz normal mi düşünüyosunuz???

Ben bir videoda izlemiştim aslında kesik atılması zorunlu değilmiş ilk doğumu olan bile normal bir şekilde doğurabilirmiş ama doktorların kolayına geliyo genelde .Bence bu durumu doktorla konuşmakta yarar var..

bende sırf o kesik yüzünden normal doğum istemiyodum bide herkes uyuşturmadan kesiliyo diyordu öyle bişi yokmuş kesip dikince hep uyuşturuyolarmış birde kısa süre önce ark normal doğum yaptı bacaklarından bi iğne vurmuşlar bebek kayganlaşması içinmiş

İlk gebeliğim ve ikiz bebeklerim olacak, bu benim için çok büyük bir sürpriz oldu çok heyecanlıyım biraz da endişeliyim aslında gün geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum hızla büyüyor evlatlarım :16: Var mı böyle bir sürprizle benden başka karşılaşan ve sağlıkla bebeklerini dünyaya getiren bana destek olacak kimse? :93:

Son düzenleme:
Garip bir duygu ..Canım kocişim espiri yapıyor bide içindeee insan var diyee :D ay deliricem :D

İşin şakası geçen kontrolde onu izlerken sanki bana sarılmış bırakma beni diyordu bir aptal oldum ..Rabbim sağlıkla kucağımıza versin tek dileğim bu ..

Aşkın anlatamadığımız tarifi bu bence :)))

Garip bir duygu ..Canım kocişim espiri yapıyor bide içindeee insan var diyee :D ay deliricem :D

İşin şakası geçen kontrolde onu izlerken sanki bana sarılmış bırakma beni diyordu bir aptal oldum ..Rabbim sağlıkla kucağımıza versin tek dileğim bu ..

Aşkın anlatamadığımız tarifi bu bence :)))

ya kesilikle çok aptal oluyosun. öyle bir duygu bu. çok heyecanlıyım biran önce 3 ay bitsin tehlikeli dönemler geçsin istiyorum. birde bişey sorcam kızlar . ben kendimi acayip şiş hissediyorum sizdede oldumu bunlar ????

ya kesilikle çok aptal oluyosun. öyle bir duygu bu. çok heyecanlıyım biran önce 3 ay bitsin tehlikeli dönemler geçsin istiyorum. birde bişey sorcam kızlar . ben kendimi acayip şiş hissediyorum sizdede oldumu bunlar ????

Ben şiş hissetmedim kendimi direkt şiştim :PPP işin şakası canım normaldir hormonların değişiyor sürekli.. Hayırlısı ile ...

kızlar benimde ilk hamileliğim yazdıklarınızı okuyunca sanki kendimi buldum... offfff birde hormonların etkisi var sanırım gözlerim doldu yine :43:
benimde içimde bir melek var ve ilk meleğim... sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi :16:

Merhaba hanımlar :)

Bende ilk bebeğime hamileyim.Öğrendiğimden beri ne hissettiğimi hala tam anlayamadım.Anlamadan zaman geçip gidecek gibi geliyor :)

İnanmakta zorluk çekiyorum hala ilk ultrason çıktısına bakıp bakıp gülümsüyorum :)

Allah isteyen herkese nasip etsin.Sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah :)

merhaba kızlar bende daha dün öğrendim gebe olduğumu bu ay gerçekten beklemiyodum daha hafta sonu ağaçların tepesinde budama yaptım inanmıcaksınız Allah bebisimi korumuş 17 sinde ultrason günüm var çok heyecanlıyım.

merhaba kızlar bende daha dün öğrendim gebe olduğumu bu ay gerçekten beklemiyodum daha hafta sonu ağaçların tepesinde budama yaptım inanmıcaksınız Allah bebisimi korumuş 17 sinde ultrason günüm var çok heyecanlıyım.

hayırlı olsun bende öğrenmeden 2 gün önce ayağımda koca topuklu ayakkabılar saatlerce oynamıştım allahım korudu bebeğimi az önce rüyamda yüzünü gördüm karnımda okşarken kafası elime geliyor karnımın içinden bana güldüğünü gördüm özledim artık günler çabuk geçsinn

Back
X