amin cnm ALLAH hepimizin bebişlerine kabuşmayı nasip etsn aldıklarımı yakın zamanda resimlerini ekliycem çoğunuda eminöündeki havzlu handan aldım hastane çıkışı, battaniye günlük ve özel, alt açma, bornoz, tulumlar, çorap, eldiven-şapka, önlük, gibi giyecek üzerine alışveriş yaptım bitek hatam tulumları hep ayaklı almışım biraz boy uzayınca giyemiycek siz onlara dikkat edin bu tavsiyeyide kullananlar verdi 15-20 ad çıtçıtlı badi aldım en çokk onları kullanıcaz sanırım hem yaz bebeği olacağından hemde onlar çabuk kirleneceğinden fazla fazla aldım birde tek alt pijama resimleri ekleyince fiyatlarınıda yazarım tek tek ne çok ucuz nede çok pahalı ama nakitte azda olsa ikram yapıyorlar bi kaç süs eşyası aldım kapı süsü nazar boncğu yazılar falan işten çıkınca tekrardan gidicem kendi pijama takımımıda ordan aldım biberon vs gibi eksiklerim var birde göğüs pompas alıcam ama onun için acele etmiyorum belki deneme şansım olan olr çünkü araştırdımda bazıları göğüs uçlarına çok zarar veriyormuş bebeğime bakım ürünü olarakta sebamed aldım şampuanı, pişik kremi, vücut yağı ve banyo köpüğü sabun yerine köpük tercih ettim hem sabun eriyo hemde vücuduna sürtmek istemedim köpük daha rahat ve steril geldi onların ikamet ettiğim erden aldım ama eczanecim diye bi site olması lazım araştırınca en uygun fiyatlı orda puset araba beşik almıyorum onlar hediye geldi ufak tefek aışverişlerim kaldı diyorum ama bakalım daha ne çok çok eksiklerimiz çıkıcak bide kardeşlerim akrabalarımda başladı örgü örüyolar alışveriş yapıolar o yüzden ben dahada abartıp çok şey almak istemiyorum 1-2 gyimlik sonuçta hepsi