ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

mucızem ve tam bır ask meyvesı cok arzuladıgımız ve cok cabaladıgımız rabbımden gelen buyuk armagan mutluluktan aglamak bu olsa gerektı ılk ogerendıgımde suan meraklıyım sadece hayırlısıyla kalbını attıgını gobegımın buyudugunde hıssedıcem sanırım :46:

maşallah maşallah maşallah hepimizee ne güzel duygular bunlar ben hep merak ediyorum şimdi bu kadar bebek giyim mağzası nerde saklı duruyomuşki şimdi hep ona kıyafet alıyım oyuncak alıyım herşeyi herşeyi alıyım istiyorum hatta kendime alınca suçluluk hissetmeye başladım benim kıyafetlerim varr sonuçta o dünyaya çıplak gelicek herşey sanki şuan onun hakkı benim minik prenssesimin babasıyla bekliyoruz deli gibi babası oynamak için bekliyo minişimizi

bende 5 haftalık hamileyim yeni öğrendik çok şaşkın ve mutluyuz allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder :)

ben de 19 yaşımdayım.16 haftalık hamileyim.. 6 ay boyunca onu bekledim.. hatta 3 aylık evliyken doktora bile gittim "doktor çocuğum olmuyo ben kısır mıyım" diye.. bir sürü tahlil falan yapıldı.. bişeyin yok dedi.. ama sabırsız ben gittim bu sefer kocamı zorla götürdüm sorun sende diye.. aklıma geldikçe gülüyorum.. neyseki 6. ayda testteki o hafif pembe çizgiyi görmek nasip oldu.. dünyada bundan daha güzel daha temiz bir duygu olduğunu sanmıyorum.. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize..

ben de 19 yaşımdayım.16 haftalık hamileyim.. 6 ay boyunca onu bekledim.. hatta 3 aylık evliyken doktora bile gittim "doktor çocuğum olmuyo ben kısır mıyım" diye.. bir sürü tahlil falan yapıldı.. bişeyin yok dedi.. ama sabırsız ben gittim bu sefer kocamı zorla götürdüm sorun sende diye.. aklıma geldikçe gülüyorum.. neyseki 6. ayda testteki o hafif pembe çizgiyi görmek nasip oldu.. dünyada bundan daha güzel daha temiz bir duygu olduğunu sanmıyorum.. Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize..

:nazar:daha yaşın çok genç ne diye hemen korkup gittin hemde daha 3 aylık evliyken bide kocanıda sürüklemişsin peşinden :)) neyse sende yarıya yaklaşmışsın inşş hayırlısıyla kucağınada almak nassip olur genç anne

:nazar:daha yaşın çok genç ne diye hemen korkup gittin hemde daha 3 aylık evliyken bide kocanıda sürüklemişsin peşinden :)) neyse sende yarıya yaklaşmışsın inşş hayırlısıyla kucağınada almak nassip olur genç anne

en az 3 çocuk düşündüğüm için şimdiden başlamakta fayda var=)

bence sağıklı bir kadın en az 3 tane doğurmalı.. olmayanları görüyoruz Rabbimiz bize nasip etmiş madem vatana millete ve de kendimize hayırlı faydalı evlatlar yetiştirmeliyiz.. kadın doğurmak ve bakmak için müthiş donanımlara sahip bir varlık.. bir erkek asla kadın kadar fedakar merhametli ve düşünceli olamaz;)

ilk hamilelikte herşeye acemiyiz tabi bide bu aşermeler neler aşerdiniz ben bi gece çorbaçorba diye sayıkladım sağolsun eşimde anlamamış uyumuş rüyamda kana kana içerken gördüm kendimi kokusu burnuma geliyodu resmen gecenin 4 de ertesi gün yarım tencereden fazla içtim resmen sizler neler aşerdiniz

Bende 25 yaşındayım. 3 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip eylesin. her nekadar yolun başındaysamda, dünyanın en güzel duygusunu yaşamaya başladım. inanılmaz heyecan var içimde. Pembe çizgiyi gördüğümde, heyecandan titreyerek ağladım :) Önce eşime sonra kız kardeşime haber verdim. Allah o minicik yavrularımızı bize bağışlasın inşaallah. Allahtan dileğim sağlıkla doğsun ve gözleri babasının güzel gözleri gibi yem yeşil olsun :) :nazar:

Bende çok hevesliyım ama nedenhe her defasında hevesım kursağımda bırakılıyo
eşyalar konusunda olsun şeker konusunda olsun eşime danışdığım zaman hele doğur doğmamış çocuğa don biçiyosun dıyo :(

Bende çok hevesliyım ama nedenhe her defasında hevesım kursağımda bırakılıyo
eşyalar konusunda olsun şeker konusunda olsun eşime danışdığım zaman hele doğur doğmamış çocuğa don biçiyosun dıyo :(

ben alışverişimin %70 yaptım fazla bi eksiğim kalmadı hem son zamanlara çok bırakmak istemedim nolur nolmaz gezemiycek halde olursam en azından bazı şeylerim hazır olsun

ilk bebegim 19. haftadayım kızımız olacakmış inşallah saglıklı huzurlu gelir dünyamıza. bebek isteyen herkesin allah gönlüne göre verir inşallah

Bizde 3 yıllık evliliğimizin sonunda karar verdik,çok şükür 2.ayda hemen hamile kaldım.10.haftanın içindeyim şu an..:nazar:

Ama şu an tek düşüncem,şu ikili test,ense kalınlığı vs.temiz çıkması gece gündüz dua ediyorum.Temiz çıksın diye..
Benim testlerim temiz çıktı,inşallah bebişimin de herşeyi temiz çıkar ve sağlıkla alırız kucağımıza...

ben alışverişimin %70 yaptım fazla bi eksiğim kalmadı hem son zamanlara çok bırakmak istemedim nolur nolmaz gezemiycek halde olursam en azından bazı şeylerim hazır olsun

Canım bebişine yaptığın alışverişte aldıklarını yazarsan bizede faydalı olur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah. bende şimdiden liste yapmaya başladım :) bu arada eminönü çok hesaplı bebiş alışverişinde. hemde sınırsız çeşit var. inşaallah bende bebişimin toplu alışverişini ordan yapmayı düşünüyorum. Allah herkesin bebeğini, sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. :nazar:

Canım bebişine yaptığın alışverişte aldıklarını yazarsan bizede faydalı olur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah. bende şimdiden liste yapmaya başladım :) bu arada eminönü çok hesaplı bebiş alışverişinde. hemde sınırsız çeşit var. inşaallah bende bebişimin toplu alışverişini ordan yapmayı düşünüyorum. Allah herkesin bebeğini, sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. :nazar:

amin cnm ALLAH hepimizin bebişlerine kabuşmayı nasip etsn aldıklarımı yakın zamanda resimlerini ekliycem çoğunuda eminöündeki havzlu handan aldım hastane çıkışı, battaniye günlük ve özel, alt açma, bornoz, tulumlar, çorap, eldiven-şapka, önlük, gibi giyecek üzerine alışveriş yaptım bitek hatam tulumları hep ayaklı almışım biraz boy uzayınca giyemiycek siz onlara dikkat edin bu tavsiyeyide kullananlar verdi 15-20 ad çıtçıtlı badi aldım en çokk onları kullanıcaz sanırım hem yaz bebeği olacağından hemde onlar çabuk kirleneceğinden fazla fazla aldım birde tek alt pijama resimleri ekleyince fiyatlarınıda yazarım tek tek ne çok ucuz nede çok pahalı ama nakitte azda olsa ikram yapıyorlar bi kaç süs eşyası aldım kapı süsü nazar boncğu yazılar falan işten çıkınca tekrardan gidicem kendi pijama takımımıda ordan aldım biberon vs gibi eksiklerim var birde göğüs pompas alıcam ama onun için acele etmiyorum belki deneme şansım olan olr çünkü araştırdımda bazıları göğüs uçlarına çok zarar veriyormuş bebeğime bakım ürünü olarakta sebamed aldım şampuanı, pişik kremi, vücut yağı ve banyo köpüğü sabun yerine köpük tercih ettim hem sabun eriyo hemde vücuduna sürtmek istemedim köpük daha rahat ve steril geldi onların ikamet ettiğim erden aldım ama eczanecim diye bi site olması lazım araştırınca en uygun fiyatlı orda puset araba beşik almıyorum onlar hediye geldi ufak tefek aışverişlerim kaldı diyorum ama bakalım daha ne çok çok eksiklerimiz çıkıcak bide kardeşlerim akrabalarımda başladı örgü örüyolar alışveriş yapıolar o yüzden ben dahada abartıp çok şey almak istemiyorum 1-2 gyimlik sonuçta hepsi

Bizde 3 yıllık evliliğimizin sonunda karar verdik,çok şükür 2.ayda hemen hamile kaldım.10.haftanın içindeyim şu an..:nazar:

Ama şu an tek düşüncem,şu ikili test,ense kalınlığı vs.temiz çıkması gece gündüz dua ediyorum.Temiz çıksın diye..
Benim testlerim temiz çıktı,inşallah bebişimin de herşeyi temiz çıkar ve sağlıkla alırız kucağımıza...

hepsi sağlıkla sonuçlanır inşş canım çok düşünüp kendinide strese sokup yorma sakın ben inanılmaz paranoyak bi insandım eşim diyodu sen hamile olunca yandık diye ama hiçte öyle olmadım hep karnımı sevip benim bebeğim sağlıklı olucak dedim kendimi motive etmeye çalışmtım öte yandanda herşey ALLAH'TAN rabbim inşş sağlıklı bi şekilde almanı nasip eder yavrunu kucağına

amin cnm ALLAH hepimizin bebişlerine kabuşmayı nasip etsn aldıklarımı yakın zamanda resimlerini ekliycem çoğunuda eminöündeki havzlu handan aldım hastane çıkışı, battaniye günlük ve özel, alt açma, bornoz, tulumlar, çorap, eldiven-şapka, önlük, gibi giyecek üzerine alışveriş yaptım bitek hatam tulumları hep ayaklı almışım biraz boy uzayınca giyemiycek siz onlara dikkat edin bu tavsiyeyide kullananlar verdi 15-20 ad çıtçıtlı badi aldım en çokk onları kullanıcaz sanırım hem yaz bebeği olacağından hemde onlar çabuk kirleneceğinden fazla fazla aldım birde tek alt pijama resimleri ekleyince fiyatlarınıda yazarım tek tek ne çok ucuz nede çok pahalı ama nakitte azda olsa ikram yapıyorlar bi kaç süs eşyası aldım kapı süsü nazar boncğu yazılar falan işten çıkınca tekrardan gidicem kendi pijama takımımıda ordan aldım biberon vs gibi eksiklerim var birde göğüs pompas alıcam ama onun için acele etmiyorum belki deneme şansım olan olr çünkü araştırdımda bazıları göğüs uçlarına çok zarar veriyormuş bebeğime bakım ürünü olarakta sebamed aldım şampuanı, pişik kremi, vücut yağı ve banyo köpüğü sabun yerine köpük tercih ettim hem sabun eriyo hemde vücuduna sürtmek istemedim köpük daha rahat ve steril geldi onların ikamet ettiğim erden aldım ama eczanecim diye bi site olması lazım araştırınca en uygun fiyatlı orda puset araba beşik almıyorum onlar hediye geldi ufak tefek aışverişlerim kaldı diyorum ama bakalım daha ne çok çok eksiklerimiz çıkıcak bide kardeşlerim akrabalarımda başladı örgü örüyolar alışveriş yapıolar o yüzden ben dahada abartıp çok şey almak istemiyorum 1-2 gyimlik sonuçta hepsi

hazırlıklar tamam şimdi sıra saglıklı sıhhatli bebegimizi kucagımıza almaya gelmiş :D bende heyecanla bebegimi ve onun minicik elbiselerini alacagım zamanını bekliyorum :)))

Canım çok teşekkürler. emin ol yazdıklarını hep not aldım :) bence çok güzel şeyler almışsın :nazar: bebişinin güle güle kullanması dileği ile. yazdıklarını okuduktan sonra listemde baya bi deyişiklik yaptım. inş bende temmuzda düşünüyorum. son günlere getirmemek lazım. seninde zamanlaman güzel olmuş. aynen dediğin gibi eksik bitmez tamamen ama, kalanlarıda yavaş yavaş tamalamak tatlı bi heyecan olsa gerek.

Merhaba kızlar , benimde ilk gebeliğim ..
Nerdeyse 5 yıllık evli olacağım ..
Ve oğluşuma 2. tüp bebek denememle kavuştum ..
O kadar zor günlerdi ki ama Rabbim'e hamd olsun 22+4 günlük olduk bugün ..
Birde 30. haftalara gelebilseydik ..
Bu aralar vajinada hafif sızlamalar var normal mi ki acaba ?
Oğlumun hareketlerinide 2 haftadır net hissediyorum hamd olsun ..
Sağlıcakla kucaklarız inşallah yavrularımızı ...
Rabbim'e emanetler..

Back
X