ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Doktor tavsiyesi olmadan içme bence
Eczane varmı oturduğun yerde varsa eczacıya sor öyle al istersen

merhaba arkadaşlar bu konuyu ablama açtırıyorum. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama yaklaşık bir ay daha şehirden çok uzaktayım iş dolayısıyla ve muayene için kadın Doğum doktorunagidemiyorum. Doktora gitmeden folic asitkullanımına başlamalı mıyım? Geç kalmak da istemiyorum
Kesinlikle başlaman gerekiyor canım bu dönem çok önemli folik asit kullanımı 3. aya kadar

Ilac verdi sabah akşam içiyorum .. uykuya bende doymuyorum .. aşılama ile hamiş kaldım aşılama doktoruma gidiyorum daha bir doktor bulsam daha ayrıntılı bilgi alırım sanırım
inşallah geçicek canım iyi düşün iyi olsun anlıyorum duygularını allah şifa versin inş.sana ve bebişine:dua::KK200:

kullan canım. eger hamılelık planlıysa hamıle kalmadan alan cok doktorun yazmasına gerek yok. zaten ole kagıda folıkasıt yazıp gecıyor devlet karsılamıyor. oyuzden eczaneye gıdıp alabılırsın. ılk 3 ay cok onemlı.

Selam kizlar bnde 6 haftalik hamileyim ve cok mutluyum 2 gun once kalp atisi alttan bakildi ve gorulmedii normalmi acaba sizler nekadarlikken duydunuz. simdi nezaman gitmem lazim hastaneye kalp atisi icin

Ben de gebelikten once baslamadim ogrenince doktora gittim hemen baslatti folio diye bir folik asit verdi onu iciyorum canim.

Ilk öğrendiğimde çok heycanlanmistim çok mutlu olmuştum kendimi herşeyden sakiniyordum 6. haftayı geçtikten sonra bi bulanti başladı felaket. çok ağır geçti benim surekli serum yedim. 8 kilo verdim 1 buçuk haftada. şimdi çok şükür azaldi bulantim hap kullanıyorum hâlâ ama. bu arada 23 yaşındayım ilk hamileligim ve 25. haftam bitiyo bu seferde bacaklarim çok agriyo sağ gogsumden süt geliyo değişik bisey yeni yeni hamileligime seviniyorum diyebilirim.

20 yaşındayım
9 aylik evliyim..
Eesimde uremeyi guclestiren bir sorun vardi.
O yuzden korunmuyorduk
Ilk defa bu ay 6 gun gecikti. Test yaptim cift cizgi cikti. Simdi doktora geldim rahim duvarim kalinlasmis. Ama kese gozukmuyor. Kac ve idrar testi yapti.
Onu bekliyorum..
Strsliyim.
Universiye ogrencisiyim.. materyal derslerim var..
Hem bebegime zaman ayiracagimi düşünmüyorum...
Hemde okuluma...
Okulumu aksatmak istemiyorum.
Offf off kizlar..

20 yaşındayım
9 aylik evliyim..
Eesimde uremeyi guclestiren bir sorun vardi.
O yuzden korunmuyorduk
Ilk defa bu ay 6 gun gecikti. Test yaptim cift cizgi cikti. Simdi doktora geldim rahim duvarim kalinlasmis. Ama kese gozukmuyor. Kac ve idrar testi yapti.
Onu bekliyorum..
Strsliyim.
Universiye ogrencisiyim.. materyal derslerim var..
Hem bebegime zaman ayiracagimi düşünmüyorum...
Hemde okuluma...
Okulumu aksatmak istemiyorum.
Offf off kizlar..
Madem ole korunsaydin burada coqu insanin olmuyor ve olsun diye neler yapiyorlar senin olmus daha ne istiyorsun allhtan bakacaqimi dusunmuyorum diyeceqine otur kalk sukrett

içerde, bekleyen yolcu koltuğundaki yolcu gibi 9 ayın dolmasını bekliyor :D.tepişmiyor rahatı iyi galiba

Merhaba kizlar.ben 4 kere asilama yaptirdim Allah cok sukur tupbebege gerek kalmadan 4.asilamada hamile kaldim ilk bebegime hamileyim sukurler olsunki. Cok uzun sureclerden gectik esim varkiosel ameliyati oldu bi bucuk yildir sagliksal sorunla ugrastik.Ve Allahima cok sukur bebegimiz olacak.17.haftaya girdim cok heyecanliyim

Merhaba kızlar ben 5-6 hftlık hamıleyım ama 2 haftatır kanamam devam edıyo kanamamın oldugu 1 hafta kahverngı geldı 2 hafta kanama oldu gulerce devam edn kanamam var cok üzülüyorum pekı ben gbı yasayan varmı bılgı verebılırmı acaba bana :kızgın::KK43::KK43:

Slm kızlar bende hamile olduğumu bugun öğrendim 4yıl sonra cok şükür bugun mucizeyi yaşadım 27.günde idrarda çıktı. Kan sonucum da 156.6 daha cok yeniymiş darısı tüm isteyenlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn

hepimiz ANNE olucaz. Allahın izniyle. 4 haftalık ama bütün herşeyim benim. içimde, canım, kanım evladım benim herşeyim. çok seviyorum hanımlar çok. :anneadayı::KK200:

inanilmaz bir duygu. hele tekmeleri hissettiğinde duygulaniyor,görmeden sevmeye başlıyor insan. bunu doğurup 2. yi hemen istiyorum bu tekmeler icin :))

6+6 haftalıığım kesemizede gördük minnak kalbinide dinledik. Çok şükür bugünlere :dua: Bulantılarımda başladı bişide yiyeyemez oldum benim gibi bulantısı olan var mı?

Merhaba kızlar ben 5-6 hftlık hamıleyım ama 2 haftatır kanamam devam edıyo kanamamın oldugu 1 hafta kahverngı geldı 2 hafta kanama oldu gulerce devam edn kanamam var cok üzülüyorum pekı ben gbı yasayan varmı bılgı verebılırmı acaba bana :kızgın::KK43::KK43:
prognex prulaton gibi bir iğne olmadınız mı doktor bir şey demedi mi kanamaya?

prognex prulaton gibi bir iğne olmadınız mı doktor bir şey demedi mi kanamaya?
Proluton depot dıye bır ıgne vurundum 3 hafta once gecen haftada prgstana baslatrdı doktor eger kanamam devam ederse. Aydamı dedı haftamı dedı tam hatrlamıyom ıgne vurucaz dedı. Dusuk tehlıken var ıstrht et bol su ıc fln dedı baska bsyde demıyo bu bılınmezlık kafayi yedırtıyo Allahımm yardım etsın. :(

Back
X