ilk bebeğine hamile olan hatunlar duygularınız??

ilk gebelikte motivasyona, aile fertlerinin hatta doktorunun bile sana destek olmasina ihtiyac duyarsın....
Çünkü nasil olacağını, ne olacağını, nelerle karşılaşacağını bilemezsin.. Sürekli korku ve heyecan olur içinde. Hazırlanırsın doğuma, kolay doğum için duyduğun herşeyi denemeye kalkarsın karşına bi doktor çıkar - aa genelde normal doğum isteyen hazırlanan, egzersiz yapan gebeler doğum sırasında sezeryan olsun diye yalvarırlar der- ve kolun kanadın kırılır...:43::43::43:

Son düzenleme:
ilk gebelikte motivasyona, aile fertlerinin hatta doktorunun bile sana destek olmasina ihtiyac duyarsın....
Çünkü nasil olacağını, ne olacağını, nelerle karşılaşacağını bilemezsin.. Sürekli korku ve heyecan olur içinde. Hazırlanırsın doğuma, kolay doğum için duyduğun herşeyi denemeye kalkarsın karşına bi doktor çıkar - aa genelde normal doğum isteyen hazırlanan, egzersiz yapan gebeler doğum sırasında sezeryan olsun diye yalvarırlar der- ve kolun kanadın kırılır...:43::43::43:

ne kadar manyak bir doktormus bu :44: sen moralini hic bozma inan Rabbimin diledigi olur, insaAllah dogumun kolay olur...tum gebelerin dogumu kolay olsun Allahin izniyle.

buarada suanda inanamiyorum boyle dusundugume ama, dogum sirasinda bagiririm diye cok korkuyorum :18: canim cok tatlidirda benim :1:
bagirmaya harcayacagin enerjiyi ikinmaya harcayacakmisin, oyle duydum. Bakalim Allahim hayirli kolay dogumlar nasib eylesin hepimize..zamaninda hayirlica saglikla gelsin yavrular :16::16::16:

Son düzenleme:
ne kadar manyak bir doktormus bu :44: sen moralini hic bozma inan Rabbimin diledigi olur, insaAllah dogumun kolay olur...tum gebelerin dogumu kolay olsun Allahin izniyle.

buarada suanda inanamiyorum boyle dusundugume ama, dogum sirasinda bagiririm diye cok korkuyorum :18: canim cok tatlidirda benim :1:
bagirmaya harcayacagin enerjiyi ikinmaya harcayacakmisin, oyle duydum. Bakalim Allahim hayirli kolay dogumlar nasib eylesin hepimize..zamaninda hayirlica saglikla gelsin yavrular :16::16::16:

teşekkür ederim.
Allah hepimizi tek sancıda kurtarsın, İnşallah kolaylik verir bizlere :49:

tuhafım.. 6 aydır bebek bebek diye çıldıran ben değilim sanki.. o şimdi içimde ama ben nerelerdeyim bilmiyorum korku korku korku tek elle tutulur hissettiğim şey bu.. düşebilir alışmayayım bağlanmayayım herşey olabilir kaptırma kendini termessos.. tek aklımdan geçenler bunlar

etrfta o kadar çok saçma konuşan insan var ki bu korkuları sağlayan onlar bence.Her şeyin hayırlısı ALLAHTAN..pozitif düşün pozitif gelişsin herşey İNŞALLAH.Düşürme korkusuylada hamileliğini zehir etme derim.ALLAH CC.hayırlısıyla kolaylıkla evladını kucağına almayı nasip eylesin.

garip bi his.. sanki ona yetemeyecekmişim gibi hissediyorum. cinsiyetini deli gibi merak ediyorum,herkes kız olur dese de ben kara bi oğlum olacağına inanıyorum :)

Her kadının hissetmesini dilediğim bir şey hamilelik...bebeğim aklıma geldikçe kendi kendime gülüyorum...:49: Kasıklarım ağrıdığında ya düşerse diye korkuyorum ona bir şey olmasın diye çok dikkat ediyorum ...yemek yemeyi çok sevmiyorum ama onun için sürekli bir şeyler yemeye çalışıyorum... Artık kendim için deyil sanki onun için yaşıyorum.. hep erkek çocuğum olacakmış gibi hissederdim şimdi kızımda olabilir diye düşünüyorum acayip merak ediyorum cinsiyetini... internette hamilelikle ilgili herşeyi okuyorum... bebeğimizin çok kısmetli olduğuna inanıyorum...gelişiyle evimize bereket getirdi.. Rabbim sağlıkla onu bize bağışlasın ve tüm bebekleri annelerine...

Arkadaşlar idrarda ikinci çizgide gölge gbi zor görünen beyaz çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı bu nedemk. Aranızda bilen var mı

IMAG0688_1.webp

Benimdeee ilk mi ilk hamileliğim :anneadayı: :nazar:
Harika bir duygu :KK200:
5 haftalik hamileyim :anne::nazar:
Anlatilmaz yaşanır gibisinden inanin ki..Allah herkese çocuk isteyen çocuğu olmasini isteyen TÜM ANNELERE nasip etsin İnşAllah :dua:

Hemn cnm belirdi kan testi yaptım 1 ay dolunca negatif ama 2.at doldu hala adet olmadım ne iş anlamadm

Benimde ilk hamileliğim Rabbim e şükürler olsun ki bu duyguyu bana yaşattığı için, Çok güzel çok özel çok duygusal bi dönem bir kadının kendini en muhteşem hissedeceği dönemlerden biri herhalde. Yüce Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :anneadayı::KK200: Birde şu ağalamalar olmasa :KK71:

Benimde ilk hamileliğim Rabbim e şükürler olsun ki bu duyguyu bana yaşattığı için, Çok güzel çok özel çok duygusal bi dönem bir kadının kendini en muhteşem hissedeceği dönemlerden biri herhalde. Yüce Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :anneadayı::KK200: Birde şu ağalamalar olmasa :KK71:
Hayırlı olsun kaç haftalık hamilesin nasıl öğrendin hamileliğini reglin kaç gün geçip test yaptın

amin canım tarif edilemez bir duygu rabbim sonuna kadar mutlu geçirmeyi nasıp etsin :anne:

selam kızlar bende 3 tüp bebek sonrası birinci aşılamada hamile kaldım ara da pembe lekeler kırmızı lekeler geliyordu kist var korkusu ile gittim beta istedi biz eşimle bekliyoruz netten bakayım dedim değerim 243 ben şok oldum direk sonucu göstereceğim birini aradım hemşirelere gösterdim gülüştüler aralarında :D hala inanamıyorum yarın tekrar kan verecem 243 katlaması gerekiyormuş :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Back
X