Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dlkkydlntpl

Cemre + Umut = 👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
12.316
11.879
298
34
merhaba kızlar ben ilk bebeğimi kaybettim 3 bucuk ay oldu şimdi rahimde hafif yapışıklık var oyüzden operasyon olucam ay sonu ve bikaç ay sonra yeniden denemelere başlayacağım sizlerde gelin hem konuşalım hem dertleşelim hem de bilgilerimizi paylaşalım birlikte

Evet cnm istedikten üç ay içinde kalmıştım ama hamileliğim kanamamarla drvam etti 20.haftada rahim ağzı hunileşmesi vardı ve erken doğum oldu

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah yine olur sağlıkla
hsg mi çekineceksin
Histereskopi mi

Ahhh canm benim insallah iyilerlesin ve yeniden anne olursun kuzum rabbim yardımcın olsun sen ilk hamile kaldiginda ilkk testlerinin fotosunu. Bana atmistiin bende kendi testlerimi seninle paylasmistim gerçi ben hala hamile kalamadim ama sana çok sevinmistim insallah yine sevinirsin allah büyük

Başınız sağolsun geçmiş olsun hafif dediğiniz yapışıklık ultrason ile mi belli oldu acaba

Evet cnm maalesef nasıp olmadı ne guzel gunlerdı ya sındı her anım acıyla gecıyor ruyana gırıyor sen naptın dr a falan gıttınmı

Evet cnm maalesef nasıp olmadı ne guzel gunlerdı ya sındı her anım acıyla gecıyor ruyana gırıyor sen naptın dr a falan gıttınmı
Gidicem kuzum işte adet olmayı bekliyorum kuzum rabbim sana sabır versin ve evlatların en iyisini nasip etsin inşallah bitanem

Amin cnm tam senın haftandaydım bebegımı kaybettımde allahım kımseye acısını yasatmasın bızede yenıden anne olma fırsatı versın
Allah im sefaatci kılsın bebisi sana o melek oldu annesi ama anlamadigim sanciyi dogumu durdurabilirlerdi dikiste atabilirlerdi oraya degilmi yoksa birden mi basladi dogum

Cnm sebebı neydı anne olabıldınmj pekı
MTHFR A1298C heterozigot çıktı bence 2. Düşükten sonra doktora gittim bi sıkıntı yok dediler 3. Kez hamile kaldım ama o da düştü sonra başka bi doktora gittim ve aslında iğne ve coraspin kullanmam gerekiyormuş yani 3 düşüğüm doktor ihmalinden oldu. Sonrasinda henüz hamile kalmadım denemeye başladık tekrar artık..

Allah im sefaatci kılsın bebisi sana o melek oldu annesi ama anlamadigim sanciyi dogumu durdurabilirlerdi dikiste atabilirlerdi oraya degilmi yoksa birden mi basladi dogum
Cnm benım 12 18 haftada kanamam vardı evde yattım gectı bur hafta ıse basladm rahım agzında hunılesme olmus dr a gıttm eve geldım dogum sancılarım basladı. Sanrm rahımde acılma baslamıstı bırgun kestıler agrıları ama bebek asagı ındı rahım tamamen acıldı sancılarım arttı belkıde evde yatsam hıcbısey olmıcaktı sımdı kontrollu olcam rahım agzında sıkıntı olursa dıkıs atılır heralde bılmıyorum nasıl olcak bıdakıne olmadı maalesef 4 ay oldu

Anladm cnm benımde buyuk ıhtımal dr ıhmalınden oldu sıkıntılı kanamalı hamılelık gecırıyodum kanama bıtıncr ısr basladım bır hafta da oldu hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…