- 21 Temmuz 2018
- 466
- 926
- 18
- Konu Sahibi dlkkydlntpl
-
Sanırım bir yerde okumuştum rahimin kendini toparlayıp tekrar sağlıklı bir gebeliğe hazırlanması üç ayı buluyor diye canım ama bilmiyorum tabi zaten hemen olacağının da garantisi yok.beğendiğim bi doktor var nette videosunu izledim 1 adet görmek yeterli ilk kez düşük oluyosa ama 1den fazlaysa testler yapılıp doktor ne kadar söylüyosa o kadar korunursunuz diyor bende kontrolümü bekliyorum canım ama 1 adet gördükten sonra düşünüyorum vakum sistemiyle alındı benim bebeğim zaten patoloji sonucu da 1 aya çıkacakmış o zaman belli olur neden olduğu
Hsg cektirdiniz mi tuplerim tıkanıklık olmuş olma ihtimaline karşı? ?Canım evet bu dördüncü doktorum hepsi de aynı şeyi söylüyor zaten kimyasal olduysa demek ki oluyor diyip yolluyolar.Ultrasonla kontrol ettirdik sorun yok,ovülasyon testi ile takip de yaptım kaçırmadım iki günde bir zamanında ilişkiyle.Uzanıyorum da sonrasında ayak kaldırma mı dersin yastık koyma mı sadece uzanma mı otuydu kürüydü hepsini denedim:)Açıklama da yapmıyorlar daha da sinir bozuyor normal olabilir diye diye:)
Vakumsa sıkıntı degıl cnm ben ıkı kurtaj gecırdım kurtajdan sonra parca kaldı sımdı bıde yapısıklık uc ay daha beklıcem rahım cok ıslem gordubeğendiğim bi doktor var nette videosunu izledim 1 adet görmek yeterli ilk kez düşük oluyosa ama 1den fazlaysa testler yapılıp doktor ne kadar söylüyosa o kadar korunursunuz diyor bende kontrolümü bekliyorum canım ama 1 adet gördükten sonra düşünüyorum vakum sistemiyle alındı benim bebeğim zaten patoloji sonucu da 1 aya çıkacakmış o zaman belli olur neden olduğu
Cektırdım cnm dusukten sonra sadece yer yer kucuk yapısıklıklar varmıs ıste onun ıcınde operasyon gecırıcem adet olmayı beklıyorumHsg cektirdiniz mi tuplerim tıkanıklık olmuş olma ihtimaline karşı? ?
Çektirmedim doktora söyledim en azından kontrol amaçlı bakalım falan diye öyle olsa çok ağrın olur duramazsın çok ciddi bi operasyon falan dedi ben de anlam veremedim burada okuyorum kimse farketmemiş bile ciddi bir operasyon da değilmiş.Doktorlarım hep gençsiniz olur çok takıyosun gerek yok diye tepki veriyor ben de bir şey yoksa da baktıralım istiyorum en azından kafamız rahat olsun şuan belki de bir şey var zaman kaybediyoruz ama anlatamıyorum :)Hsg cektirdiniz mi tuplerim tıkanıklık olmuş olma ihtimaline karşı? ?
Valla ben cektirdim öyle agri falan olmadı tabiki hafif bi acısı oluyor ama öyle dayanılmaz değil. Belki tiplerin tıkanmış olabilir baktır bence. Kuzenim 3 yıl uğraştı kimse hsg çektirmeye yanasmadi doktorların sonrasında bi doktor çekti ve 2 çocuğu var şimdi baştan çekilmiş olsa hemen hallolabilirdi yaniÇektirmedim doktora söyledim en azından kontrol amaçlı bakalım falan diye öyle olsa çok ağrın olur duramazsın çok ciddi bi operasyon falan dedi ben de anlam veremedim burada okuyorum kimse farketmemiş bile ciddi bir operasyon da değilmiş.Doktorlarım hep gençsiniz olur çok takıyosun gerek yok diye tepki veriyor ben de bir şey yoksa da baktıralım istiyorum en azından kafamız rahat olsun şuan belki de bir şey var zaman kaybediyoruz ama anlatamıyorum :)
Ayrıca benim de tek tup tikali ydi hiçbir agri sancım oluyodu adettendir falanÇektirmedim doktora söyledim en azından kontrol amaçlı bakalım falan diye öyle olsa çok ağrın olur duramazsın çok ciddi bi operasyon falan dedi ben de anlam veremedim burada okuyorum kimse farketmemiş bile ciddi bir operasyon da değilmiş.Doktorlarım hep gençsiniz olur çok takıyosun gerek yok diye tepki veriyor ben de bir şey yoksa da baktıralım istiyorum en azından kafamız rahat olsun şuan belki de bir şey var zaman kaybediyoruz ama anlatamıyorum :)
Olabilir haklısınız.Ultrasondan baktı rahim boyutu normal,kist yok,enfeksiyon yok sorun yok denemeye devam dedi.Ben neden olmuyor o zaman falan diyince o zaman adetin 21. Günü gel test yapalım ama hcg ye gerek yok bi sıkıntı yok dedi.Bu çarşamba gittiğimde söyleyeyim belki de dediğiniz gibidir daha önce enfeksiyon geçirdim çünkü.Ayrıca benim de tek tup tikali ydi hiçbir agri sancım oluyodu adettendir falan
Yani içiniz rahat etmiş olur en azından. Hsv çekim sırasında bile hafif tikanikliklar acilaniliyomusOlabilir haklısınız.Ultrasondan baktı rahim boyutu normal,kist yok,enfeksiyon yok sorun yok denemeye devam dedi.Ben neden olmuyor o zaman falan diyince o zaman adetin 21. Günü gel test yapalım ama hcg ye gerek yok bi sıkıntı yok dedi.Bu çarşamba gittiğimde söyleyeyim belki de dediğiniz gibidir daha önce enfeksiyon geçirdim çünkü.
Yani içiniz rahat etmiş olur en azından. Hsv çekim sırasında bile hafif tikanikliklar acilaniliyomus
Başka bi doktor bul kendine bence çok kaderciymis o doktor o ne ya öyle her şeye olabilir diyip durmuşYani doktor öyle bi tepki verdi ki hsg diyice ben de büyük bi ameliyat falan sandım narkozlu gibi baktım kimse bi şey dememiş ağır operasyon diye.Eşim de bütün doktorlar aynı şeyi söyleyince benim çok stres yaptığımdan olmuyor diye düşünmeye başladı doktor değiştiremiyorum artık:)
İki ay önce adetim 10 gün gecikti testler yaptım negatif.Sonra inanılmaz sancılı bir adet geçirdim ilk gün nefes alamadım sancıdan hiç böyle olmamıştı düşük yaptığımda bile.Doktor ona da normal gecikebilir dedi iyi dedim napayım.Başlarda çaylar,otlar,kürler bir sürü şey denedim stres yaptım evet ama son üç aydır ümidi kestim ya tutarsa diye deniyorum:)
Haha öyle gerçekten daha da sinirimi bozdu fazla rahat olması:)Çarşamba dediğim gibi gideyim tahlil yapalım bari dedi hsg yi tekrar söyleyeyim baktım olmadı değiştircem mecbur.Başka bi doktor bul kendine bence çok kaderciymis o doktor o ne ya öyle her şeye olabilir diyip durmuş
Aynen ya tiroid lerine falan da baktır mutlaka kilo durumun nasil bilmiyorum ama tsh yuksekligi ya da düşüklüğü de gebe kalmayi zorlastirabilirmus çünküHaha öyle gerçekten daha da sinirimi bozdu fazla rahat olması:)Çarşamba dediğim gibi gideyim tahlil yapalım bari dedi hsg yi tekrar söyleyeyim baktım olmadı değiştircem mecbur.
Aynen ya tiroid lerine falan da baktır mutlaka kilo durumun nasil bilmiyorum ama tsh yuksekligi ya da düşüklüğü de gebe kalmayi zorlastirabilirmus çünkü
Sen en kisa zamanda bi hsg çektirmeye bak artık :))Kan tahlili yaptırdım ayrıntılı kanda pıhtılaşma falan okudum acaba dedim ama onda temiz.Kilom da yok.Eşimde de sorun yok enteresan gerçekten:)
Evet uc ay denıyo ama yc farklı dr a gıttım bırı uc ay bıtı nezaman hazır hıssedersen bırıde yılbasına kdr bekle dedı tabı nezaman hamıle kalınır bılmeSanırım bir yerde okumuştum rahimin kendini toparlayıp tekrar sağlıklı bir gebeliğe hazırlanması üç ayı buluyor diye canım ama bilmiyorum tabi zaten hemen olacağının da garantisi yok.
Bende en kisa zamanda testleri tekrar yaptırmayı düşünüyorum hsg falan yeniden çektircem ki içim rahat bi şekilde yeniden deneyeyim yoksa bu endişe yicek beni valla ya Bida aynı şey olursa diye..
evet öyle canım zaten rahim ne zaman hazır hissettimi o zaman kabul ediyor hiç korunmayıp hemen kalan da var 7 ay kalmayan da senin bünyene bağlıSanırım bir yerde okumuştum rahimin kendini toparlayıp tekrar sağlıklı bir gebeliğe hazırlanması üç ayı buluyor diye canım ama bilmiyorum tabi zaten hemen olacağının da garantisi yok.
Neden kaybetmıstın cnm bısey cıktımı pekı asılama falan yada dr kontrolunde denıyomusunuz cok zor beklemekte herseye sıfırdan baslamakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?