Gebeliğe Hazırlık İlk bebeğini kaybedip yeniden hamile kalmaya çalışanlar gelin dertleşip birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins cnm hepımız umarım rahımde hafıf yapısıklık olmus hanı bıdahakı hamılelıkte sıkıntı olmasın dıye hıstereskopıyle yapcaklar cnm
Inşallah sağlıkla girer çıkarsın kuzum benim hayatta herşey gönlünce olsun fotoğrafından gördüğüm kadarıyla gözlerin renkliydi hayatın gözlerin kadar renkli ve masum olsun insallah

Bende ilk bebeğimi 12 haftasında kaybettim 1 yıl oldu tekrar gebelik için uğraşıyorum Rabbim isteye dileyen cümle ümmeti Muhammed e nasip etsin bizlerede inş

Inşallah sağlıkla girer çıkarsın kuzum benim hayatta herşey gönlünce olsun fotoğrafından gördüğüm kadarıyla gözlerin renkliydi hayatın gözlerin kadar renkli ve masum olsun insallah
Evet cnm hakkımızda ıns herseyın hayırlısı daha buyuk acılarımız olmasın

Bende ilk bebeğimi 12 haftasında kaybettim 1 yıl oldu tekrar gebelik için uğraşıyorum Rabbim isteye dileyen cümle ümmeti Muhammed e nasip etsin bizlerede inş
Neden kaybetmıstın cnm bısey cıktımı pekı asılama falan yada dr kontrolunde denıyomusunuz cok zor beklemekte herseye sıfırdan baslamakta

Anladım canım
Hiçbirşey çıkmıyor
Olmayınca yine olmuyor
Ya nasip
Nasip etsin inşallah
Tabı oyle hamılelık ıcın engel olmasada hamıle kalınca bebek ıcın sıkıntı olmasın dıye dr ol dedı rıske atmamak lazım keskeler bırıkıyor sonra hayayınızda

Tabı oyle hamılelık ıcın engel olmasada hamıle kalınca bebek ıcın sıkıntı olmasın dıye dr ol dedı rıske atmamak lazım keskeler bırıkıyor sonra hayayınızda

Tabi olll
Ben o anlamda değil
Kendim için demiştim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim ilk korunmasız ilişkimizde hamile kalmıştım.Çok kolay sanıyordum gebe kalmayı ilk seferinde olduğu için.Ekimde bir sene olacak denemeye tekrar başlayalı ama olmuyor.Doktorumuz da bi kere oldunuz demek ki sorun yok bekleyin diyor ama anlamıyorum ben de neden olmuyor.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Cnm olmuyosa bır sorun oluşmuş olabılır mı kı bır sene dedın cok olmus ustunden bende cok kolay sanıyodum bebek ıstedıgım zaman ıkı ay yumurtlamam olmadı stres ve sanırım korunmayı bırakınca sonrakı ay hamıle kaldım hersey guzel gıdecek derken kanamamar ve kanamayı da atlatınca 20.haftada dusmez dedım ama olmadı kaybettım gercekten demekkı bız zor hamılelık gecırenlerız sen baska bır dr a gene gıt asılama yaptır olmadı yada yumurtlama gunlerını takıp edıyomusun pekı ılıskı sıklıgı ılıskıden sınta hemen kalkmamak gıbı durumları

Allah im.tez vakitte muradini versin insallah bastan dikis atilsa idi belkide acilma olmazdi rabbim bundan sonra yasatmasin

Canım evet bu dördüncü doktorum hepsi de aynı şeyi söylüyor zaten kimyasal olduysa demek ki oluyor diyip yolluyolar.Ultrasonla kontrol ettirdik sorun yok,ovülasyon testi ile takip de yaptım kaçırmadım iki günde bir zamanında ilişkiyle.Uzanıyorum da sonrasında ayak kaldırma mı dersin yastık koyma mı sadece uzanma mı otuydu kürüydü hepsini denedim:)Açıklama da yapmıyorlar daha da sinir bozuyor normal olabilir diye diye:)

benim ilk değil canım 2.bebeği düşünüyoduk Ağustosta öğrendim hamileliğimi 2 aylıktı 6 eylülde kürtaj oldum kalbi durdu diye 5 güne kontrolüm var gidicem bakalım ne kadar korunöa vericek allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Sende bendensın aynı seylerı yaptım cnm sen genede rahım fılmı ve asılamayı dene derım

Kürtajdan sonra en az uc ay dıyolar ama bende operasyon olcagım ıcın bıkac ay daha beklemeyı dusunuyorum sende kontrollerını aksatma cnm

Kürtajdan sonra en az uc ay dıyolar ama bende operasyon olcagım ıcın bıkac ay daha beklemeyı dusunuyorum sende kontrollerını aksatma cnm
beğendiğim bi doktor var nette videosunu izledim 1 adet görmek yeterli ilk kez düşük oluyosa ama 1den fazlaysa testler yapılıp doktor ne kadar söylüyosa o kadar korunursunuz diyor bende kontrolümü bekliyorum canım ama 1 adet gördükten sonra düşünüyorum vakum sistemiyle alındı benim bebeğim zaten patoloji sonucu da 1 aya çıkacakmış o zaman belli olur neden olduğu

Sende bendensın aynı seylerı yaptım cnm sen genede rahım fılmı ve asılamayı dene derım

Dokturum yine bi gönlün olsun bakalım gibi progesteron testi yapalım dedi:)Çarşamba gideceğim artık bir yıl olduğunu söyleyince başlar sanırım aşılamaya.Fazla sakin sanırım bana gelen doktorlar ya da burada böyle masraflı uygulamalar,testler bunlar gerek yok kendiliğinden olmuş tekrar olur diyor hepsi:)
Senin düşük neden olmuş peki sebep söylediler mi bana olur öyle normal diyip gönderdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…