Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar yokmu ikinci bebegine kendiliginden hamile kalan???
canım doğum yaptın mı???ne güzel...alalh oğluşunu sana bağışalsın inşallah...
varya formundan hiç birşey kaybetmemişsin???yine konu açmaya başlamışsın?????hamiş kalana kadar arda rada konu açardın...kafandaki soru işaretlerini aydınlatmak için????hiç unutmuyorum....
seni hayırsız seni hamiş kaldıktan sonra unuttun buraları eskisi kadar girmez oldun...hamişlerin arasındaydın hep görüyordum seni....
yesbucum yaa sen bir ara hamile degilmiydin?oyle hatirliyorum sanki yoksa baskasiylami karistirdim?
cok girdim buraya hamileyken ama eskilerden kimseyi goremedim
insallah canim ama kendiliginden olacagini hic sanmiyorum..cunku 3. asilamamdada hamile kalmistim dusukle sonuclaninca herkes hemen olur arkasindan dedi fakat 3 asilama 2 tup bebek sonrasi ve aradan 1.5 sene gectikten sonra tup bebekle hamile kalabildim...o yuzden bu ara cok dusunur oldum bunu...mehaycım merhaba,
bebişin doğmuşta 6 aylık olmuş ha? maşallah maşallah...ne çabuk geçiyor zaman. bakıyorum ikinci için araştırmalara başlamışsın :)) . sen azimli bir insansın, isteyince oluyor değil mi? en kısa sürede 2. bebişine kavuşman dileğiyle canım. ii bak kendine ve bebişine. bizim içinde dua et olur mu?
canım evet ben bir ara hamileydim...yani öyle zannediyordum...ama malesef dış gebelikmiş...çok çektim...sanki o zamana kadar çektiklerim yetmiyormuş gibi birde dış gebelik eklendi üstüne...bir kaç sonra 4. ameliyatımı olmak zorunda kaldım dış gebelik yüzünden...ama toparlandım...şimdi tekrar başladım mayısta allah izin verirse transferim olacak...bakalım artık hakkımda hayırlısı...bebişinide seni de kocman öpüyorum....
şu ikinci bebiş olayınıda kafana çok takam olur inşallah... normal yollarla olmasa bile 1 sene sonra başlarsın tedaviye tekrar hamiş kalırsın inşallah....inşallah normal yolla olursun tabi...seninde hakkında hayırlısı canım
tiny sen ne alemdesin canim??
ben en sonunda başladım tedaviye güzelim. pazartesi yumutralar toplanacak. az yumurta ama kısmet diyorum. hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum. 1 embriyo ile gebelikleride okuyunca umut oluyor . hep aşama aşama dert ediyoruz kendimize. şimdi az yumurtaya alıştım. embriyolar kaliteli olsun diye düşünüyorum yanii .öyle işte.zor geçiyor bu aralar günler ama geçiyor işte canım..
insallah hayirlisiyla olucak canim..tek embryoda olsa dert etme benim ilkinde 2 tane transfer edildi tutmadi..1 dondurulmus vardi onu cozduler olur diye dusunmustum olmedi transfer ettiler iki tane tutmadi bir taneylemi olucak dedim oldu..Allah buyuktur o isterse oluyor iste...
ayy saol canim agzindan bal damliyor....Şeniz insallah dedigin gibi olur....:Saruboceq:arkadasimin oyle oldu erkek infertelisiyse bu cok oluyor cunku spermler cok degisken, ikincisi hemde bebegi alti ayllikken ikize dogal hamile kaldi yasi da 41di:))
yasa basa, derde tasaya bakmiyor gelicek bebek geliyor bence. ayrica cok cok gencsin bir kadin 35ine kadar dogurganligi pek birsey kaybetten devam ediyor derler. gonlundekine istedigin ay aninda kavusman dilegiyle:)
ben ucuncu asilamamda hamile kaldigimda daha sonucu ogrenmeden hastalanmistim hemde 39.5 derece atesle varsada bebek durmaz gider demistim ama hicbisey olmadi bebis tutundu malesefki gelismedigi icin 10. hastasinda doktorun verdigi hapla dusuk yapmak zorunda kaldim...yani eger olucaksa nezle falan o kadarda onemli degil..hamile kalmani engellemez yani o...bu hamileligimde ise fabrikada calisiyordum isim agirdi o gun degil ama ertesi gun ise basladim agir kasalari kaldirmak itmek zorunda kaldim 8 saat hep ayakta calistim ama tutundu bebegim Rabbim ol deyince ne yaparsan yap oluyor..insallah Allah gonlundeki evladini bu ay nasip eder...:Saruboceq:mehay cım merhaba ben siteye yeni üye oldum sanırım ama bütün geçmişleri okurken hep senin yazdıklarınla karşılaştım bana çok yol gösterici olan yazıların da vardı öncelikle tüm yazdıkların için teşekkürler..
bir de tecrübene dayanarak birşey sormak istiorum cevap verirsen çok sevinirim çarşamba günü transferim yapıldı transferden 40 dak sonra falan idrarımı yapmaya çalışırken biraz ıkınmak zorunda kaldım üstüne nezle oldum ogünden beri sürekli hapşırıp öksürüorum ve şu an 3. gün transferimin hiççç bir belirtim yok ne ağrı sızı ne şişlik bunca şeyden sonra sence hala tutmuş olma ihtimali olabilir mi acaba???
ayy saol canim agzindan bal damliyor....Şeniz insallah dedigin gibi olur....:Saruboceq:
ben ucuncu asilamamda hamile kaldigimda daha sonucu ogrenmeden hastalanmistim hemde 39.5 derece atesle varsada bebek durmaz gider demistim ama hicbisey olmadi bebis tutundu malesefki gelismedigi icin 10. hastasinda doktorun verdigi hapla dusuk yapmak zorunda kaldim...yani eger olucaksa nezle falan o kadarda onemli degil..hamile kalmani engellemez yani o...bu hamileligimde ise fabrikada calisiyordum isim agirdi o gun degil ama ertesi gun ise basladim agir kasalari kaldirmak itmek zorunda kaldim 8 saat hep ayakta calistim ama tutundu bebegim Rabbim ol deyince ne yaparsan yap oluyor..insallah Allah gonlundeki evladini bu ay nasip eder...:Saruboceq: