İlk bebeginin kalbi duranlar

Ailede hiç böyle bir şey yok. Bu testi düşünüyorum sürekli zaten doktoruma da danıştım hiç gerekli değil dedi özellikle sordum özelde yaptırma gücüm var doktor bey dedim ama hiç gereği yok şu an dedi. Normalde adetimde koyu kıvamlı oluyor ama bu kadar parça benzeri şeyler gelmezdi. Kimyasal düşük geçirdiğime eminim doktora da söyledim çoğu bayan bu tarz düşük geçirir adetle birlikte atılır farkına bile varılmaz dedi.
Hala düşünüyorum testi yaptırmayı ama doktor ısrarla gerek yok dedi. Rabbim dileyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı

Adetin hep koyu kıvamda gelmesi kan pıhtılaşmasının bi belirtisi midir merak ediyorum benim her adetim bu şekilde oluyor

İnan çok mutlu oldum bunu duyduğuma bende kalp atisini bugün yine gördüm çok mutluyumm
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadım

Çok sevindim bi ömür sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz

Peki kendimi düştü bebeğiniz kürtaj mı oldunuz düşükten sonra herhangi bir test tedavi ilaç aldınız mı
Kürtaj oldum çok doktor gezdim hepsi de test yaptırmana gerek yok dedi yaptirmadim ben de her hangi bir tedavi de olmadım

Adetin hep koyu kıvamda gelmesi kan pıhtılaşmasının bi belirtisi midir merak ediyorum benim her adetim bu şekilde oluyor
Doktor değilim ama arkadaşım da benim gibi parçalar olan şekilde adet oluyordu. O ikinci gebeliğinde iğnelerle gebelik geçirdi . Onunda ilkinde kalbi durdu ve test yaptırdı pıhtılaşma çıktı. Özelde pıhtılaşma testleri 300-1000 TL arasında. Bence yaptırın. Devlette 3-4 düşükten sonra o testlere yönlendiriyorlar . Ben iyi ki yaptırmışım o testleri çünkü gebe kalır kalmaz doktora gidip gerekli tedavi ne ise yapılması gerekiyor kalp durmaması için . Tabi Allah in dediği olur orası ayrı ama üstüme düşeni yaptım şimdi gerisi çift çizgi beklemekte.

Kimisine hap kimisine dozları doktor belirliyor iğne yapıyorsunuz. Biraz stresli gebelik oluyor ama önceden ne Nasıl oluyor bildikten sonra sakin kalıp süreci rahat geçirmeye çalışmak gerekiyor. Ben kürtaj olduktan sonra tekrar gebe kalmak istemedim. Ama 1.5 sene sonra korunmayı bıraktım ve 1 seneyi geçti hala gebe değilim. Kısmet tabi doğru Zaman'da olur inşallah.

Kürtaj sonrası kontrolde içimde parçalar kalmıştı vucüdüm atamamış ilaç ile attım kan parçalarını . Yani doktor önermedi bana testleri ben kendim kafama taktım gittim test yaptırdım iyi ki yaptırdım 3. Düşük veya kalp durmasını yaşayıp psikolojim bozulmadan. Gerisi artık Allah'a kalmış gebe kalır kalmaz hatta önceden predictor ile gebeliğimi erkenden öğrenip doktora gideceğim inşallah bir daha kalp durması ile kimse karşılaşmaz sağlıkla herkes kucağına alır bebişini.

Pıhtılaşma kalp durmasını düşük riskini arttıran bir şey gebeliğe engel değil. Sadece hassas gebelik geçireceğiz.

Çok kafam karıştı yaptırsam mı acaba doktor ısrarla gerek yok demişti

Kürtaj oldum çok doktor gezdim hepsi de test yaptırmana gerek yok dedi yaptirmadim ben de her hangi bir tedavi de olmadım
Canım bende kürtaj olduktan sonra farklı doktorlara gittim pıhtılaşma testi demedi hiç biri normal olabilir böyle şeyler deDiler. Ah bir hamile kalabilirsek inşallah tekrar

Kızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi
Benimde ilk bebegimin kalbi durdu 7 hafta sonra 2. ye hamile kaldim ve sorunsuz hamilelik gecirip kucagima aldim cok sükür. Icinizi ferah tutun, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım bende kürtaj olduktan sonra farklı doktorlara gittim pıhtılaşma testi demedi hiç biri normal olabilir böyle şeyler deDiler. Ah bir hamile kalabilirsek inşallah tekrar
İnşallah Allah en kısa zamanda size de nasip eder. Ben pıhtılaşma testini sormuştum. Dr bence en gereksiz test o ama nedense en popüleri o demişti

Her doktor bir şey söylüyor yapacak bir şey yok . Bana doktor söylemedi ben kendim gidip yaptırdım şimdi kafam rahat en azından. Doktorum pozitif düşün dedi. Başkasının öyle oldu diye senin de olacak değil Dedi. Dediğim gibi her şey kısmet . Bakalım inşallah gebe kalırız biZde senin gibi.

Benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı. 7 haftalıkken kalp atışı yoktu, gelişimi durmuştu ve alındı Kürtajın üzerinden tam 53 gün geçti ve ben hala adette göremediğim için hiç bir plan yapamıyorum.. Allah isteyen herkese tekrar nasip etsin inşallah.

Mrb cnm oncelikle Rabim sabir versin bende 6 once 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin yikilmistim melegim 5 sene sonra geldi ama ancak kalbi 4 aya kadar dayanabildi... Rabimin izniyle simdi tekrar hamileyim kan pihtilasmasindan supeheleniyo doktorum gunde 1 coraspirin ve clexane iyne kulaniyorum acikcasi halla tedirginim cnm sende drundan kan pihtilasmasi icin tahlil iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…