Ailede senin gibi olan var mı? Bir de pıhtılaşma testi yaptırmayı düşündünüz mü? Adet kanamanız da parça parça şeyler hep oluyor mu? Yani bekarken de küçük parça kan gibi şeyler. Bebek pıhtılaşma olunca kan ile beslendiği için kalbi duruyor. Üç kere düşük yaptıktan sonra doktor bu testi öneriyor. Pahalı testler çünkü. Ama iyi düşünelim istediğiniz Zaman hemen gebe kalın inş.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadımİnan çok mutlu oldum bunu duyduğuma bende kalp atisini bugün yine gördüm çok mutluyumm
Kürtaj oldum çok doktor gezdim hepsi de test yaptırmana gerek yok dedi yaptirmadim ben de her hangi bir tedavi de olmadımÇok sevindim bi ömür sağlıklı sıhhatli olsun bebeğiniz
Peki kendimi düştü bebeğiniz kürtaj mı oldunuz düşükten sonra herhangi bir test tedavi ilaç aldınız mı
Doktor değilim ama arkadaşım da benim gibi parçalar olan şekilde adet oluyordu. O ikinci gebeliğinde iğnelerle gebelik geçirdi . Onunda ilkinde kalbi durdu ve test yaptırdı pıhtılaşma çıktı. Özelde pıhtılaşma testleri 300-1000 TL arasında. Bence yaptırın. Devlette 3-4 düşükten sonra o testlere yönlendiriyorlar . Ben iyi ki yaptırmışım o testleri çünkü gebe kalır kalmaz doktora gidip gerekli tedavi ne ise yapılması gerekiyor kalp durmaması için . Tabi Allah in dediği olur orası ayrı ama üstüme düşeni yaptım şimdi gerisi çift çizgi beklemekte.Adetin hep koyu kıvamda gelmesi kan pıhtılaşmasının bi belirtisi midir merak ediyorum benim her adetim bu şekilde oluyor
çok teşekkür ederim :) bebegim iyiymiş kalp atisini yine gördüm :)İçini ferah tut canım hersey yolunda gider inşallah merak etme
Ne güzel canım çok sevindim rahat ol hersey çok güzel geçer inşallah darısı başımıza:))çok teşekkür ederim :) bebegim iyiymiş kalp atisini yine gördüm :)
Canım bende kürtaj olduktan sonra farklı doktorlara gittim pıhtılaşma testi demedi hiç biri normal olabilir böyle şeyler deDiler. Ah bir hamile kalabilirsek inşallah tekrarKürtaj oldum çok doktor gezdim hepsi de test yaptırmana gerek yok dedi yaptirmadim ben de her hangi bir tedavi de olmadım
Benimde ilk bebegimin kalbi durdu 7 hafta sonra 2. ye hamile kaldim ve sorunsuz hamilelik gecirip kucagima aldim cok sükür. Icinizi ferah tutun, Allah isteyen herkese nasip etsin.Kızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi
ne kadar güzel ya maşallah hemen hamile kalmissiniz. Amin insallahBenimde ilk bebegimin kalbi durdu 7 hafta sonra 2. ye hamile kaldim ve sorunsuz hamilelik gecirip kucagima aldim cok sükür. Icinizi ferah tutun, Allah isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah Allah en kısa zamanda size de nasip eder. Ben pıhtılaşma testini sormuştum. Dr bence en gereksiz test o ama nedense en popüleri o demiştiCanım bende kürtaj olduktan sonra farklı doktorlara gittim pıhtılaşma testi demedi hiç biri normal olabilir böyle şeyler deDiler. Ah bir hamile kalabilirsek inşallah tekrar
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zorNe güzel canım çok sevindim rahat ol hersey çok güzel geçer inşallah darısı başımıza:))
Amin çok sağolunBenimde ilk bebegimin kalbi durdu 7 hafta sonra 2. ye hamile kaldim ve sorunsuz hamilelik gecirip kucagima aldim cok sükür. Icinizi ferah tutun, Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?