- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Pıhtılaşma var sanırım ben de heterozigotumTest sonucum böyle çıktı doktora daha gösteremedim bilen varsa yorum yapabilir mi
Merak etme korkulacak bir durum yok sadece biraz daha hassas gebelik geçireceğiz
Ben varım..pıhtılaşma testi yaptım kan pıhtılaşması varmış bebeğimi ondan kaybetmişim meğer.siz yaptınız mı bu testi??kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu andaKızlar benim ilk gebeligin in 6 haftalıkken kalbi durmuştu şuan yine hamileyim merak ettiğim benim gibi olupta ikinci bebeğini dünyaya getiren var mi
Ben de de pıhtılaşma çıktı siz gebelik öncesi herhangi bir şey yaptınız mı? Yoksa gebe kalıp iğneye mi başladınız? Doktora ne Zaman gittiniz? Adet gecikir gecikmez mi?Ben varım..pıhtılaşma testi yaptım kan pıhtılaşması varmış bebeğimi ondan kaybetmişim meğer.siz yaptınız mı bu testi??kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu anda
Gebe kalır kalmaz başlattı doktorum.5 haftalıkların dr a gittim benBen de de pıhtılaşma çıktı siz gebelik öncesi herhangi bir şey yaptınız mı? Yoksa gebe kalıp iğneye mi başladınız? Doktora ne Zaman gittiniz? Adet gecikir gecikmez mi?
ben ozelde yaptirdim sonucu cabuk elime alayim diye genetik ve pihtilasma testleri toplam.2500 tuttu tuzlu oldu Saglik sonucta biraz icime oturdu ama fakultede ugrasmak istemedim. Suan sonucu bekliyorum.
Genetik testi yaptırdım ben de. Sonucu haftaya alacağım. Pıhtılaşma testini doktorum önerdi zaten. Pahalı bayağı ama. Zaten bir bebeğimizi kaybettik eğer pıhtılaşma ise sebep o parayı vereceğiz yapacak bir şey yok. Ben hastanemden fiyat bilgisi almadım daha. Aynı üzüntüleri hiçbirimizin yaşamaması ve sağlıklı gebe olmak dileğiyle...ben ozelde yaptirdim sonucu cabuk elime alayim diye genetik ve pihtilasma testleri toplam.2500 tuttu tuzlu oldu Saglik sonucta biraz icime oturdu ama fakultede ugrasmak istemedim. Suan sonucu bekliyorum.
Nerede yaptırdınız acaba ilk bebekte gerek yok dediler şuan tekrar korkuyorum aynı şey olacak diyeBen varım..pıhtılaşma testi yaptım kan pıhtılaşması varmış bebeğimi ondan kaybetmişim meğer.siz yaptınız mı bu testi??kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şu anda
Gebeymişsiniz doktorunuz Bebek'le ilgili olumsuz yorum yapmıyorsa kafanızı yormayın. Örneğin Bebek sağ tarafa veya sol tarafa sıkışmış gibi sizi korkutmayan ya da yorulmayın il dışına gitmeyin gibi yorumlar yapmıyorsa ya da benzer tedirgin eden yorum . Sorun yoktur. Kalbin durmasının bir sürü sebebi oluyor. İlk gebelikler de yüzde seksenbeş oranında kalp duruyor. Biz gebe kalmayınca sebep aradık test yaptırdık pahalı testler. Gebelik sorunlu değilse olumlu düşünün gebesiniz sonuçta ne kadar rahat olursanız Bebek de o kadar sorunsuz büyürNerede yaptırdınız acaba ilk bebekte gerek yok dediler şuan tekrar korkuyorum aynı şey olacak diye
Çok haklısınız, 1 hafta doktora gitmeyince aylardır gitmiyor gibi hissediyorum Allah kimseye böyle birşey yaşatmasin çok zor bu cumartesi doktora gideceğim insaAllahGebeymişsiniz doktorunuz Bebek'le ilgili olumsuz yorum yapmıyorsa kafanızı yormayın. Örneğin Bebek sağ tarafa veya sol tarafa sıkışmış gibi sizi korkutmayan ya da yorulmayın il dışına gitmeyin gibi yorumlar yapmıyorsa ya da benzer tedirgin eden yorum . Sorun yoktur. Kalbin durmasının bir sürü sebebi oluyor. İlk gebelikler de yüzde seksenbeş oranında kalp duruyor. Biz gebe kalmayınca sebep aradık test yaptırdık pahalı testler. Gebelik sorunlu değilse olumlu düşünün gebesiniz sonuçta ne kadar rahat olursanız Bebek de o kadar sorunsuz büyür
Çok geçmiş olsun. Son yıllarda ilk gebeliklerde olabiliyor maalesef bolca dinlen iyi beslen pozitif düşünmeye çalış10 şubat 2017 hayatmın en güzel günlerinden olacak en acısı oldu 13+6 günlük gebeliğimin 1 hafta öncesinde sonlandığını öğrendim.meleğimin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştim.1 gün sonra normal doğum ile bebeğim elime doğdu kalan parçasını kürtaj ile aldılar.çocuğumun patoloji sonucu temizdi.doktorum üniversiteye yönlendirdi dün dokuz eylül hastahanesine gittim 2 düşüğüm var dedim mecbur yoksa yapmayacaktı test pıhtılaşma testi 1 ay sonra çıkacakmış birde kromozom testinden bahsetti ekime randevu verdi her ihtmale karşı.ekime kadar Allah tabiki nasip ederse kaç kere çocuk olur ama olmazsa tabikide kromozom testine de gidicem.bebeğimin hiçbir soru nu yoktu maşallahı vardı ama Allah verdi Allah aldı.öncelikle dileğim tam olarak iyileşmek hormonlarımın kendine gelmesi sonrasında hayırlısıyla sağlıklı güzel ömürlü sağlıkla kucağıma alabileceğim bir evlat
10 şubat 2017 hayatmın en güzel günlerinden olacak en acısı oldu 13+6 günlük gebeliğimin 1 hafta öncesinde sonlandığını öğrendim.meleğimin cinsiyetini öğrenmeye gitmiştim.1 gün sonra normal doğum ile bebeğim elime doğdu kalan parçasını kürtaj ile aldılar.çocuğumun patoloji sonucu temizdi.doktorum üniversiteye yönlendirdi dün dokuz eylül hastahanesine gittim 2 düşüğüm var dedim mecbur yoksa yapmayacaktı test pıhtılaşma testi 1 ay sonra çıkacakmış birde kromozom testinden bahsetti ekime randevu verdi her ihtmale karşı.ekime kadar Allah tabiki nasip ederse kaç kere çocuk olur ama olmazsa tabikide kromozom testine de gidicem.bebeğimin hiçbir soru nu yoktu maşallahı vardı ama Allah verdi Allah aldı.öncelikle dileğim tam olarak iyileşmek hormonlarımın kendine gelmesi sonrasında hayırlısıyla sağlıklı güzel ömürlü sağlıkla kucağıma alabileceğim bir evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?